Diyetisyenimin verdiği liste ile günlüğüm..

Spor salonuna yazıldım
Haftada 2 gün pilates
1 gün step
1 gün Aletli fitness
vaktim olsa bende yazılcam ama malesef yok evde pilatese başlamayı düşündüm bende. pilates sadece sıkılaşmak için mi yoksa kiloda verdiriyor mu?

vaktim olsa bende yazılcam ama malesef yok evde pilatese başlamayı düşündüm bende. pilates sadece sıkılaşmak için mi yoksa kiloda verdiriyor mu?

Kilo verdirdiğini sanmıyorum sıkılaştırıyordur. Zaten benim istediĞim bu diyetle kilo verip pilates yaparak daha da incelmek

kızlar bende varım yarın tartılıp kilomu duyururum hem bende öğrenmiş olurum

Akşam liste hazırlayalım diyorum pazartesileri de kilo bildirimi yaparız.
Ara öğün : diyet Bisküvi

hangi diyetisyene gittiniz ?hastanede bulunan diyetislerin yararı oluyormu ve diyetisyeniniz nasıl bir test yaptıda diyet verdi size?

hangi diyetisyene gittiniz ?hastanede bulunan diyetislerin yararı oluyormu ve diyetisyeniniz nasıl bir test yaptıda diyet verdi size?
Özel bir hastanede baya bilinen bir diyetisyene gittim. Her türlü testi ve Kontrolü Yaptılar. Kan idrar şeker vs. Ben baya yararını gördüm. Tavsiye devlettekilere gtmeyin. Ben çok araştırdım da gttm

Akşam yemeğim 4 yumurta büyüklüğünde köfte
Ayran
Salata
Ekmek yok

Arkadaşlar liste nasıl Yapılıyor bilmiyorum ama katılanları Aşağıya yazdım
Kişi Boy Kilo Hedef
Vienna................165.................61..................54
12345emine........156................78.................60
Kkburcu81..........170................71.................60
Merveakoglu.......168...............66..................--
Everyday26..........155...............62.5..............50

Merhaba
Ben de üzerime yapışan bu kilolardan kurtulmak istiyorum
Doğumdan sonra bu site sayesinde doğum kilolarimi vermiştim
Sonra 3 aldım 2 verdim 5 aldım 4 verdim ama istediğim kiloya ulaşamadım
kilo size göre çok değil belki aranıza kabul etmek istemezsiniz ama yine de ben şansımı denemek istiyorum
boyum 1.65 kilomu tam olarak bilmiyorum son birkaç hafta yedim de yedim. .
hedefim 53 kilo olmak..
çok yoğunum çalışıyorum bir kızım var çok fazla paylaşımda bulunamam ama her pazartesi kilo bildirimi yaparım
ne dersiniz? ☺☺☺☺☺☺

Canım kilon kaç olursa olsun katılabilirsin bize aynı boydayız ben 54 olmak istiyorum daha aşağısında gözüm yok daha 6 kilom var yani verilecek

merhaba :) boylarımız aynı, ben de diyetisyene gidiyorum 1 ayım bitti 62,5 tan 58 e düştüm hedefim 55 :) Bundan sonra kilo vermem çok zorlaştı çünkü vücudun atmak istediği fazlalık kalmamış diyetistenim öyle söyledi

60 lı rakamlara veda etmek çokkk güzel :)))

Aynı dertten ben de muzdaribim 58in altına inemiyorum (

Aynı dertten ben de muzdaribim 58in altına inemiyorum (
aynı zamanda pilates yapıyorum, yeterince azmeder ve sporu bırakmazsak başarabiliriz bence. Yaza düğünüm var kısmetse, mecburum ben :))

Ben de başlıyorum pazartesi inat ettim 54 e inicem
diyetisyenim 2 haftada 1 kontrole çağırıyo beni, oraya gidicem diye bi baskı oluşuyo üzerimde ve dikkat ediyorum mecburen. iyi bi yöntem bu. Bi de para ödüyorum tabii, boşa gitmesin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…