Çatlaklar Dizlerim iğrenç yardım edin..

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
K

KKdeLySi13

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi KKdeLySi13
Dizlerim çatlak çatlak 13 yaşında bu kdr çatlak sinirimi bozuyoo ben okulda futbol takımındayım çok koşturmaktnmıdr yoksa başka sebeplerdnmidir bilemicemm dizlerim berbat.. Mini etek giydiğimde çok kötü duruyor.. Bi çaresi varsa yazın .. lütfen.. :gitme:

• Konu Sahibi KKdeLySi13
of aynı sorn bndede war 15 yasndaym we hem backlrm çk kaln hemde birden kilo alp wermktn dolayı dizlermde çatlak olstu naptysam qeçmedi bi çözümünü bilen wrsa nolr yardm etsn etek qiymk ıstıorm

• Konu Sahibi KKdeLySi13
  • Konu Sahibi KKdeLySi13
ben bu yolladıfını önceden birinden duymstm işe herkeste yaramıo snrm

• Konu Sahibi KKdeLySi13
Ergenlik döneminde kilo alıp vermekten kaynaklı çatlaklar sanırım..

Ben, çatlaklara % 100 net bir çözüm olduğunu sanmıyorum ama yukarda verilen linkte ve denk geldiğim bazı yerlerde, hafifletildiğine dair tecrübeler var..Bir gözatın isterseniz.

• Konu Sahibi KKdeLySi13
of aynı sorn bndede war 15 yasndaym we hem backlrm çk kaln hemde birden kilo alp wermktn dolayı dizlermde çatlak olstu naptysam qeçmedi bi çözümünü bilen wrsa nolr yardm etsn etek qiymk ıstıorm

Dert ortaqıyz deSeenee..

saooL cnm inş. bii işe yarar :):)

Ne kiLosu 45 kiLoymm incecik bcaklarım var ve çok zayıfım :'(

• Konu Sahibi KKdeLySi13
çatlak sadece kilodan olmaz
sporcularında en büyük belasıdır
spor yapmadan önce bebe yağı,vazelin sürmeni tavsiye ederim
en azından diğer yerlerin çatlamaz..

• Konu Sahibi KKdeLySi13
çatlak sadece kilodan olmaz
sporcularında en büyük belasıdır
spor yapmadan önce bebe yağı,vazelin sürmeni tavsiye ederim
en azından diğer yerlerin çatlamaz..

işte benim soruunum ben futboL takımındayımm :) antreman felan derken yoruyorum çoooookk bacaklarımı saool deniycem :)

• Konu Sahibi KKdeLySi13
acaip derecede azalma oldu..

• Konu Sahibi KKdeLySi13
Yaa benim bacağımda yara vardı. Onu her akşam çay suyula siliyodum oralarada denedim. Bilmem ondanmıdır. Gözükmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…