Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dizkapa bakm
- Konu Sahibi nihal75
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bende de aynı sorun var kıslar. her banyoda iyice keseliyorum,
çıkınca da iyice krem sürüyorum. bi çeşit nemlendirici.
geçen gün diz kapaklarımın derisi resmen soyuldu ve beyazlaştı :)
amaaa çok uzun sürmedi, 1 hafta sonra eski haline döndü
bi peeling siparişi verdim, gelsin, onu uygulucam, sonra nemlendirici
eğer işe yararsa yazarım
çıkınca da iyice krem sürüyorum. bi çeşit nemlendirici.
geçen gün diz kapaklarımın derisi resmen soyuldu ve beyazlaştı :)
amaaa çok uzun sürmedi, 1 hafta sonra eski haline döndü
bi peeling siparişi verdim, gelsin, onu uygulucam, sonra nemlendirici
eğer işe yararsa yazarım
- 27 Ağustos 2009
- 1.062
- 1.023
- 333
- 35
arkadaşlar ne kadar doğru bilmiyorum ve denemedim ama dizkapağını limonla ovmanın faydalı olacağını duymuştum.. deneyin isterseniz belki işe yarar
ben denedim gerçekten işe yarıyor ama kim uğraşacak yaa
- 23 Eylül 2009
- 68
- 2
- 86
- 42
bunun için doktor bana kerasal forte diye bi krem verdi kararıklılıgı soyuo ben kullndım oneririm
evet aynı kremi anneme dirseklerindeki karalık için vermişti doktor..işe yarıyor gerçekten...şakkıdı
slm. arkadaşlar.benim sorunum diz kapağımda oluşan siyahlık ve sertlik.bu konuda bana yardımcı olurmusunuz lütfen. kaydirigubbakcemile3
vazelin süpper birşey hem çatlayan ayaklar topuklar hem sert dizkapakları tavsiye ederim.
- 20 Eylül 2009
- 1.271
- 47
- 163
dirsekler, diz kapağı bu kısımlar düzenli bakım isteyen bölgeler. her zaman yap bi süre ara ver anında karamaya başlıyor ne yazıkki... ben banyoda haftada 1 keseliyorum.. çıktığımda yağlardan vucut nemlendiricisi yaptım onu sürüyorum.. krem kullandığımda sanki daha kararıyor gibi geliyor bana :S kendi, kurundum da olabilir. ama ben doğal yağlardan yaptığım karışımı kullanmayı daha doğru buluyorum. ve tabiiki limon :) limon bitince kabuğu atmayıp o bölgeleri ovalarsak beyazlaştırıyor..
ben normalde çok beyazım o yüzden denize giderken bacaklarıma güneş kremi sürmem biraz insan rengine benzesin diye. sadece diz kapaklarıma yüksek faktörlü sürerim. böylece bacaklar yanıp diz rengine geliyorzemuszemus
ama şimdi güneşe çıkacak bir durumum yok ben de süt bacaklarla ortada kaldım dizler de bütün kış kota sürtüne sürtüne kararmış biraz zaten banyodan çıkınca üşüdüğüm için kremle uğraşmadım koca kış. şimdi cezasını çekiyorum. kremle keseyle düzelmedi.
limonun faydasını gören var mı?
ama şimdi güneşe çıkacak bir durumum yok ben de süt bacaklarla ortada kaldım dizler de bütün kış kota sürtüne sürtüne kararmış biraz zaten banyodan çıkınca üşüdüğüm için kremle uğraşmadım koca kış. şimdi cezasını çekiyorum. kremle keseyle düzelmedi.
limonun faydasını gören var mı?
- 19 Temmuz 2010
- 211
- 1
- 96
"yarım fincan limon suyu,
eşit miktarda; portakal yağı,
limon yağı
hindistan cevizi yağı
1 çorba kaşığı bebe pudrası
1 tane E vitaminini bir kapta karıştırın. kararan bölgelere masaj yaparak sürün. bu uygulamaya kararmalar geçene kadar devam edin"
diyor Suna Dumankaya ben onun yalancısıyım kızlar :CüvCüv:
ilahi...nerenden uydurdun kıs bunu kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kızlar 1 ay öncesinde yazmıştım bu konuya 1 ayı geçti ve ben düzensiz kullanmama rağmen bayağı bir değişme oldu hemde bayağı açıldı rengi 2 gün öncede 2.sini aldımm düzenli kullanıyorumm artıkk hep devam edecem hiç bırakmicam önceki konumu okumayanlar için doktoromun yazdığı krem kerasal forte