Diyetin Sultanları 😎

Abla ben 2 gün önce tartı attım accessdenied nedenini anlattım detokstayım suan cumartesiden önce tartılamam
Tamam, tabloda yazmıyordu eklerim ama tartı günümüz Çarşamba, Çarşamba’dan Çarşamba’ya saat en geç 14:00 da tartılar atılacak, kendinizi ona göre ayarlayın ablacım
Diğer günler atılan tartıları tabloya eklemeyeceğiz ki bir düzen olsun, anlaştık mı

Hormonlarda etkiliyor zaten,ihmal etme sakın gitmeyi minnoşum,hemde genel bir kontrol olmuş olur.
Aslında önce bir dahiliye tüm tahlilleri yaptırsam da sonra k.dogim gitsem daha iyi olur..hemen randevu bakmalıyız

bugünkü menüm

sabah
hindiba kahve

öğle 13:30
2 actıvıa yoğurt + 2 kaşık glutensiz granola + 1 muz + 1 tk şekersiz fıstık ezmesi

ara
şekersiz türk kahvesi
1 avuç fıstık
1 bayram çikolatası
1 yeşil çay

akşam 20:00
annem bizde mantı yapıyormuş
1 tabak yoğurtlu mantı yerim

yarın dengeleriz artık.
öğle aramda 1 saat yürüyüş yapıldı.
2 lt su tamamlandı

Haftanın kilo verenleri ve alanlarını bir araya getireyim bir mesajla, sonra ceza işini hallederiz sultanlar, bu hafta bazılarımız yemek yemek yememiş direkt tencerelerin içine düşmüş
Mune abla kilo alınca senden etiket bildirimi geliyor ama verince hiçççç ses çıkmıyor, plaket yok mu aplam yoksa sende annem gibi 700 gram mı eheheh mi diyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…