• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

iyiyim canım bugun dıyete ara verdım ama spor yapcam paşamı aksam uykusuna yatırdıktan sonra malum gunboyu temızlık yaptım yarında detoksa baslıycam bakalım 1kılo gıtcek mı 53u gorcem mı :1::1::1:

kocişine güzel güzel yemekler yapmadın mı :112:
yanlış hatırlamıyorsam bugün diyete ara vermeni o istemişti , adam ağız tadıyla karşılıklı bi yemek yemek istiyor herhalde :38:

umarım benim gibi hayal kırıklığı yaşamaz ve detokstan beklediğini alırsın canım :13:

kocişine güzel güzel yemekler yapmadın mı :112:
yanlış hatırlamıyorsam bugün diyete ara vermeni o istemişti , adam ağız tadıyla karşılıklı bi yemek yemek istiyor herhalde :38:

umarım benim gibi hayal kırıklığı yaşamaz ve detokstan beklediğini alırsın canım :13:

yok canımyemek istemıyor gobegım kocaman oldu yapma yemıyım dıyor o benımhasta olmamdan korkuyor saglıgından olcaksın dıyor

ya bence sen bır ay sonra yınele bı daha dene nıye oyle oldukı anlamadım ıns. 1kılo gıder fazlası olmaz emınım ama barım 1kılo gıtsın 5-6-7 nısana ertelendı tatıl barım 50-51 olayım gonca ya :16::16::16::16:

yok canımyemek istemıyor gobegım kocaman oldu yapma yemıyım dıyor o benımhasta olmamdan korkuyor saglıgından olcaksın dıyor

kıyamam sizeee :16:
ara sıra koca sözü dinlemek lazım tabii :4:
adam haklı , sen böyle bir diyetten başkasına koşarken sağlığından olacaksın diye biz bile burada endişelenirken, dizinin dibindeki adam tabii korkar

adam haklı , sen böyle bir diyetten başkasına koşarken sağlığından olacaksın diye biz bile burada endişelenirken, dizinin dibindeki adam tabii korkar

az kaldı az :52::52::52: hedefe az kaldı detoksla 1gıtse kalır 5 ip aldım atlıyım dıye ama alttakı gelır korkuyorum malum sesten rahatsız olur

ya bence sen bır ay sonra yınele bı daha dene nıye oyle oldukı anlamadım ıns. 1kılo gıder fazlası olmaz emınım ama barım 1kılo gıtsın 5-6-7 nısana ertelendı tatıl barım 50-51 olayım gonca ya :16::16::16::16:

Bilmiyorum bakalım, ben bi 65 i göreyim de ondan sonra belki detoks fantazilerine kapılırım , ondan öncesinde iki günlük bile olsa bir daha ne vakit kaybetmek istiyorum ne de hayal kırıklığı yaşamak...
en kestirme yol bildiğin yoldur !!!

Bilmiyorum bakalım, ben bi 65 i göreyim de ondan sonra belki detoks fantazilerine kapılırım , ondan öncesinde iki günlük bile olsa bir daha ne vakit kaybetmek istiyorum ne de hayal kırıklığı yaşamak...
en kestirme yol bildiğin yoldur !!!

haklısın canım
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 dilim yarım yağlı peynir, 3 adet zeytin, 1 domates, 1 salatalık.
Öğle: Salata (yağsız), veya çorba yoğurt.
Akşam: 100-150 gr. et, tavuk ya da balık (ızgara), ve gün içinde 3 litre su.

pazartesi 3gun bu dıyetı yapcam bakalım nekadar basarılı olcam

haklısın canım
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 dilim yarım yağlı peynir, 3 adet zeytin, 1 domates, 1 salatalık.
Öğle: Salata (yağsız), veya çorba yoğurt.
Akşam: 100-150 gr. et, tavuk ya da balık (ızgara), ve gün içinde 3 litre su.

pazartesi 3gun bu dıyetı yapcam bakalım nekadar basarılı olcam

hadi kolay gelsin bakalım :9:

30 u geçenlerde ümit yok mu:))

keşke bizimde sadece yürüyüşle gitse ya.:43:
30-35 arası idare eder ama 35 ten sonra haline otur ağla:43::43::43::43::43:
o derece yani

keşke keşke
gençken zayıflamayı aklımdan geçirdince haftada 1 kilo verirdim aaaaahhh ah!!!!!!!!!!!!

canım inşallah yaaaa.yani çöp gibi olma derdim yok.bayanında erkeğinde çok zayıfını begenmem ve hiç bir şeyide yakıştırmam.amacım 4-5 kilo vermek oda göbişten gitsin mümkünse:Dacelemde yok.yaza daha var:))kalorimi 1000-1500 arasında tutmaya çalışıyorum.sporda yapıyorum hergün olmasada .inşallah gider canım ya.çünkü pantolon filan giyinince(genelde de düşük bel giyiniyorum.göbiş çıkınca iğrenç görünüyo.ceket vs ile kamufle etmeye çalışıyorum.ama yazın daha bir göze batar.

bu arada XC9 demiyelim sana :))ismin ya da nickin yok mu:))tanışma kısmında yazını okumuştum ama ismini yazmayı unutmuştuN:)

gizemli kalsaydık ya neyse neyse adım harika yorumlarda nickimiz çıktığı için ben herkesi nickiyle aklımda tutuyorum o nedenle adımı yazmamıştım

GONCACIMMM seninde günün aydın olsun.biraz geç cvp verdim kusura bakma.sezeryandan öncede göbiş vardı ama hiç rahatsız edici değildi.haklısın sanırım doğum sonrası hediyem bu göbekte.

bu arada pilatese ben ısınmaya çalışıyorum ama o bana ısınamıyor:)zor ya.pilates günlerim gözümde büyüyor:):53:ama gerçekten işe yarıyor.resmen karnım bacaklarım alev alev yanıyor.bölgesel hissediliyor.yürüyüş yapınca öyle bir yanma ne yazık ki hissedemiyorum o sadece kalori yakıyor.diğeri hem kalori hem şekillendirme.ama işte yapana güzel:)GÜNAY'ın kulakları çınlasın.sanırım pilatesin hakkını veren aramızda o.:nazar:

bi dakka bi dakka ben de deli gibi pilates yapıyorum:8:
hem de bel fıtığıma rağmen dün pilateste öyle zor bir hareket yaptık ki bel gitti yere yapıştım kaldım beni zor düzelttiler hoca da çok korktu ama yılmak yok yarın tam gaz devam:10::10::10:

Son düzenleme:
kulaklarım cın cın cın :1::1::1: valla evde de mınık mınık yap bak nasıl alıscan sevıcen hatta ben cok sevıyorum pılatesı ıste baya dogumdan sonra salmıstım 2aydır baya arttırdım artık bu hızla devam cıddıde toparlandım ablalarım fotograflardakı farkı gorunce agızları acık kaldı darısı sana canım daha cok yolun var cok sıkılasmam lazım cok :52::52::52::52:

o derece yani

keşke keşke
gençken zayıflamayı aklımdan geçirdince haftada 1 kilo verirdim aaaaahhh ah!!!!!!!!!!!!

gizemli kalsaydık ya neyse neyse adım harika yorumlarda nickimiz çıktığı için ben herkesi nickiyle aklımda tutuyorum o nedenle adımı yazmamıştım

hem de bel fıtığıma rağmen dün pilateste öyle zor bir hareket yaptık ki bel gitti yere yapıştım kaldım beni zor düzelttiler hoca da çok korktu ama yılmak yok yarın tam gaz devam:10::10::10:

cok gecmıs olsun canım bende en cok super karını yapıyorum arada o agırlıklarla hamlıyorum :52::52::52::52: ama olsun vucut yandıkca daha cok ıse yarıyor ınsan dahada yapmak ıstıyor :52::52::52:

var ya günayın kocası kendinden daha akıllıymış onu anladım :4::4::4:

önemli değil canımm ben de daha yeni girebildim eve , yeğeni okuldan aldım 14:45 de eve geldik anahtar kapıyı açmadı, annemleri aradım annem döndü geldi çarşıdan, o da açamadı, babamı aradık o da döndü geldi çarşıdan zorlaya zorlaya açtı :9:
Ama benim ellerim morardı resmen kapıyı ve anahtarı zorlıycam derken :14:
Saat 4 de eve girdik , öğlen yemeğini 15 dk önce yiyebildim, 210 gr kereviz :52:

canım kapı açmak baya zorlu geçmiş .neyse sonunda açabilmişsiniz.Allah korusun ama hırsız gelse kapıda kalırmış:9::9:

o derece yani

keşke keşke

Harikacım belini zorlama.Allah korusun.bel agrısı kötüdür.bizim hoca belinde sorun olan arkadaşlara tek bacak çalıştırıyor.hani 2 bacagı yukarı kaldır indir yapacaksa,siz tek bacak yapın diyor.bende zorlanıyorum ya 2 bacak başlayıp sonlara doğru tek bacaga dönüy

orum:1:

Back
X