banada atarmısınız lütfen ya
Dizimag 6 aydır ızlıyorum gunde 4-6 bolum ızledığım oldu CSI serilerını ızlıyorum.Üyelik istiyor yardımcı olur musunuz ?ben de istiyorum lütfenn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banada atarmısınız lütfen ya
Kızlar daha yeni üye oldum bende puanım fazla değil maalesef.. Ama yeterli puana ulaştığımda verebilirim. Zaten bu kadar saçma bişi ilk defa gördüm. Elalem üye sayım artsın diye bakar bunlar azaltmak için uğraşıyor sanırım![]()
ne yapabilirim ki ben sadece dizi takibi yapmak icinnistiyorum hatirlatma olayi falan . Yapmam kotu bisi tabiki :)) guvenebilirsinizzeğer üyeliğimi tehlikeye atacak birşey yapmayacaksanız ben verebilirim
ne yapabilirim ki ben sadece dizi takibi yapmak icinnistiyorum hatirlatma olayi falan . Yapmam kotu bisi tabiki :)) guvenebilirsinizz
tanımadığım için sormak zorundayım.
p.m
güveniniz için çok teşekkür ederim :) gerçekten sıkıntı olmaz, pmden mesaj atamadım 50 mesaj yapamadığım için o sebepten burdan yazıyorum :)![]()
dizimag sitesine olan öfkeme bi son verdiniz:) üye olamadım diye çıldırmıştım.uzun süredir uğraşıyordum çünkü.bugün en mutlu olduğum kısım bu oldu sanırım.içimin sıkıntısı geçtirica ederim bir yararı olduysa ne mutlu bana
eğer üyeliğimi tehlikeye atacak birşey yapmayacaksanız ben verebilirim
ben de uzun zamandır dizimag den izliyorum. tüm CSI serilerinin bütün sezonlarını,fringe,merlin scherlock,dexte ve birkaç tane daha ara ara farklı dizilere de bakıyorum ama üye olmak aklıma gelmedi.üyelik konusunda yardımcı olursanız sevinirim.üyeliğinizi tehlikeye atacak bir şey yapmam...
az önce verdim elimde 1 tane vardı
Tanıdığınız başka üye var mı verebilecek? Dizimag yorum yapanlardan isteyeceğim ama ben yorum yazamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?![]()
Biri daha istemişti sitede canım sende istersen ona verebilirsin. Sabahtan beri bunun için uğraşıorum yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten :))
Davetiye puanınna bakar mısın canım kaç? Ona göre verebilirsin
ben de dizimag uzun zamandır takip ediyorum üye değilim bana da davetiye kodu yollar mısınız lütfennnüyeliğinizi risk altına atmam
Tatlım daha 100 puana ulaşamadım malesef![]()