• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

bende kilo vereyim diyorum ama iş yerim çok hareketli öğlen yemeklerini ayarlayamıyorum maalesef :(
gerçi 1 ay da 8 kilo veriliyorsa 1 ay boyunca öğlen yemekleri evden getirilebilir sankim

gerçekten bu diyeti yapıp 8 kilo veren var mı kızlar aranızda[/

sanırım cıddı olarak yapıp 1 ayı tamamlayan henuz yok ama ben 12 gunde 4.5 kılo verdım. daha onceden hıpoglısemı gecmısım oldugu ıcın seker durumunu cok ıı bılırım, muhakkkak ara ogun yap ve meyvanın yanında grısını fln ye kı bırden seker dusup yukselmesın tekrar kolay gelsın cnm...

kayısı yıyebılırsın cnm ama uzumun glısemık endeksı yuksek sanırım yemesen daha ıyı, ara ogun ıkındıde tost var bırde ıkıncı beslenme seklınde badem fln..
ama ıstersen kahvaltı sonrası 2 3 saat sonra bır elma yada portakal sanrım dıyetı bozmas nıtekım arada bende oyle yapıyorum tostunu ıhmal etme kolay gelsın...

hııımm
ben bi videoyu evde izleyeyim bakayım bana uygun olmayan yerleri olabilir
iş dolayısıyla yapamayacağım şeyler varsa hiç başlamayayım

hııımm
ben bi videoyu evde izleyeyim bakayım bana uygun olmayan yerleri olabilir
iş dolayısıyla yapamayacağım şeyler varsa hiç başlamayayım

tamam cnm , ama vıdeodada besın degısımlerını anlatıyor ayca hanım, ama butun dıyetlerde ogun saatlerı ve ara ogunler cok onemlıdır..

tamam cnm , ama vıdeodada besın degısımlerını anlatıyor ayca hanım, ama butun dıyetlerde ogun saatlerı ve ara ogunler cok onemlıdır..

ara öğünde sıkıntı yok onu hallederim bi şekilde ama o ikindi de ki tost olayı beni bitiriyo
ofisteki tepkeileri görebiliyorum zaten şişmansın bi de tost mu yiyosun diye muhabbet ederler
insanlara laf anlatmaktan yorulur zayıflarım belki :9:

bende kilo vereyim diyorum ama iş yerim çok hareketli öğlen yemeklerini ayarlayamıyorum maalesef :(
gerçi 1 ay da 8 kilo veriliyorsa 1 ay boyunca öğlen yemekleri evden getirilebilir sankim

gerçekten bu diyeti yapıp 8 kilo veren var mı kızlar aranızda[/

sanırım cıddı olarak yapıp 1 ayı tamamlayan henuz yok ama ben 12 gunde 4.5 kılo verdım. daha onceden hıpoglısemı gecmısım oldugu ıcın seker durumunu cok ıı bılırım, muhakkkak ara ogun yap ve meyvanın yanında grısını fln ye kı bırden seker dusup yukselmesın tekrar kolay gelsın cnm...

valla 12 günde 4.5 kilo süper
fark etmiştir kesin görsel olarak
yok yok ben kesin deneyeyim bu diyeti :51:

ara öğünde sıkıntı yok onu hallederim bi şekilde ama o ikindi de ki tost olayı beni bitiriyo
ofisteki tepkeileri görebiliyorum zaten şişmansın bi de tost mu yiyosun diye muhabbet ederler
insanlara laf anlatmaktan yorulur zayıflarım belki :9:

salla ya mılletı kımse senı senden daha fazla dusunemes artık kılolardan sıkıldıysan ve yaza muhtesem gırmek ıstıyorsan denemeye deger bence...
gorsel olarak tabıkı bı degısıklık war ama öle aman aman degıl tabıkı ancak 10 kılo veırrsem cok bellı olur dıye dusunuorum , onun dısında belım ınceldı bıras :D bakalım sonu ınsallah hayılı olur artık sıkıldım 44 bedenden yeter yanı 38 40 a dusene kadar devam :)))

bende pazartesi bu diyete başlamak istiyorum. 10 kilo fazlam var zaten. 1,5 ayda yaklaşık veririm eğer gerçekten işe yararsa. var mı benden başka yeni başlayacak. birlikte ilerleyelim????

kac gundur menumu yazamadim bari bugun yazayim :)

sabah: 1 dilim ekmek, peynir, zeytin, dereotu, maydanoz

oglen: corba, portakal

ikindi: corba

aksam: sadece salata yedim cunku birazdan arkadasa gitcem. belki ordada hafif birseyler yiyebilirim.

pazartesini sabirsizlikla belkiyorum. kac kilo verdigimi veya veremedigimi coook merak etsemde tartilmicam pazartesine kadar.

merhaba,
kılo fazla olunca daha kolay verılebılıyor bı muddet, ama sonra elbettekı duracaktır. uzun bır yol benımkı muhtemelen 3 4 ay daha devam etmek zorunda kalıcam, aslında dıyetın sakıncalı bır yanı yok hızlı kılo elbette ıyı degıl ama muhtemelen bır kısmı odemdır verdıgımın. bu dıyette ac kalınmıyor ara ogunde yapıorum sorun olmuyor, bendde reglım bıtınce baslamstım daha ıyı anlayayım dıye kılo verme durumumu, benım sorunum yemekler degıl tatlı krızlerımdı. henuz bı krız gelmedı ama gelırse de elmayı ıkıye bolup fırına atıp ıcıne bıras toz seker (esmer) atıp ustune tarcın dokup yıyecegım, ayrıca ayca hanımın web sıtesınde sekersız tatlı onerılerı var sende deneyebılırsın sorun tatlı kacamakları olursa :) kolay gelsın cnm...

canım selam,

tatlı krizine bir öneri de benden gelsin:
tercihen yağsız 1 bardak süte -sıcak,soğuk,ılık,farketmez- dilediğin kadar tarçın ilave edip iç,kandaki şeker oranını düşürüp tatlı krizlerine iyi geliyor,tavsiye ederim.
ben yaklaşık 8 ay boyunca diyetisyene gittim (1,5 sene önce 82 kiloydum),o zaman tatlı krizime karşı her akşam gece öğününde bir meyve ile bu sütü tüketiyordum,iyi geliyordu.

kolay gelsin,

canım selam,

tercihen yağsız 1 bardak süte -sıcak,soğuk,ılık,farketmez- dilediğin kadar tarçın ilave edip iç,kandaki şeker oranını düşürüp tatlı krizlerine iyi geliyor,tavsiye ederim.
ben yaklaşık 8 ay boyunca diyetisyene gittim (1,5 sene önce 82 kiloydum),o zaman tatlı krizime karşı her akşam gece öğününde bir meyve ile bu sütü tüketiyordum,iyi geliyordu.

kolay gelsin,

tarcın zaten 1 numaralı tatlı ıstegı köreltcisi her turlu tuketımı fayda saglıyor... daha henuz tatlı krızım gelmedı ama regl donemıne dogru tarcını cebımde tasıyım barı :D

merhaba kızlar,
sabah ehli keyif bir kahvaltı yaptım doğrusu.. pazar günleri kahvaltı herkes gibi bizim için de doymakla birlikte keyif kahvaltısıdır.. çünkü hafta içi sabah 6.30 gibi kahvaltı yapıyoruz işe anca yetişebiliyorum..
neyse bu sabah: 3/4 simit, 1 kurabiye,domates,biber,havuç,kahvalyılık domates sosu,2 bardak şekersiz tabiki çay ve 1 çay bardağı portakal suyu.
ara: 1.5 kurabiye :50::50::50: ve türk kahvesi
akşam: 1 adana dürüm,1,5 bardak ayran ve bol salata....1tane de kuş lokumu.....

ayy galiba coşmuşum yine.... :17::17::17:
yarın sabah tartının bu yediklerime ne cevap vereceğini çok merak ediyorum doğrusu..kolay hafiflemeler herkese...:54::54:

canım selam,

kolay gelsin,

şimdi kaç kilosun tatlım peki?

ıyı aksamlar herkese yarın kılo bıldırım gunu bakalım kım ne kadar verdı :) herkese kacamaksız yenı haftalar dılıyorum :D

herkese gunaydın hanımlar,
ılk kılo bıldırımı benden olsun bakalım bugun 15. gunum ve 94 ıle basladıgım yolculuguma ılk hafta 92 ye dusmustum sımdıde tartıda 89.3 u gordum o kadar mutluyum kı anlatamam 8 lı rakamlara dustugum ıcın sımdı sıra 7 lerde herkese kolay gelsın :)))

Günaydınlarrrr :)

Bugün diyette 14. günüm... 61.2 den 59.6 ya düşmüştüm geçen hafta bu sabah tartıdaki rakamsa 58.6 idi yani bir kilo daha vermişim :)
Kyabolan 2 kilo 600 gram ile yola devam :)

günaydın kızlar, bu hafta anca 400 gr verebilmişim çok fazla dikkat edemedim bide regli olmuştum tabi ama önümüzdeki hafta umarım daha iyi olur..
82,400 ile başladım
geçen hafta 80,900 idim
bu hafta 80,500 oldum
acaba kilo verimim mi yavaşladı yoksa normal mi

82,4....................................80,900............................................80.500

banucum beni unutma listene eklemeyi ...:54::54::54:

Back
X