Diz kapağı ağrıyanlar

ofline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
271
7
sadece geceleri oturken ya da uzanırken diz kapağı sızlama şeklinde ağrıyan var mı arkadaşlar.
herhangi bir şeyle meşgul olduğunda kesinlikle ağrımayan ama boş oturduğunda tv izlerken falan ya da uzandığında ortaya çıkan ağrıya doktorlar mantılı bir teşhis koyamadı.durum çok ilginç.
böyle bir ağrı yaşayan var mı.sanki bir şey kemiriyormuş gibi.

mr çektirmelisin. belki menüsküslerinde zedelenme filan vardır.

bendede vardı canım,menisküste yırtık dediler önce bir sene yırtık zannettim.daha sonra prof a gittim ve emarda menisküste zedelenme çıktı..ama asıl ağrı nedenim o da değil fibromiyalji(yumuşak doku romatizması) çıktı.fizik tedaviye başlıycam yarın...ihmal etme bence,geçmişolsun

merhaba benimde sorunum diz kapağımda ağrı mr çektiler bişey çıkmadı 5 yıldan beri var yataktan bile kalkamıyorum şuan alleirimde bilek kısımlarımda oluştu kan testi istedi doktor bakalım bi türlü bulamadılar ben kilitlenip kalıyorum ama sizinki öule değil sanırım

merhaba benimde sorunum diz kapağımda ağrı mr çektiler bişey çıkmadı 5 yıldan beri var yataktan bile kalkamıyorum şuan alleirimde bilek kısımlarımda oluştu kan testi istedi doktor bakalım bi türlü bulamadılar ben kilitlenip kalıyorum ama sizinki öule değil sanırım

sizinkisi romatoid artrit isimli hastalık olabilir. teşhisi biraz zordur. geçmiş olsun.

merhaba ,2 yıl önce bacağımı gerip 5 dakika öyle durmuştum daha sonra basenlerimi eritmek için bacaığmı ileri geri şekilde spor yapmıştım bunun sonrasında alt baldırım ağrımaya başladı ve dizimde soğukluk yaşadım,iki kez doktora gittm fakat ilaç verip gönderdiler,bacak bacağa uzun süre çeldiğimde ya da kucağıma laptop koyduğumda dahi bir gerilme oluyor sizce ne olabilir çok korkuyorum

benimde geçtiğimiz kış soğuklarda sızlamaya başlamıştı dizlerim önce soğuktandır geçer dedim ama geçmedi... ayaklarımı sürekli topladığımda veya sürekli uzattığımda oluyor bu sızlama nedendir acaba... bide boynumda bi sorun var gibi dikkatli bişey yaptığımda mesela ders notlarımı yazdığımda kapı gıcırtısı gibi ses veriyor bi bileniniz var mı??:94: son zamanlarda çok hareketsizim ve kolayı çok içiyorum bu etkiler mi?

X