Diyetin Sultanları 😎

Cihazlari bozmasi icin elektrik direklerine falan dusuyor olmasi lazim di mi ay cok gecmis olsun

Bizimde çamaşır makinesini bozmuştu yıldırım

Cihazlari bozmasi icin elektrik direklerine falan dusuyor olmasi lazim di mi ay cok gecmis olsun
Yok yok direklere düşmesi gerekmiyor, yıldırımlar statik elektrik boşalmasıdır diyebiliriz kısaca, yakınlarda herhangi bir yere düştüğünde çevredeki elektrikle çalışan aletlere zarar verir, şarjdaki telefon, modem, pc, tv, buzdolabı ne varsa canına okuyor
Bir sene yine böyle yakınlara düştü bizim evde ne modem bıraktı ne pc ne tv, kablolardan birinde elektrik atlaması bile gördüm, elektrik kıvılcımını görünce aha dedim şimdi hapı yuttuk

Sağ ol, aklınızda olsun şimşek yıldırım olduğunda evdeki cihazların fişini çekin, modem varsa onun internet bağlantı kablosunu dahi çıkarın çünkü telefon hattından da yürüyor mübarek.

Yeni fobi yukleniyor mune, neler diyosun

Yeni fobi yukleniyor mune, neler diyosun
Fobilik bir şey yok korkma WOMAN, hiç yakınlarınıza yıldırım düşmedi mi? İstanbul’da yaşarken son evim yüksek gerilim hatlarına yakındı, ormanlık bir bölgeydi çok yıldırım düşerdi yağmur yağdığında gerilim hatlarındaki cızırtıları duyar, elektrik atlamalarını görürdüm korkmam böyle şeylerden, bizim oturduğumuz bölge güney Ege tarafı, Bodrum Marmaris dahil kışın çok yağış alır, yıldırımları da boldur, gece başlar sabaha kadar ortalığı kasıp kavurur sabah bir uyanırsın sanki gece kıyamet kopmamış gibi, burada gök gürültüsü ve yıldırım sesi dağlara çarpıyor daha şiddetli bir sesi oluyor, bilmeyen korkar biz alışığız tüm fişleri çekip uyumaya gidiyoruz :)

Ben yasayamazmisim orda

Ben yasayamazmisim orda
Gerçekten mi? Yılın sadece birkaç haftası şiddetli geçiyor, o da her gün kasırga fırtına boran olmuyor, 2 gün şiddetli geçtiyse 3 gün sakin geçer, sonra hava yine bir patlar.
Yılın 10 ayı mis gibi geçen bir yerde arada bir gümbürdüyor diye yaşanılmaz mı Biz aramızda dalga bile geçiyoruz, çıplak ayak dışarı çık eline de demir çubuk al gökyüzüne doğru tut bekle diye

Nerdeydin sen? Sahil kasabasi gibi hatirliyorum sanki?

Doğanın akıl almaz durumları işte,benimde en tırstığım hava ödüm çıkıyor resmen .

ülkeme yağmur da yağdı bereket geldi, diyetçiler haydi bize de gelsin kalkın iki yürüyelim şıkıdım şıkıdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…