- 17 Haziran 2017
- 50
- 85
- 88
- 34
- Konu Sahibi Cordelia90
-
Benim de sadece 7-8 kilo fazlalığım var diyeceğim günler gelir inşallahBen de sizi takipteyim 7-8 kilo vermek istiyorum , feyz alırım umarım paylaşımlarınızdan
Ben bir ara diyetisyenle 11 kilo vermiştim ama o ladar yoğun bir diyetti ki sürekli yemek yapman lazım. Fakat artık çocukla çalışma hayatı birleşince sadece akşam yemeğini zor yapar oldum. Ben de bu yüzden tek öğüne döndüm. Birbirimizi burdan motive edip inşallah kısa vadede ilk hedeflerimize ulaşırız canım. Başkası değil sadece kendimiz içinC Cordelia90 Tam kendime konu acacakken, sana rastgeldim, kendine arkadas ariyormussun. 81,1 kg 35 yas ile 9aylik hamilelik kilosunu deviren ben de geldim o halde, kabul edersen... Hedef 70.
Gunde 30dk karin icin pilatese basladim, aksam yemegini de komple kestim yogurt ve yesil cay iciyorum (gun icinde atistirmalarimi henuz kesebilmis degilim, ama yarindan umitliyiz degil mi :)) ) Gazamiz mubarek olsun. Yarin gorusmek uzere
Yapabiliriz, başarabiliriz. Dünya bu konuda başarılı olmuş insanlarla dolu. Biz neden yapamayalım. Sadece birkaç ay hayallerimiz için çaba göstericez. Neler için çabalamadık ki? Kimler için çaba göstermedik? Şimdi sıra kendimizde."S" beden giydiğim günü hayal ediyorum. En son üniversitedeyken giymiştim. Üzerinden 10 yıl geçti o bedene geri dönmek istiyorum. Bence sadece istemek lazım. O yediklerimizin hepsinin tadını biliyoruz, hepsini fazlasıyla yedik. Ne kattı bize MUTSUZLUK!! Şimdi biz mutlu olacağız. Etrafımızdakileri de ancak mutlu olursak mutlu edebiliriz. Ben ailemi mutlu etmek istiyorum. SİZ DE BAŞARABİLİRSİNİZ.. Sadece inanmak lazım.Yaaa "bu hikayeye birlikte dalalım" kısmındaki, kızım beni masallardaki prenseslere benzettiğinde diye başlayan kısım beni çok etkiledi...
Bana da birileri "güzelsin" dediğinde çok ama çok utanıyorum. O sıfatı kendime hak görmüyorum. Nerem güzel diyorum içimden. Kendimi de hiç öyle hissetmiyorum. Ah o kiloları bi versem. Her şey o kadar güzel olucak ki
Benim de sadece 7-8 kilo fazlalığım var diyeceğim günler gelir inşallah
Ben de 10 dal maydanoz, yarım limon yarım çay kaşığı tarçın,bir yemek kaşığı elma sirkesi ve bir bardak sudan oluşan bir kür uygulamıştım daha önce. Şişkinliğe çok iyi gelmişti. Bugün ona başlayacağım. Bu kürün de süresi 10 gün...Nilay Keçecinin detoks çorbasını uyguluyorum dünden beri ben de . İki gün yapılıyormuş. Bakalım kaç kilo kaybı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?