Merhaba arkadaslar,
bugun itibariyle kendime yeni bir yol cizme karari aldim. Dunku alisveris maceramdan sonra ne zamandir erteledigim, vaz gectigim zayif olma tutkuma yenik dusmeye karar verdim. :) alisveris yaparken kendime uygun kiyafetler bulamadigimi dusunmeyin. Cok da guzel seyler buldum. Sorun kiyafet bulamamam degil her bedene uygun kiyafetlerin oldugunu gormemdi. Yani artik beni tekstil sektoru de gaza getiremeyecekti. :)
Her bedene uygun kiyafetlerin var olmasi demek istedigim kadar yemek yiyebilmem demek. Beni sinirlayan hicbir seyin olmamasi demek. Ne kadar kilo alsam da ciplak kalmayacagim demek.
Dolayisiyla artik bir silkelen dedim kendime. 27 yasima girecegim. Henuz 12 gun oldugu icin dogum gunume hala 26 yasin guzelliklerini yasiyorum. :)
Boyum 1,60 kilom 68, bedenim 42.Son 10 kilomu 1 sene icerisinde yani evlendikten sonra aldim. Henuz cocugum yok ve bu sekilde hamile kalirsam isimin cok zor olacagini biliyorum.
Hedefim 52, onumde belli bir sure yok. Yaza kadar makul boyutlara ulasabilirim diye dusunuyorum.
Ben oyle gunde 6 ogun yemek yiyebilen bir insan degilim. Benim sorunum abur cuburla. Sabah kahvalti bile yapmayip aksam uzeri 1 hamburger menu ve gecenin ilerleyen saatlerinde elime ne gecerse onu yiyen bir insanim. Yedigim yemege ve issizlikten kaynakli hareketsizligime bakarsak az bile kilo almisim diyorum. Bunun sebebini ise cok su icmeme bagliyorum. Sirf gece uykuya dalmadan once bile 1,5 litre su iciyorum. Varin sabah ne yaptigimi siz dusunun. Yine bundan kaynakli kabizlik problemi hic yasamiyorum. Bunlar benim artilarim.
Simdi size
gunluk yemek listemi yaziyorum.
Kahvalti
2 adet haslanmis yumurta (tereyaginda omlet de yapilabilir.)
Avuc ici buyuklugunde beyaz peynir
10 - 15 adet siyah veya yesil zeytin
Domates, salatalik ve yesillik sinirsiz
1 cay bardagi dolusu kavrulmamis ve tuzsuz badem, ceviz, findik
Ve cay (kuru yemisler ekmek yerine gectigi icin ekmek yok fakat dayanamayanlar 1 dilim ekmek yiyebilirler.)
(kahvalti listem karatay diyetiyle ayni. Kesinlikle muhtesem bir kahvalti tabagi. Daha once 10 gun yapmistim ve en az 7 saat acikmiyordum. 10 gunde 3 kilo verdigimi de eski gunleri aci bir tebessumle yad ederek belirtmek isterim.)
Ogle yemegi
Ben bu kahvaltiyla ogle saatine geldigimde hala aclik hissetmiyorum. Aclik hissedenler bir adet meyve, 1 kase yogurt yiyebilirler.
Aksam yemegi
Corba
Ana yemek
Salata
Ayran
Ben birden fazla tencere yemegi yiyemiyorum. Her zaman aksam yemegi menum bu sekilde olmayacak. Bir tabak tencere yemegi yiyecegim veya sadece ton balikli salata yapip yiyecegim.
Diyelim ki makarna yiyorum. Onceden makarnam tabaktan sarkarken ve soslarla bezeliyken simdi tabagin ortasinda duzgun bir sekilde duracak ve sossuz olacak.
Her gun buraya neler yaptigimi yazacagim. Katilmak isteyenler buyursunlar lutfen. Hepiniz diyetime davetlisiniz. Kalorisiz gunler efenim.
Hadi bakalim o zaman. Birbirimizden feyz alalim. Neden yapamayalim ki degil mi? 2015 bizim yilimiz olsun. :)bende katılmak istiyorum sana .. aynı durumdayım evlendikten sonra 10 kilo aldım 54 ile evlenip bir ara 64 lere çıkmıştım şu an kilom 62 62,5 o aralarda geziniyor günlüğümde var oraya da beklerim. canım
Canim ben ev yemegi cok yemeyen bir insanim. Butun gunum abur cubur yemekle geciyor. Abur cuburu kesince kilolar gitmeye basliyor. Tabii iradeli olamadigim icin kilo ustune kilo biniyor.canım bence muzaffer kuşhan diyetini denemelisin bende ona başlicam deneyen herkes çok memnun bi tane bile olumsuz yorum görmedim , Ayrıca makarnadan ve pilavdan nasıl olursa olsun uzak durmalısın bence
inşaalh bende çok iddialayım normalde 1 hafta sonra hemen salardım ama bu sefer diyetteyim demiyorum arada yiyorumda ama sporu daha çok artırmaya çalışıyorum salona gidiyorum bugün de jullian ablamızın 30 günlük programına başlayacağım sem çalışıyormusun kaç yaşındası
Yanlisimiz ne biliyor musun? Vaz gecmek, iradesizlik. Baksana iradeli oldugumuzda, vaz gecmedigimizde nasil da veriyoruz. Kendimizi ihmal etmemeliyiz bence. Neden devamli kilolu oldugumuz yuzumuze vurulsun ve bununla mucadele etmek zorunda kalalim ki? Bir kere adamakilli hayatimizi, yeme duzenimizi yoluna sokarsak bir daha bu kilolara cikabilecek vurdumduymazliga dusecegimizi zannetmiyorum.ben 3 ocakta başladım adam gibi kalori saymya ama epeydir kilomla müdacele ediyorum... Bende 27 yaşındayım avukatım :== sor sor :) Ankaradayım. ben şöyle anlatayım 2006 yılında 64 kiloydum 2011 yılında 50 kilolara düştüm ama sonra evlendim ve 63,5 kiloda durdum 61,5 kiloya düştüm ama biraz yedimmi 62,5 filan oluyorum hemenKalori sayıyorum spora gidiyorum çok ama çok kilo vermek istiyorum... ama hızlı kilo veremeyip tartıda emeğimin kaşılığını alamadığım için olsa gerek irademde kırılıyor bilmiyom yanlış bişeler mi yapıyorum
Canim ben ev yemegi cok yemeyen bir insanim. Butun gunum abur cubur yemekle geciyor. Abur cuburu kesince kilolar gitmeye basliyor. Tabii iradeli olamadigim icin kilo ustune kilo biniyor.
Ama bakayim dedigin kisiye de. Tesekkur ederim.
CANIM lullian michaels 30 days shred 3 leveldan oluşuyor after before resimlerini incelersen anlarsın ben bugün başlayacağım akşamları yapıcam. her level 10 gün sürüyor sonra başka bir ripped diye bir programı var ona başlıcamYanlisimiz ne biliyor musun? Vaz gecmek, iradesizlik. Baksana iradeli oldugumuzda, vaz gecmedigimizde nasil da veriyoruz. Kendimizi ihmal etmemeliyiz bence. Neden devamli kilolu oldugumuz yuzumuze vurulsun ve bununla mucadele etmek zorunda kalalim ki? Bir kere adamakilli hayatimizi, yeme duzenimizi yoluna sokarsak bir daha bu kilolara cikabilecek vurdumduymazliga dusecegimizi zannetmiyorum.
Ben kararliyim cokca. Insallah kendimi ve annemi sasirtacagim. :) zavalli annem durumuma epeyce uzuluyor. Kendisi beni hala 65 kilo zannediyor. :) halbuki bilse 68'leri gordum. Ah ah! Kuzenimim nisan mayis gibi nikahi olacak. Hic giymediyim elbiselerim var. Artik hicbiri basenlerimi asamiyor. Her seferinde bedeni daha buyuk olan kiyafetler almak zorunda kaliyorum. Ama bu sefer son insallah. Her gun birbirimizi motive edersek yapabilecegimize inaniyorum. Insanlar 40 - 50 kilo veriyorlar azimleri sayesinde. Bizim bir eksigimizin olmadigi asikar. Fazlamiz bile var. :)
Ben de istanbul'dayim bu arada. En son 2012 yilinda 52 kiloya dusmustum. Hem de rejim yapmadan sadece calistigim icin hareketim vardi. Kendi kendine gitmisti.
Benim sporla hic aram yok. Fakat bu bahsettigin ablanin olayi nedir? Uyarsa ben de yapayim. Aslinda internetten oryantal ogreten videolara bakip gobek atmak istiyorum. Herhalde ise yarar.
Bakarim ben de sag olasin. Yarin artik yazmaya basliyorum gun icinde neler yedigimi ve yaptigimi.CANIM lullian michaels 30 days shred 3 leveldan oluşuyor after before resimlerini incelersen anlarsın ben bugün başlayacağım akşamları yapıcam. her level 10 gün sürüyor sonra başka bir ripped diye bir programı var ona başlıcam
Sen de hareket edersen ve porsiyonlarini azaltirsan vereceksindir eminim. Bir yerden baslamak lazim. Belki sen de verdigimiz kilolari gorunce sevklenirsin ve baslarsin. :)ben ev yemeği yiyorum ona rağmen alıyorum kilosürekli oturarak çalısıyorum tüm sorun o inşallah verebilirsin :)
Başladım bende yarın ilk günSen de hareket edersen ve porsiyonlarini azaltirsan vereceksindir eminim. Bir yerden baslamak lazim. Belki sen de verdigimiz kilolari gorunce sevklenirsin ve baslarsin. :)
Oh, harika! Allah muvaffak etsin. :)Başladım bende yarın ilk gün
:) sabah aç karnına tartıldım 62,1 kilo çıktım , ılık limonlu su içtim evden çıkmadan işe gelincede 25 gr light peynir maydanoz roka ve bir dilim kepek ekmek yedim şimdi şekersiz çayımı içiyorum :)Oh, harika! Allah muvaffak etsin. :)
Hos geldin canim. :)Ben de geldim canım :) Kusura bakma,özel msjda anlattığım sebeplerden dolayı anca gelebildim ama artık burdayım :) Başarılar! :)
Su anda 62,1 kilo olsaydim bile sukrederdim herhalde. Ben 68 kiloyum.:) sabah aç karnına tartıldım 62,1 kilo çıktım , ılık limonlu su içtim evden çıkmadan işe gelincede 25 gr light peynir maydanoz roka ve bir dilim kepek ekmek yedim şimdi şekersiz çayımı içiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?