- 30 Aralık 2022
- 3.130
- 12.894
- 138
- Konu Sahibi accessdenied
-
- #2.541
Bende hayatımda ilkkez bu kiloya indim en son 15 yaşımdayken filan bu kiloyu görmüşüm dur zaarGördüm, duydum, duymazdan geldim, tövbe yarabbim dedim, hiç 45 oldun mu sen dedim, dedim de dedim
Maşallah maşallahBende hayatımda ilkkez bu kiloya indim en son 15 yaşımdayken filan bu kiloyu görmüşüm dur zaarşimdi yaş 30, maşallah diyin kiaazzz
Olur olur ben mesela yıllarca 45 kiloydum kıyafet alırken bile zorlanırdım45 kilo insan nasıl olur ya foto at
Baklaci ablalara nolduSeyyar midyeci, seyyar simitçi, seyyar fal bakarımcılar bile gördüm de seyyar tarotçuya ilk defa denk geliyorum
Kulaklığı takmış cıstak cıstak dolanırken adamın teki dikildi önümde, adres soracak herhalde diye düşünüp kulaklığı çıkardım ki adam ne olduğunu anlamaya çalışan şaşkın bakışlarınızın hatırına size kart çektireceğim dedi, bir de lütfediyor gibi ücretsiz demez miaz sonra o şaşkın bakışlarla sana kafayı gömdürmemem için bas git oğlum kağıtlarla münasebetim 51 oynarken olur bir daha benim karşıma çıkma seyyar tarotçu
Ege’de seyyar tarotçular geziyor dikkat edin
Bizde rutin şaşmaz. Bolca meyve alırız o gün. Kızarmış tavuk ve yaprak sarma olurGünaydınlar tantuniciler dönerciler börekcilernasıl gidiyor bakalım yılbaşı için planlarınız varmı netceksiniz.
51 hemide vayyy çok severim hemde acayip güzel oynarım.Seyyar midyeci, seyyar simitçi, seyyar fal bakarımcılar bile gördüm de seyyar tarotçuya ilk defa denk geliyorum
Kulaklığı takmış cıstak cıstak dolanırken adamın teki dikildi önümde, adres soracak herhalde diye düşünüp kulaklığı çıkardım ki adam ne olduğunu anlamaya çalışan şaşkın bakışlarınızın hatırına size kart çektireceğim dedi, bir de lütfediyor gibi ücretsiz demez miaz sonra o şaşkın bakışlarla sana kafayı gömdürmemem için bas git oğlum kağıtlarla münasebetim 51 oynarken olur bir daha benim karşıma çıkma seyyar tarotçu
Ege’de seyyar tarotçular geziyor dikkat edin
Ben mesela çok severim çok ta iyi oynarımMune sen nerde yaşıyordun?
51 bilen bi kadın da hiç duymamıştım.Biz de oynardık çok eskiden, aynı oyun mu acaba, bi ara oynayalım
Sarma haaaa ne yenir oda varya .Bizde rutin şaşmaz. Bolca meyve alırız o gün. Kızarmış tavuk ve yaprak sarma olur
Yanına gazlı içecekler ve tatlı immmmmmm
İyiyim minnoşum sağol sn nasılsın çocuklar nasıllarNasılsın ablacım
ahahaha artık bende öyleyim kıyafetler 36 34 bedene düştü sanırsam mağazalarda ne bulduysam boll oluyor yaOlur olur ben mesela yıllarca 45 kiloydum kıyafet alırken bile zorlanırdım
Bazen çocuk bölümünden aldığım oluyordu sjksjksjk şu anda bile 34-36 benimde .ahahaha artık bende öyleyim kıyafetler 36 34 bedene düştü sanırsam mağazalarda ne bulduysam boll oluyor ya
ya mağazalarda var büyük mağazalar da beden yoksa bile xs oluyor alırsın ama ben çarşıya gitmiştim geçenlerde s m l bu üç beden vardı ve tüm s bedenler çuval gibi oldu desem hahaBazen çocuk bölümünden aldığım oluyordu sjksjksjk şu anda bile 34-36 benimde .
XS beden oluyor aslında daha rahat bana göre,bazende kesimler denk gelmiyor küçük beden olsada.ya mağazalarda var büyük mağazalar da beden yoksa bile xs oluyor alırsın ama ben çarşıya gitmiştim geçenlerde s m l bu üç beden vardı ve tüm s bedenler çuval gibi oldu desem haha
günaydın kızlar yarına bomba gibi geliyoruz demi. yani bu sessizliği yine kilolar veriliyor gizliden gibi yorumluyorum
ben dün akşam yemeği es geçtim. bide üstüne 30 dk eliptik yaptım.
Biraz da ben bahsedeyim mi giremediğim kotlarimdqn bu sene olmayan kisliklarimdan falanbu ne incelik hanımlar maşallah diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?