- 6 Ekim 2016
- 74
- 74
- 18
- 38
- Konu Sahibi Canimcim86
-
Mesela menünüzde neler var? Yazabilir misiniz?
Kilo verince insan gerçekten çok Mutlu oluyor.
Bursada hangi diyetisyene gittiniz memnunmusunuz adını yazar mısınız.
Teşekkürler daha öncede duymuştum gülcan hanımıTabiki Gülcan Karpuz, aşırı memnunum çünkü söylediklerine harfiyen uyuyorum ve sonuç elde ediyorum. :)
teşekkür ederim.Merhabalar,
ek olarak iki listeyide ekliyorum 1. ve 2. diye adlandırıyorum 3 hafta boyunca bir listeden ilerliyorsunuz, yanlız söylemek isterim ki herkese özel hazırlanan bir liste herkeste aynı sonucu vermeyebilir :)
Ve tekrardan gelişmelerden haber vermek isterim toplamda 7,3 kg vermiş bulunuyorum ve artık kıyafetlerimde ciddi anlamda fark ediyorum ve bu çok mutlu ediyor :)
106 kg olarak başladım 17.11. tekrar randevum var bakalım o zaman tartımız ne diyecek :)çok güzel zayıflamışsın tebrikler kaç kiloydun başladığında .
ilk defa gittiğimde 20 dk yürüyüş dedi ama sonrasında hiç spordan bahsetmediTebrikler insallah istedigin kiloya inersin diyetisyen bu listelerin disinda yuruyus egsersiz falan onerdi mi
yok Kahve yasak tek sıvı SU ve Şekersiz Çay, takip için teşekkür ederim inşallah motivasyon olurbir sorum daha olacak kahve içiyormusun ya da dr un a sordun mu hiç?
yasak mı acaba, seni, takipteyim
Bence çok uygun, bir gerçek var hayatında yemek alışkanlığın komple değiştiriyor yani benim değişti daha mutlu ve pozitif oluyorsun sonrasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?