• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dizkapa bakm

topuk taşı ile nazikçe masaj yapın cildiniz tahriş olmasın diye biraz duş jeli dökebilirsiniz üstüne ve topuk taşı ayaklarınız için kullandığınızdan farklı olsun kıl kökleri mikrop kapar yoksa sevgileropuyorumnanaktan

bende de aynı sorun var kıslar. her banyoda iyice keseliyorum,
çıkınca da iyice krem sürüyorum. bi çeşit nemlendirici.
geçen gün diz kapaklarımın derisi resmen soyuldu ve beyazlaştı :)
amaaa çok uzun sürmedi, 1 hafta sonra eski haline döndü :(
bi peeling siparişi verdim, gelsin, onu uygulucam, sonra nemlendirici
eğer işe yararsa yazarım

arkadaşlar ne kadar doğru bilmiyorum ve denemedim ama dizkapağını limonla ovmanın faydalı olacağını duymuştum.. deneyin isterseniz belki işe yarar

ben denedim gerçekten işe yarıyor ama kim uğraşacak yaa

tşk. ler canım.limonu bende duydum ama denemedim uzun süre.nemlendirici deniycem ben de bakalım sonucu ii olursa yazarım.kaydirigubbakcemile3

bunun için doktor bana kerasal forte diye bi krem verdi kararıklılıgı soyuo ben kullndım oneririm

doktorum dizlerim ve ayak parmakalrım için kerasal forte yazdı 3 gün oldu kullanıyorum sonucunu paylaşacam sizinle ...

dirsekler, diz kapağı bu kısımlar düzenli bakım isteyen bölgeler. her zaman yap bi süre ara ver anında karamaya başlıyor ne yazıkki... ben banyoda haftada 1 keseliyorum.. çıktığımda yağlardan vucut nemlendiricisi yaptım onu sürüyorum.. krem kullandığımda sanki daha kararıyor gibi geliyor bana :S kendi, kurundum da olabilir. ama ben doğal yağlardan yaptığım karışımı kullanmayı daha doğru buluyorum. ve tabiiki limon :) limon bitince kabuğu atmayıp o bölgeleri ovalarsak beyazlaştırıyor..

ben normalde çok beyazım o yüzden denize giderken bacaklarıma güneş kremi sürmem biraz insan rengine benzesin diye. sadece diz kapaklarıma yüksek faktörlü sürerim. böylece bacaklar yanıp diz rengine geliyorzemuszemus
ama şimdi güneşe çıkacak bir durumum yok ben de süt bacaklarla ortada kaldım dizler de bütün kış kota sürtüne sürtüne kararmış biraz zaten banyodan çıkınca üşüdüğüm için kremle uğraşmadım koca kış. şimdi cezasını çekiyorum. kremle keseyle düzelmedi.
limonun faydasını gören var mı?

"yarım fincan limon suyu,

eşit miktarda; portakal yağı,
limon yağı
hindistan cevizi yağı
1 çorba kaşığı bebe pudrası
1 tane E vitaminini bir kapta karıştırın. kararan bölgelere masaj yaparak sürün. bu uygulamaya kararmalar geçene kadar devam edin"

diyor Suna Dumankaya ben onun yalancısıyım kızlar
:CüvCüv:

ilahi...nerenden uydurdun kıs bunu kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kızlar 1 ay öncesinde yazmıştım bu konuya 1 ayı geçti ve ben düzensiz kullanmama rağmen bayağı bir değişme oldu hemde bayağı açıldı rengi 2 gün öncede 2.sini aldımm düzenli kullanıyorumm artıkk hep devam edecem hiç bırakmicam önceki konumu okumayanlar için doktoromun yazdığı krem kerasal forte

slm bayanlar.limon,vazelin falan bence o kadar etkili deil ben çok denedim işe yaramadı.tek umudum şu kremde kaldı onu da deneyim bakalım ne olcak. ii akşamlar sizezemuszemus

Back