- 20 Kasım 2024
- 616
- 4.060
- 28
- Konu Sahibi accessdenied
Görüntüden değil tartıda gördüğüm sayıdan rahatsızım zatenResimlerinde hiç kilonu göstermiyorsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görüntüden değil tartıda gördüğüm sayıdan rahatsızım zatenResimlerinde hiç kilonu göstermiyorsun![]()
Sorma benide ediyorGörüntüden değil tartıda gördüğüm sayıdan rahatsızım zaten![]()
Gı benide ekleyin vermem lazım
Neyse halledeceğiz hep birlikte. Sadece yılbaşı günü bozabilirz değil mi lkdfjkdgSorma benide ediyor![]()
İyiki varsın prensessen üzülme arkadaşım ben burdayım biz vericez kilocukları evvelallah![]()
Tabi ki bozariz yılbaşındada diyet yapacak halimiz yokya bayram ama çokta cozutmamak lazimNeyse halledeceğiz hep birlikte. Sadece yılbaşı günü bozabilirz değil mi lkdfjkdg
Bu arada ben 2 haftadır online diyetisyen ile çalışıyorum. Size de katılmak istedim motivasyon olur diye
Hangi grup oben şimdi şu bahsettiğiniz diyet topiğinden geliyorum o menüler ne öylebizim grubu alıp başımda gezdiriyorum
saygılar efendim
![]()
Ne var bunda yaaMutlu musunuz![]()
Kendimi 61 kilo sanıyordumNe var bunda yaa
Ben de 60larda sanıyordum 70 çıkmıştımKendimi 61 kilo sanıyordum![]()
Womanım gel sarılalım
hedef60kilo olmak galibaHangi grup o
bende her sabah 57 görcem diye tartıya çıkıyorum ama bi bakıyorum hala 58 imKendimi 61 kilo sanıyordum![]()