Dizkapa bakm

nihal75

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
377
0
96
Kırıkkale
slm. arkadaşlar.benim sorunum diz kapağımda oluşan siyahlık ve sertlik.bu konuda bana yardımcı olurmusunuz lütfen. kaydirigubbakcemile3

benimde sorunum o ama bir çözüm bulamadım henüz biln varsa yasın lütfen bende faydalanayım:)

arkadaşlar ne kadar doğru bilmiyorum ve denemedim ama dizkapağını limonla ovmanın faydalı olacağını duymuştum.. deneyin isterseniz belki işe yarar

setlik yokda diz kapağımdaki minik ama birsürü olan siyahlıklar kıl dönmeleri ben beni bildim bileli ordalar var mı bir kurtuluşu

"yarım fincan limon suyu,

eşit miktarda; portakal yağı,
limon yağı
hindistan cevizi yağı
1 çorba kaşığı bebe pudrası
1 tane E vitaminini bir kapta karıştırın. kararan bölgelere masaj yaparak sürün. bu uygulamaya kararmalar geçene kadar devam edin"

diyor Suna Dumankaya ben onun yalancısıyım kızlar
:CüvCüv:

Son düzenleme:

hmm batıkları kıl dönmelerini mi çıkartıyormuş acaba:uhm: e vitamini bildiğimiz hap olan e vitamınlerinden dimi :uhm: bi denemek lazım bu karışımı sağol cnm

çok haklısın canım yaa bide keselenip ölü deriyi attıntınnı baya bi kurtuluon batıklardan ama yine oluo

benimde bacak bölgemde kıl batıkları ve bu yüzden oluşan lekeler var çare bulan yokmu arkadaşlar hiç.yazın düğünüm var kısmetse yardım edin nolur.

Canım benim ben kıl batmalarına keseden başka çözüm bilmiyorum :S Ve nemlendirmek gerek cildi devamlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…