- 12 Temmuz 2006
- 56.164
- 215.896
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi accessdenied
-
- #2.781
Tamam, tabloda yazmıyordu eklerim ama tartı günümüz Çarşamba, Çarşamba’dan Çarşamba’ya saat en geç 14:00 da tartılar atılacak, kendinizi ona göre ayarlayın ablacımAbla ben 2 gün önce tartı attımaccessdenied nedenini anlattım detokstayım suan cumartesiden önce tartılamam
Aslında önce bir dahiliye tüm tahlilleri yaptırsam da sonra k.dogim gitsem daha iyi olur..hemen randevu bakmalıyızHormonlarda etkiliyor zaten,ihmal etme sakın gitmeyi minnoşum,hemde genel bir kontrol olmuş olur.
Türk kahvesinde de denedim o da güzel oldu. Bazen günde bir tane içiyorum hangisini içersem ekliyim diye ikisinde de denedim.bende yarın itibari ile türk kahvesinde denemeye başlayacağım.
Senin miden ne kadarcik, kiyafetlerin kac gr olacak kiSıkıntı yok WOMAN, önümüzdeki hafta unutmazsın, kafa dolu oluyor unutuluyor bazen, ben de yaz başı başladığımız diyet topiğinde su içip kıyafetlerle tartılıyordum, yanlışmış meğerse
ben ilk defa deneyeceğim. bende hangisini içersem onda kullanırım. ama önce türk kahvesinde denemek istedimTürk kahvesinde de denedim o da güzel oldu. Bazen günde bir tane içiyorum hangisini içersem ekliyim diye ikisinde de denedim.
Neden beya
aşko nabersinn kıaazz hatırladın mı beni sağa yetişmeye çalışıyordum geçen yaz hahaahahAbla ben 2 gün önce tartı attımaccessdenied nedenini anlattım detokstayım suan cumartesiden önce tartılamam
Kaptan gelmiş hoş gelmiş
Her ordan da mezun oldum gayri ama muhabbet varsa heryerdeyimmKaptan gelmiş hoş gelmişdiger grupu bıraktınmi
Takinti yapmışsin senHer ordan da mezun oldum gayri ama muhabbet varsa heryerdeyimm47 den bı 45i görene kadar takilayim diyorum haha
Ne zaman 47 oldun son bıraktığımda 48din yosunlu, yeter kaybolcan yakındakikelomo bak kız kaçaklar burada toplanmış gel hele hahah
Mune abla kilo alınca senden etiket bildirimi geliyor ama verince hiçççç ses çıkmıyor, plaket yok mu aplam yoksa sende annem gibi 700 gram mı eheheh mi diyeceksinHaftanın kilo verenleri ve alanlarını bir araya getireyim bir mesajla, sonra ceza işini hallederiz sultanlar, bu hafta bazılarımız yemek yemek yememiş direkt tencerelerin içine düşmüş
Okudum okudum su içmişsin kahve içmişsin benim gibi ilk tuvaletten sonra koşmamışsın tartıya
Haftasonu da sapittim ya
Sbsjjsjd askim yetismene gerek kalmdı diye biliyorum zjzjjsj ben dötü bası baya dagıttımaşko nabersinn kıaazz hatırladın mı beni sağa yetişmeye çalışıyordum geçen yaz hahaahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?