• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

inşallah canımm :9: benimkinin bi de tek akrabası oğlu maalesef :((
şimdilik aramız çok iyi maaşallah :nazar: , hatta oğluna çatıp duruyormuş kızı daha ne kadar bekleticeksin, evlenin artık bir an önce, elim ayağım tutarken çocuk yapın da ben de bakayım diye :52:
hayırlısıyla o günleri görelim de bakalım neler getirecek :26:

eyvahlar olsun Goncaaaaaa....:53:

kız toruna kendinin bakması demek Londrada sizin evde kalacak demek:9:kadıncağız yerini yapıyor .benim iyi niyetli arkadaşım:1:

şaka bir yanada iyi geçiniyor olmanız güzel.inşallah hep öyle gider.arada kadının menapozuydu yalnızlığı derken bazen aralar bozulabiliyor ama ben ne çok kötü ne de çok iyi olmama taraftarıyım.arada bir mesafe olmazsa da suistimal ediyorlar:36:

ben birinde gördüm hem hamilelik hem kilo cetveli vardı, ama kimdi hatırlamıyorum yaşlılık işte :26:
bi daha dikkat edeyim de senin için sorayım nasıl yapmış diye :13:
hem ilerde bana da lazım olacak inşallah hayırlısıyla :16::38::emir_bebek:

canım çok ama çok sevinirim.çünkü saatlerce uğraşıp yapamamıştım.sinir olmuştum.birde hepinizde var ben kıskanıyorum:17:

eyvahlar olsun Goncaaaaaa....:53:

kız toruna kendinin bakması demek Londrada sizin evde kalacak demek:9:kadıncağız yerini yapıyor .benim iyi niyetli arkadaşım:1:

şaka bir yanada iyi geçiniyor olmanız güzel.inşallah hep öyle gider.arada kadının menapozuydu yalnızlığı derken bazen aralar bozulabiliyor ama ben ne çok kötü ne de çok iyi olmama taraftarıyım.arada bir mesafe olmazsa da suistimal ediyorlar:36:

Yok kızzz kadının yerini yapmasına gerek yok kii :9: Benimki zaten gelsin beraber yaşayalım istiyor annesi Türkiye'de tek başına diye. ( Benimkinin annesi ermeni, rahmetli babası türkmüş. Annesinin büyük kısım akrabaları zamanında zorunlu olarak göçürülmüş gitmişler, kalanlar da vefat etmiş. En son bir erkek kardeşi vardı- dayı- , onu da geçen sene haziran da kaybettik, kadının 35 yıllık iş hayatından edindiği beş altı arkadaşı haricinde kimsesi yok .Rahmetli baba tarafından da bir hala ve oğlu var akraba sayılabilecek , ama gelin görümce hiç geçinemiyorlar, o yüzden onu da saymıyoruz ) yani anlıycağın bizim erkek tarafı topu topu 4 kişiden oluşuyor :9:
Kadın ise " ben bunca yıllık evimi bozup , arkadaşlarımı bırakıp temelli gelemem oralara, ama çocuğunuz olursa bakmaya gelirim, üç dört aylığına da olsa Türkiye'ye kaçarım diyor :31:
Yaa inşallah iyi geçinelim huzur olsun da ne yapayım biraz bizde , biraz kendi evinde idare etsin yaşadığı müddetçe (allah gecinden versin )

şşşşştttt :19:

büyük konuşmayıııın :20:

yarın sizin de çocuklarınız takıp koluna birilerini getiricek eve anne bak bununla evlenicem ben diye, o kadar sene gözünüzden sakınıp yetiştirdiğiniz biricik çocuklarınız, kimi getirirlerse getirsinler yanlarına yakıştıramayacaksınız, evlatlarınıza layık bulmayacaksınız, gelin ya da damat adayını bir türlü çok sevemeyeceksiniz, gözünüze hep kusurları batacak :15:

bir de unutmayın o çok severek evlendiğiniz kocişlerinizi onlar yetiştirdi, sizin aşık olmanıza ya da evlenip mutlu olabileceğinize kanaat getirmenize sebep olan kişilik özelliklerinin büyük bir kısmını çocukluklarında annelerinden aldılar, şimdi siz çocuklarınıza ne fedakarlıklar yapıyorsanız, zamanında kocalarınız için anneleri de aynı fedakarlıkları yaptılar.

sizin evinizdeki huzurunuzu bozacak birşeyler yapıyorlarsa da onların değil, kocalarınızın kabahati, müdahele ettirmemeleri lazım kendi işlerine...
yarın öbürgün sizin çocuğunuz da sizin müdahele etmenizi engelleyebilir hazırlayın şimdiden kendinizi kayınvalide adaylarııı :52:

cok dogru soyluyorsun canim cocuklari tavrini koysun cunku is kocada onceden benimki cok yapardi ama simdi oturdu anladi artik oncelikli kendi ailesi oldugunu cocuk olana kadar anlamiyorlar bak simdi kayinvalidem nerede durmasi gerktigini cok iyi biliyor

canım çok ama çok sevinirim.çünkü saatlerce uğraşıp yapamamıştım.sinir olmuştum.birde hepinizde var ben kıskanıyorum:17:

sen pili naaptın pili asıl :112:
kociş alsın sana bir pil gelirken yaa, ben duramazdım herhalde bir gün tartıya çıkmasam deli falan olurdum :111:

şşşşştttt :19:

büyük konuşmayıııın :20:

yarın sizin de çocuklarınız takıp koluna birilerini getiricek eve anne bak bununla evlenicem ben diye, o kadar sene gözünüzden sakınıp yetiştirdiğiniz biricik çocuklarınız, kimi getirirlerse getirsinler yanlarına yakıştıramayacaksınız, evlatlarınıza layık bulmayacaksınız, gelin ya da damat adayını bir türlü çok sevemeyeceksiniz, gözünüze hep kusurları batacak :15:

bir de unutmayın o çok severek evlendiğiniz kocişlerinizi onlar yetiştirdi, sizin aşık olmanıza ya da evlenip mutlu olabileceğinize kanaat getirmenize sebep olan kişilik özelliklerinin büyük bir kısmını çocukluklarında annelerinden aldılar, şimdi siz çocuklarınıza ne fedakarlıklar yapıyorsanız, zamanında kocalarınız için anneleri de aynı fedakarlıkları yaptılar.

sizin evinizdeki huzurunuzu bozacak birşeyler yapıyorlarsa da onların değil, kocalarınızın kabahati, müdahele ettirmemeleri lazım kendi işlerine...
yarın öbürgün sizin çocuğunuz da sizin müdahele etmenizi engelleyebilir hazırlayın şimdiden kendinizi kayınvalide adaylarııı :52:

canım inşallah o günleri görebiliriz.ben okadar yaşayacağımı sanmıyorum.bende geç evlendim.2.5 senelik evliyim.31 yaşındayım ama 30 da dondurdum yaşımı:34:canım ben o kadar yaşamayacağımı düşünüp cadı bir gelin oldum çıktım:31::37:

şaka bir yana da benim şu an problemim yok.ama ilk zamanlara baya oldu.aman aman.hamileliğimde de oldu.unutamadığım şeyler var yani.

ilerde bende kayınvalde olacak kadar ŞANSLI bir insan olursamda benim damadım ya da gelinimin bana karşı saygılı olmasını ve oğlumu ya da kızımı çok sevmesini isterim başka bir şey değil.aradaki saygıyıda sarsmamak için bende ona saygılı olurum.işlerine karışmam.

benim damadımla ya da gelinimle sorun yaşamam için oğluma ya da kızıma kötü davranıyor olması lazım.(Allah korusun ihanet,kaba davranışlar vs gibi ciddi problemler)

belki klasikleşmiş ama onların mutluluğu bana yetecektir.çünkü çocuklarının hiç mutsuz olmasını istemiyorsun.sen büyütene kadar çocugunun mutlu olması için çalışıyorsun.evlendiğinde de o mutluluğun devam etmesini istersin.gelinimi beğenmemişsem fikrimi söylerim ama dayatmacı olmam.yanlış bir karar vereceksede kendi kararı olmalı.yaşayıp öğrenmeli.o onun hayatı saygı duymak lazım.ben onu doğurdum diye benim malım haline gelmemeli.o birr insan çünkü.satın aldığım bir eşya değil.ya da robot değil ki senin istediğin gibi davransın.senin istediğin gibi düşünsün.:34:

topic açıp dağılmaya gerek yok bence burdan çekiştirebilirsiniz
atış serbest:41:

leslie 3 mil 45 dk sürüyor ve çok iyi terletiyor
kadın bi de iyi gaza getiriyor :118::118:

iyi o zaman seni kızı gibi görür zaten uzakta olucaksınız sorun olmaz:16:

inşallah canım seneye bu zamanlar karnı burnunda :49: olursun da biz de maşallah deriz :nazar::nazar::nazar:

şu örgü ören kadını kullanacak bi yer arıyodum sen tam yerine kondurmuşsun çok güzel yaa:16:
burası küçük ve samimi bi topic oldu başka topiclerde kafam karışıyor :59:
fransız kalıyorum buraya geleni kucağımız açık :70:karşılıyoruz

bu kişinin karakteriyle ilgili
kendisiyle barışık biri gelin de olsa kaynana da olsa sorun çıkarmaz

Ben de bu topiği çok seviyorum. Kendimi evde samimi olduğum arkadaşlarımla oturmuş karşılıklı sohbet ediyormuşuz gibi hissediyorum. Aramıza yeni katılanlar da bir an önce bir yerden başlasınlar, mutsuzlukları dağılsın, kilo verip gaza gelsinler istiyorum :16:
İnşallahh Allahım o günleri hayırlısıyla göstersin bana :81::97:
Dün gece çocuk sahibi olmak mevzuusu açıldı. " Ben kızım da olsa oğlum da olsa adını Deniz koyucam ,bu ismi çok seviyorum" dedim. Meğer beyimizin de sevdiği bir isim varmış, yıllardan beri kızı olursa ismini Selin koymayı istiyormuş :9: Oğlumuz olursa diye sordum, hiç düşünmemiş ! :26: "Tamam iki tane olurlarsa kızı Selin koyarız" dedim, "sen iki tane istiyorsun galiba :112: " dedi :9:
Ben de elini çabuk tutmak lazım seni beklerken ömür geçiyor, kızımız olsa, bir de oğlumuz olsun istiycez, oğlumuz olsa da kız " diyince bizim hazır cevap beyimiz haklısın dedi başka bişey diyemedi :52:

Evlendik bitti herşey düzene girdi de çocuk ismi kusur kaldı :52: bizimki de bir tuhaf durum işte :31:
Ama inşallah seneye bu zamanlar Allahın izniyle bebek bekliyor olmak istiyorum gerçekten :16:

sen pili naaptın pili asıl :112:
kociş alsın sana bir pil gelirken yaa, ben duramazdım herhalde bir gün tartıya çıkmasam deli falan olurdum :111:

ben pişkinliğe vuruyorum artık günde 4-5 kere çıkıyorum canım ben:35:

sabah tartıldım 64 geldim.gece yatmadan tartıldığımda da 64.5 di.:42:ya hergün tartılıncada insanın psikolojisi bozuluyor.:27:su içiyorsun daha ağır geliyorsun vs vs.canım şimdi gitme hazırlığı yapıyoruz diye kocişe diyemiyorum bir şey:30:.arabanın bakımıydı ,işyerinden izin formu vs derken yoğun şu ara.birde izine çıkacak diye elindeki işleri bitirmeye çalışıyor.akşam geldiğinde bile çalışlıyor.:36:

ben pişkinliğe vuruyorum artık günde 4-5 kere çıkıyorum canım ben:35:

sabah tartıldım 64 geldim.gece yatmadan tartıldığımda da 64.5 di.:42:ya hergün tartılıncada insanın psikolojisi bozuluyor.:27:su içiyorsun daha ağır geliyorsun vs vs.canım şimdi gitme hazırlığı yapıyoruz diye kocişe diyemiyorum bir şey:30:.arabanın bakımıydı ,işyerinden izin formu vs derken yoğun şu ara.birde izine çıkacak diye elindeki işleri bitirmeye çalışıyor.akşam geldiğinde bile çalışlıyor.:36:

anladım canım :)) Ee nasıl olsa doğru tartmıyo niye tartılıp duruyon ki :52:
Sen o zaman dönüşte değiştir o pili de tatilde ne kadar çok kilo almışım diye üzülme gelip tartıldığında, yeni baştan başlarsın olmadı :9:

canım inşallah o günleri görebiliriz.ben okadar yaşayacağımı sanmıyorum.bende geç evlendim.2.5 senelik evliyim.31 yaşındayım ama 30 da dondurdum yaşımı:34:canım ben o kadar yaşamayacağımı düşünüp cadı bir gelin oldum çıktım:31::37:

şaka bir yana da benim şu an problemim yok.ama ilk zamanlara baya oldu.aman aman.hamileliğimde de oldu.unutamadığım şeyler var yani.

ilerde bende kayınvalde olacak kadar ŞANSLI bir insan olursamda benim damadım ya da gelinimin bana karşı saygılı olmasını ve oğlumu ya da kızımı çok sevmesini isterim başka bir şey değil.aradaki saygıyıda sarsmamak için bende ona saygılı olurum.işlerine karışmam.

benim damadımla ya da gelinimle sorun yaşamam için oğluma ya da kızıma kötü davranıyor olması lazım.(Allah korusun ihanet,kaba davranışlar vs gibi ciddi problemler)

belki klasikleşmiş ama onların mutluluğu bana yetecektir.çünkü çocuklarının hiç mutsuz olmasını istemiyorsun.sen büyütene kadar çocugunun mutlu olması için çalışıyorsun.evlendiğinde de o mutluluğun devam etmesini istersin.gelinimi beğenmemişsem fikrimi söylerim ama dayatmacı olmam.yanlış bir karar vereceksede kendi kararı olmalı.yaşayıp öğrenmeli.o onun hayatı saygı duymak lazım.ben onu doğurdum diye benim malım haline gelmemeli.o birr insan çünkü.satın aldığım bir eşya değil.ya da robot değil ki senin istediğin gibi davransın.senin istediğin gibi düşünsün.:34:

İnşallah canım Allah analı babalı o günleri görmeyi nasip etsin de umarım ideallerindeki gibi bir kayınvalide olursun, huzur içinde ömrünüzün geri kalanını geçirirsiniz :16:

canim su kalori sepetinde yediklerimiz alta liste oluyor ya nasil kaydediyoruz onu yapamadim

o kendisi otomatik kaydediyor tatlım senin ayrıca bişey yapmana gerek yok...

istersen test etmek için siteden çık, tekrar gir, sol üstteki kalori sepeti butonuna tıkladığında bugün girdiklerini görüceksin :56:

kızlar müsadenizi istiyorum Fitnazla buluşayım azcık

dün 6 dk daha yürüseymişim toplam 3 saat yürümüş olacakmışım :66:
maaşallah alet tık demedi aman nazarım değmesin tütütü :nazar:

o kendisi otomatik kaydediyor tatlım senin ayrıca bişey yapmana gerek yok...

istersen test etmek için siteden çık, tekrar gir, sol üstteki kalori sepeti butonuna tıkladığında bugün girdiklerini görüceksin :56:

dun gece kayit yapmistim ama hatta 19 u olarak girdim bugun hala o liste cikti karsima ozaman gece olunca bugun diye kaydetti heralde

Kızlar sürekli takip ediyorum sizi, diyete de devam. Bugün arkadaşın ikram ettiği 1dilim kek ve kurabiyeyi canım çok çekmesine rağmen yemedim. Şu an kendimi seviiiyyooooorummm

Bu arada ben de dün kalori sepetine üye olmuştum ama giriş yaptığımda boş bir sayfa çıkıyor karşıma. Ve aktivasyon maili falan da gelmedi. Yapamadım mı acaba:(

Kızlar sürekli takip ediyorum sizi, diyete de devam. Bugün arkadaşın ikram ettiği 1dilim kek ve kurabiyeyi canım çok çekmesine rağmen yemedim. Şu an kendimi seviiiyyooooorummm

öncelikle hoşgeldin
keki kurabiyeyi reddettiğin için sana:46::46::46:
iradene sağlık

Back
X