Diyetin Sultanları 😎

o kadar yüksek vergiyle ne anlamı kaldı zaten Çin malı değil mi ?
%30'dan yükselmiş birde,30 euro limiti var 1050 liralık alışveriş yapabiliyorsun bir kerede,çin malı zaten bazı ürünler güzel gerçi.
abla vallahi kızım la birlikte alıyoruz şirketçe alıyoruz şimdi kota geldi 30 euro mu ne vergisi % 60 oldu artık frenledim kendimi almıyorum bugun 20.000 tl kredi kartı borcu ödeyince frene basasım geldi :işsiz:
Bizde öyle yapacaz artık eşim kendine tamir için malzele filan aldı,dün mont baktık vergidiyle 1500 civarı oldu.

cache-v2

İşşallaaahh kilo alırsınız
Ben muafım nasılsa sjksjksjk bibi yarın gidiyorum doktora randevuyu aldım plastik cerrahiden

Kız geldi yazdı sonra birilerini banlamaya gitti, iş güç malum azrail gibi 😐
Geldi Azrailin geldiiii🤣
İyi az gelsin biz zayiflayalim o şişko olsun 777 🙏
Ne diyeceksiniz yüzüme deyin arkamdan şişko olsun falan ayıp oluyor:KK70:

Muradına ereceksin Cemoos hanııııım 🤣 dün diyete güzel başlayıp akşam cozuttum 😖 sabah ne güzel elit elit ananasla kaymak yedim kahvaltı niyetine, akşam kızla damat bir geldi kurabiyeler, tatlılar, poğaçalar😬

Bu sabah ekmeksiz kahvaltı yapmak zorunda kaldım☹️

%30'dan yükselmiş birde,30 euro limiti var 1050 liralık alışveriş yapabiliyorsun bir kerede,çin malı zaten bazı ürünler güzel gerçi.

Bizde öyle yapacaz artık eşim kendine tamir için malzele filan aldı,dün mont baktık vergidiyle 1500 civarı oldu.
Ben Fransadayım hiç öyle bi vergiler yok burda Temu için

Geldi Azrailin geldiiii🤣

Muradına ereceksin Cemoos hanııııım 🤣 dün diyete güzel başlayıp akşam cozuttum 😖 sabah ne güzel elit elit ananasla kaymak yedim kahvaltı niyetine, akşam kızla damat bir geldi kurabiyeler, tatlılar, poğaçalar😬

O sırada aralıklı oruç yapıcam diye saatin 12 olmasını aç aç bekleyen ben 😑
1733394997169.png

Geldi Azrailin geldiiii🤣

Ahretliğimmm yedin dimimi hepsiniii götürdün hemenn :KK53:
Ben Fransadayım hiç öyle bi vergiler yok burda Temu için
Vergisi arttı birde talep çok herhalde.

Geldi Azrailin geldiiii🤣

Ben demiştim önümüz bayram sonra başlasın grup diye kimse beni dinlemedi 😑

Temudan alışveriş yapıyormusunuz hiç.
Anaaaa, Ahretlik sen de mi buradasın :KK36:
Temudan alışveriş belki 6-7 ay önce mantıklıydı ama şimdi değil bence.

Vergi gelince ki fiyatları çok uçuk, TR’deki bir mağazadan al daha iyi, hiç alışveriş yapmadım ama bir ara düşündüm fiyatları uygundu o zaman, sonra tak bir vergi geldi fiyatlar katlandı, nasıl bir mal geleceğini bilmediğim şeylere de buradakilerle aynı parayı ödemem dedim vazgeçtim.

Anaaaa, Ahretlik sen de mi buradasın :KK36:
Temadan alışveriş belki 6-7 ay önce mantıklıydı ama şimdi değil bence.

Vergi gelince ki fiyatları çok uçuk, TR’deki bir mağazadan al daha iyi, hiç alışveriş yapmadım ama bir ara düşündüm fiyatları uygundu o zaman, sonra tak bir vergi geldi fiyatlar katlandı, nasıl bir mal geleceğini bilmediğim şeylere de buradakilerle aynı parayı ödemem dedim vazgeçtim.
Assolist olarak buradayım göz kulak oluyom hanımlarada :KK60:
Şimdi acayip arttı vergisi yükseldi birde,bazı ürünler için tamamda kıyafet filan ucuz deği yani en güzelialmamak

X