Diyetin Sultanları 😎

Benim tum ailem diyabetli sevgili mune. Kendimi bildim bileli beyaz ekmek, kontrolsuz meyve veya cok fazla tatli yemem.

Beslenme seklim haftalik protein, sebze agirlikli, cok az karbonhidrat var icinde ve haftalik dagilimi dengeli. Cocuklar da benim gibi besleniyor.

Kullandigim yaglarin tamami saglikli ve uretildigi yerden geliyor, ornek veriyorum ayvaliktan zeytinyagi, rizeden yayla tereyagi vb.

Cok tadir tatli yerim, tatliyi cok seviyorum aslinda ama 2 ayda 1, 1 porsiyon ancak tuketirim. Sabahlari bal kaymak cok sevmeme ragmen yemem vs vs.

Aslinda cok saglikli besleniyormusum ben yaaa

Koç’um yükselenim Aslan ama yediğim tatlıyı kenara bırakamıyorum, suçlusu retro metro merkür venüs mars hepsi olabilir
Ben de aslanım ablacım, tatlığğğğ diye delirme geliyor iki gündür. Geçen ay da öyle oldu bir hafta erken gördüm. Yine öyle olursa bi kadın doğuma gitmem lazım. Hayatım boyunca düzenli düzenli gelen şey bana alarm veriyor olabilir.
Yemedim ama. Direne direne

Bol su içiyorum da demiştin, o vakit senin sıkıntı aldığın kaloriyi yakacak kadar hareket etmiyorsun, hareketlisindir ama yetersizdir.

Bu arada yine çenemi tutamayacağım, biri ağzıma vursun yerinden geliyor diye güvenmeyin tağşiş de başı çekiyor Ayvalık zeytinyağı diye satılan yağlar.

Aydın’da 8 ton sahte zeytinyağ yakalandı, bu da yakalanan yani, yakalanmayanlar sezonda turistlere öz hakiki en doğal zeytinyağı diye

Anaaa her şey gitmiş neyse

Sabah yulaflı omlet+ yarım avokado
1 bardak
portakal suyu

Ara öğün
Türk kahvesi + 3 züber top

Akşama da fırında balık olacak

evet hiçbirşey kalmamış
kimsede kalmamış

bugünkü menüm
öğle 13:00

2 haşlanmış yumurta
peynir
2 zeytin
1 salatalık

ara
türk kahvesi
1 avuç fıstık
1 yeşil elma
2 kupa yeşil çay

akşam şimdilik yok acıkmaz isem yemem

2,5 lt su içildi
1 saat yürüyüş yapıldı. akşamda eliptik yapacağım

Su miktarin ne guzel
Benim en zorlandigim sey su.
Nasil iyi olurum su icmeye bilmiyorum. Havalar soguk iken hele,hic canim istemiyor.

Bende 12 de kahvalti sonrasi tabata yaptim 30dk.
1 dk kos 2 dk tempolu yuru. Cok sevdim bunu.
Sonra ustune 1saat yurudum tempolu. Hava dune gore cok soguk

su benim hayatımda hep vardı susuz yaşayamam. masamda 1,2 lt lik sürahim var. günde 2 kere doldurur içerim onu. sabah evden çıkmadan ilk işim 1 bardak su içmek olur. ve gecede yatmadan önce mutlaka 1 bardak içerim. bardağa koyar önüme alır sanki çay içiyormuş gibi yudum yudum içerim hep.
hava burda çok güzel o yüzden öğle aralarımda hep 1 saat yürüyorum. takıyorum kulaklığımıda açıyorum müziği. zihnim temizleniyor resmen. spor ve su hayat boyu bırakılmaması gereken şeyler.

Evde iken surahimi doldurayim,sizin gibi aliskanlik yapayim.
Sabah 1 bardak iciyorum,vitaminlerimin bir kismi ile.

kızlar bugün ınstada bi video çıktı önüme bi doktor neden kilo almamız gerektiğinden bahsediyordu. Aslında hep bildiğimiz şeyler ama duymak farklı bir his uyandırdı bende.
vücut ihtiyacı olan besin miktarını zaten yakar harcar ve atar dedi. eğer depoluyorsa yani siz kilo alıyorsanız aslında vücudunuzun bu kadar yemeye ihtiyacı yoktur dedi. sonra bunlar yakılmadığı için yağa dönüşür ve yıllarca vücudunuzda kalırsa çürür ve kronik diye bildiğimiz bütün hastalıklar hep bu çürümüş besinlerden dolayı vücudumuzda oluşur dedi.
hiç bu açıdan bakmamıştım.
evimizde uzun süre duran besinler nasıl çürür küflenir bozulursa, fazla yediğimiz ve depoladığımız besinlerde zamanla vücudumuzda çürür ve hastalıklar bu şekilde ortaya çıkar dedi.
sizinlede paylaşmak istedim

Evde iken surahimi doldurayim,sizin gibi aliskanlik yapayim.
Sabah 1 bardak iciyorum,vitaminlerimin bir kismi ile.
evdede 2 litrelik pipetli bi suluğum var. iş yaparken onu tezgahın üzerine ortaya koyuyorum gelip gidip çekiyorum. oturuyosam yanıma alıyorum biberon gibi durmadan çekiyorum öbür türlü bardağa doldurup içmeyi bende akıl edemezdim yada zor gelirdi bazen. suluk çok iyi oldu. bi suluğu bitiriyorum günde

Ya durdukca tadi degisiyor sanki
Cam sulugum var. Onu cikarayim ortaya.

17.30 da yeme fasli bitti.
Yatana kadar su miktarini 2 L yapsam ne guzel olur. Daha 1 litre olmadi

Icim disim su oldu

Günlük rapor vereyim
Ilk ogun 12.00
2haslanmis yumurta
2 dilim protein agirlikli kasar
Biraz roka,domates ve salatalik
Yaninda 1 dilim malt ekmegi

Son ogun 17.30
150gr somon
Yaninda buyuk kase salata

Mini kacamak 4 adet jelibon

Su 2L
Spor 30dk tabata
1saat tempolu yuuyus

13.100 adim

Selam kızlar
Yürüyüş yapmadım
Sabah 1 haşlanmış yumurta yarım avokado bir dilim peynir ve tam tahıllı bir dilim ekmek

Ara Türk kahvesi + 2 kare bitter

Ara: activia

Akşama her ne kadar ev halkına lazanya yapsam da ben Falafel ve salata yiyeceğim bir bardak ayran ile

Sonra hurma çay yapar günü kapatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…