• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet'im:)

merhaba ezraopen diyetinde azminin daim olmasini diliyorum.Bir kac tavsiyem olucak sana kendini cok ac birakmamaya calis cünkü vücut bu yoksunluktan bir kirilma noktasina gelir ve o zaman kendini durduramazsin herseye saldirirsin cok yoksun bir diyet yerine herseyden ama kararinda yemelisin bence ve bunu kilo vermek icin degilde beslenme aliskanligini degistirmek gibi düsünüp öyle uygula derim ben hem kilo verirsin mutlu bir sekilde hemde gözün birseyde kalmaz hemde bir daha geri almazsin canim...

dogru soyluyorsun ama zaten kendimi sktigim yok, dedigim gibi evde oldugumdan-bugunlerde okulda pek isim yok- fazla birsey yeme ihtiyaci duymuyorum. isin guzel yani canimda birsey istemiyor.
Bide ufak bir tavsiye: ben kargulu'nun kitabini okumustum birara ozaman hep onun sozunu hatirliyordum birsey yemek istersem eger ' buna gercekten ihtiyacim varmi?' diye sor diyordu kendine, ozaman vazgeciyordum yemekten. etkili olmustu kitapta guzel insani motive ediyor :kahve:

Back
X