• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adem elması

Pembikbulut

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2024
323
104
18
Merhaba kızlar benim konum adem elması meyvesi Mekke cevizi olarak da biliniyor. bunu bana anneannem umreye gidince getirmişti. Bunu kaynatıp içip Hamile kalanlar var. Benim sorum bir yıldan fazla dolapta bunun tarihi var mı kaynatıp tuketsem sorun olur mu internetten araştırdım bulamdim bilen birileri var mı lütfen yardımcı olurmusunuz

Kızlar bilen kimse yok mu
Bana da yeni geldi umreden ama kaynatmalı değil de içindeki beyaz çekirdeği rendeleyip hurma poleni ve balla karıştırıp eşinle beraber yiyin sbah akşam denildi bu kaynatma işini yeni duydum
Tarih konusunda da geçeceğini düşünmüyorum çok sert bi meyve zaten😊

Bana da yeni geldi umreden ama kaynatmalı değil de içindeki beyaz çekirdeği rendeleyip hurma poleni ve balla karıştırıp eşinle beraber yiyin sbah akşam denildi bu kaynatma işini yeni duydum
Tarih konusunda da geçeceğini düşünmüyorum çok sert bi meyve zaten😊
Çok teşekkür ederim 🫶🏻 Bende bunu ilk defa duydum hâlâ birşey yapmadım dolapta duruyor siz kullandınız mı . Birde kuş yemi gibi birşey getirmişti onu da öyle yemem gerekiyormuş ama onu da yemedim .

Tam olarak ölçüleri söyler misiniz bende yapim
İçindeki adem elmasını rendeledim
Daha sonra içine 1 bardak bal ve hurma poleni onu da inanın yazmıyor biyerde biz göz kararı döktük 2 yemek kaşığına yakın koyduk karıştırdım yarın başlıycam tabi adet olursam şu an 2 gün geçti daha olmadım inşallah bebiş vardır🥰💖

İçindeki adem elmasını rendeledim
Daha sonra içine 1 bardak bal ve hurma poleni onu da inanın yazmıyor biyerde biz göz kararı döktük 2 yemek kaşığına yakın koyduk karıştırdım yarın başlıycam tabi adet olursam şu an 2 gün geçti daha olmadım inşallah bebiş vardır🥰💖
Yaa inşallah vardır bebiş🥰 belirtin var mı

Back
X