- 4 Mart 2021
- 533
- 2.053
- Konu Sahibi first ladyy
Kendimi tanıtayım 33 yaşında 1.71 boyunda 2 çocuk annesiyim ilk kızımda 73 kg ile hamile kalıp 97 kg ile Doğuma girdim ama aldığım 24 kg gerçekten çok yedim Doğum sonrası 12 kg gitti Benden emzirme döneminde tekrar 98 e çıktım o rakamı görünce dur dedim ve kartay diyetine başladım kızım 1 yaşında idi 16 kg verdim 82 kg indim tatiller filan oldu ama verdiğim kiloyu korudum daha vereyim 68 kg olayım diye çabalarken 2. Bebeğime hamile kaldığımı öğrendim madem öyle dedim 90 kg mı geçmeden hamileliği bitirmek niyetinde idim 7 ay boyunca sadece 5 kg aldım daha sonra 28. Haftadan sonra birden şişmeye başladım (diyetisyen ile takip ediyordum gebeliğimi sebebini bilmiyordum )hala dikkat ediyordum beslenmeme 35+6Haftada acil Doğum yaptım son 1.5 ayda 21 kg almıştım diyetisyen de bende şok oluyorduk sebebi gebelik zehirlenmesi imiş çok şükür bende bebeğimde iyi diş ancak benden hiç kilo gitmedi Doğum sonrası gitmemesine rağmen birde üzerine kilo aldım
Daha sonra biraz. Diyetler yapptım diyetisyene gittim ama bir tülü olmadı bir ara Ahmet apa ile seviyeleri yapptım kilo verdim eme hızla geri aldım geçen sene bu zamanlar bile daha zayıftım kilo al ver insülin beni çok yordu bunun İçin birlikte olup benim gibi olan arkadaşlar ile sağlıkla vermek istiyorum
Daha sonra biraz. Diyetler yapptım diyetisyene gittim ama bir tülü olmadı bir ara Ahmet apa ile seviyeleri yapptım kilo verdim eme hızla geri aldım geçen sene bu zamanlar bile daha zayıftım kilo al ver insülin beni çok yordu bunun İçin birlikte olup benim gibi olan arkadaşlar ile sağlıkla vermek istiyorum
Son düzenleme: