- 2 Ocak 2017
- 3.239
- 19.217
- 208
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.001
bende her sabah 57 görcem diye tartıya çıkıyorum ama bi bakıyorum hala 58 im![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende her sabah 57 görcem diye tartıya çıkıyorum ama bi bakıyorum hala 58 im![]()
O kullanıcı adıhedef60kilo olmak galibadiyet günlüklerinde
ay evet olabilir yaaa konunun adı aklıma gelmediO kullanıcı adı![]()
Yaza kadar zayıflayalım mı ne öyle bir şeyay evet olabilir yaaa konunun adı aklıma gelmedi![]()
![]()
prenses uyanırsa inşallah güncellesin. Hedefim de 55 olsun. Yavaş yavaş gideyim sksksksjSon kararım skskskskksks
Eki Görüntüle 3515875
Ben de ilk hedefimi 64 yaptim, 4 kg verip sonra devam edecegimprenses uyanırsa inşallah güncellesin. Hedefim de 55 olsun. Yavaş yavaş gideyim sksksksjaccessdenied
İşte feraset, işte cesaret, işte kadın gibi kadınlarBen de ilk hedefimi 64 yaptim, 4 kg verip sonra devam edecegim![]()
Bir bakayimhedef60kilo olmak galibadiyet günlüklerinde
Hedefi buyuk tutarsam pes edebilirim, kendimi biliyorum canisiİşte feraset, işte cesaret, işte kadın gibi kadınlar![]()
Yaza kadar zayıflayalım mı ne öyle bir şey![]()
yaza kadar zayıflayabilirse bu menülerle inşallahYaza kadar zayıflayalım mı ne öyle bir şey![]()
Acelemiz yok, yavaş yavaş vereceğiz beybimHedefi buyuk tutarsam pes edebilirim, kendimi biliyorum canisi![]()
Ne var menülerdeyaza kadar zayıflayabilirse bu menülerle inşallah![]()
Diyorum size hangi yaz olduğunu belirtmemiş neden olmasınyaza kadar zayıflayabilirse bu menülerle inşallah![]()
Yanlış yazılmıştır
ŞişmanızLan güldüm sabah sabah bxbxb nassınız aşkolar![]()
Çay içip kuaföre gidicem koşturmam lazımŞişmanızsen nasılsın