dizilerde bir kerede hamile kalanlara sinir olanların topiği olsun bu da

serselo

oğlum olduuuuuuuuuu:)))))
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
1.202
0
demi ama dizilerde hemen hamiş kalıyorlar ben 23 aydır uğraşıyorum tık yok siz de deli oluyor musunuz ?

:lepi:
bende anormal gıcık oluyorum
bu ne ya boyle
RTUK e sıkayet mektubu bıle yazıcam artık

sorma valla dün akşam önce aşk ve ceza da nurgül yeşilçay hamile kaldı sonra bu kalp seni unutur mu da melis birkan eşim bile yuh dedi bunlar da maşşallah mart kedisi gibi bi kere de hamile kalıyolar diye

her dizide genelde bir gecelik hamilelikler....:)nedense hepppppp yumurtlama !!!!!gününde çekim yapıyorlar dimi ama kızlarrrrr

yaw yanlarından erkek sinek geçse hamile kalıyor o hatunlar... Dizilerde de artık işleseler şu konuları... başroldeki hatun çabalasa aylarca hamile kalmak için falan.... yok ama olmaz heyecanı kaçar !!! illa ki tek seferde hamile kalacak başrol oyuncusu.

amane valla gıcık ki ne gıcık.... sinir oluyorum hemen hamile kalıyorlar.hiç birinin başınada bişey gelmiyo ha sağlıklıca devam ediyorlar ve doğuruyorlar...
evet mesela çabalasa hamile kalmak için bu zor süreç i biraz işleseler çok güzel olur...geçengün animasyon filmi izliyordum.esas oğlanla esas kız evlendiler... hayaller, arzular herşey ama ... çocukları olmuyordu..çok farklı geldi bana bizim dizilere göre..............

valla canlarım bende oglumda hemen hamile kalmıştım ama şimdi tarlamı kurudu tohummu bozuldu bilmiyorum 7 yıl oldu ikincisi olmuyor.

sorma valla dün akşam önce aşk ve ceza da nurgül yeşilçay hamile kaldı sonra bu kalp seni unutur mu da melis birkan eşim bile yuh dedi bunlar da maşşallah mart kedisi gibi bi kere de hamile kalıyolar diye

valla bizde dün nurgül yeşilçayı izlerken eşimde dedi bu ne ya pat die hamile kalıyorlar dedi:ecrin_bebek:

Anacım siz işin sırrını anlamamışınız daha:eek:lmaz: Onlar istemiyor ondan hemen göbüşleri şişiveriyorkaydirigubbakcemile3 sizde bi istemeyin bakalım nolacakkaydirigubbakcemile3 ya da hep beraber gidip onlardan ders alsakkafamçokkarıştı Biz aylarca uğraşıyoruz siz bi gecede maşallahkaydirigubbakcemile3lülülülülülü

benim annemde o arttislerden ilk gecede beni kaleye indirmişlerkaydirigubbakcemile3

Kızlar size can-ı gönülden katılıyorum. onlar mı normal ,biz mi anormal bilemedim .Bir de bunların bir sezonu var bütün dizi karakterleri patır patır aynı ay hamile kalıyorlar haspalar bir de memnun olmayıp kürtaja gidiyorlar. Adam 5 dakika tecavüz ediyor şokkk hanım hamile bu ne ya? Biz de yırtınalım yok ayağını duvara dik ,yok amuda kalk, ot çöp ye...

:roflol::roflol::roflol: ay kızlar allah iyiliğinizi versin.nereden geldi aklınıza bu konuCADIARZU

daha dün aşk ve cezada bu olay oldu.gerçekten sinir bozucu.demekki bi tek ben değilmişim:))2 yıldır kendimi paraladım bir ton tedavi yumurta çatlatma iğneleri ve 2.tüp bebekte hamile kaldım.anam ceketle hamile kalıyorlar.deli oluyorum deli...

kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
demi ama dizilerde hemen hamiş kalıyorlar ben 23 aydır uğraşıyorum tık yok siz de deli oluyor musunuz ?

hamile kalsa bile insan onlardan nefret ediyo bende uzun bir süre bekledim ve her dizide 1defayla hamiş kalanlara uyuz oluyom hayır bis dr dr gesios ilaçlarınm bini bin para yumurtlama günlerini hesaplios denk getiremios allahım onlar nasılda 1defada yumurtlama gününe denk getiriolar üsgtelik yumoşlarda tam gelişmiş oluyo allahımmmmmmmmmmmmm ne sinir bişi yaaaaaaaaaaaaa

aynen yaa ne doğurgan karılar maşallah. biz de kadın olcaz haaa yabancı bir dizi vardı friends diye hani ordada bir çiftin çocuğu olmamıştı 1 sene sonra evlat edindiler diğer bir çift ise evli bile değilken kız tek ilişkiyle hamile kaldı hem de korunurken.ikisi bir arada işlendi yani. en azından böyle verseler canımı yesinler

hepinize katılıyorum bende hiç anlamıyorum hatta eşimle de sürekli konuşuyoruz bunu ben 23 aydır deniyorum ilk denediğimizden yani korunmayı bıraktığımızda kesin olur dedik 2ay geçti 5 ay geçti sene geçti 2sene geçecek bebiş yok ama umut çokkkkkkkkkkkkkk bir gün ben de dizilerdeki gibi hamile kalacağım tüple aşılamayla ama olacak rabbim benimde kucağımı boş bırakmayacak

günaydın kızlar bende sinir oluyorum öyle pat diye kalıyolar ben 4 yıldır uğraşıyorum bir defa hamile kaldım oda 2. senede şimdi diğer 2. seneye 4 ay var bakalım aynı periyottamı hamile kalacam ilkini kalp atışı olmadığı için kürtajla aldılar 2,5 aylıktı
hamile kalamamakta bir başarı aslında dimi kızlar her ay acaba hamile kaldımmı diye bir stresim yok en azından paşa paşa adetimi bekliyorum
allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin
dün tvde haberlerde bir haber izledim kadın zor doğum yapmış 5.5 kiloymuş bebek 10 saatte zorla normal doğum yaptırmışlar çocuk özürlü anne o doğumdan sonra ayaklarında problem yaşıyo şişmiş ayakları yürüyemiyo ne kendine nede çocuğa bakabiliyo o yüzden herşeyin hayırlısını isteyin kızlar

X