• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyete başlıyoruuummmm!!!

Cordelia90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2017
50
85
88
34
Merhabalar, hep aynı cümleyle başlarlar : "Hiçbir zaman çok zayıf biri olmadım." Ben de çok farklı bir şey söylemeyeceğim. Her zaman fazlalığım oldu. Ama doğum sonrası kadar hiç olmadı. 59 kilo ile başladığım hamileliğimi tam 30 kilo alarak tamamladım. Şimdi 75 kiloyum ve aynaya bakmak bir işkence, yeni kıyafet almak şöyle dursun mağazaya girmek bile istemez oldum. Kişisel problemim evliliğime bile yansıdı. Hep bir başlangıç yaptım kilo vermek için ama hiç devamlılık gösteremedim. Kendimi sevebilmek, bu depresif halden kurtulabilmek istiyorum. Her gün buraya neler yaptığımı yazıp motive olmak niyetindeyim. Tek öğünle beslenme diyetini uygulayacağım. Ayrıca her gün leslie 3 mile yapmayı planlıyorum. Her gün sabahları da kilomu paylaşacağım. Uzun vadeli hedefim 55 kiloya düşmek. Kısa vadeli hedefimse 14 kasıma kadar 70 olmak. Umarım bu sefer başarırım. Beraber diyet yapabileceğim bir arkadaş bulabilirsem harika olur aslında. Birbirimizi de Motive ederiz. Hadi bana katılın:KK28:

Son düzenleme:
Bu sabahki kilom 75,2. Biraz önce leslie 3 mile i tamamladım. Birazdan elma sirkeli suyumu içeceğim ve akşama kadar yeşil çay, ve ödem atıcı maydanoz kürü ile devam edeceğim.

Eveeet bugün 2. Günüm. Sabah önce elma sirkeli suyumu içtim. Sonra leslie 3 mile yaptım ve tartıldım. gümcel kilom 74. 1 kilo gitmişim tabii ki kilo vermedim. Bu gidenin yağ olmadığını biliyorum. Bu yüzden ilk üç kilodan sonra verdiğim kiloları dikkate almaya başlayıp sevinmeyi bir süre erteleyeceğim😀

C Cordelia90 Tam kendime konu acacakken, sana rastgeldim, kendine arkadas ariyormussun. 81,1 kg 35 yas ile 9aylik hamilelik kilosunu deviren ben de geldim o halde, kabul edersen... Hedef 70.
Gunde 30dk karin icin pilatese basladim, aksam yemegini de komple kestim yogurt ve yesil cay iciyorum (gun icinde atistirmalarimi henuz kesebilmis degilim, ama yarindan umitliyiz degil mi :)) ) Gazamiz mubarek olsun. Yarin gorusmek uzere

Ben de sizi takipteyim 7-8 kilo vermek istiyorum , feyz alırım umarım paylaşımlarınızdan :dondurma:

Bugün de haşlanmış tavuklu salatamla günü tamamladım. Yanında da ayran. Arada eşimin yediklerine gönlüm kaymıyor değil ama napalım. Sabrın sonu selamet 😀

Son düzenleme:
C Cordelia90 Tam kendime konu acacakken, sana rastgeldim, kendine arkadas ariyormussun. 81,1 kg 35 yas ile 9aylik hamilelik kilosunu deviren ben de geldim o halde, kabul edersen... Hedef 70.
Gunde 30dk karin icin pilatese basladim, aksam yemegini de komple kestim yogurt ve yesil cay iciyorum (gun icinde atistirmalarimi henuz kesebilmis degilim, ama yarindan umitliyiz degil mi :)) ) Gazamiz mubarek olsun. Yarin gorusmek uzere
Ben bir ara diyetisyenle 11 kilo vermiştim ama o ladar yoğun bir diyetti ki sürekli yemek yapman lazım. Fakat artık çocukla çalışma hayatı birleşince sadece akşam yemeğini zor yapar oldum. Ben de bu yüzden tek öğüne döndüm. Birbirimizi burdan motive edip inşallah kısa vadede ilk hedeflerimize ulaşırız canım. Başkası değil sadece kendimiz için🤗💪

Gözlerimi kapatıyorum ve düşünüyorum...
İstediğim kiloya düşmüşüm.Aynaya bakmak artık üzüntü değil keyif veriyor. Dışarı çıktığımda özgüvenle yürüyorum. Kimse bana kilolu birilerinden bahsedip ona çok benziyorsun demiyor ve ben de içimden bu duruma isyan etmiyorum. Eskisi gibi benim de güzel bulduğum kişilere benzetiliyorum. Hamilelikten sonra kimse anneme kilosunu verebildi mi diye sormuyor. İstediğim kıyafeti giyebiliyorum, istediğim gibi internetten sipariş verebiliyorum. Acaba bana olur mu diye çok düşünmüyorum. Kızım beni masallardaki prenses resimlerine benzetirken artık içim burkulmuyor. Hayatta tek mutluluk kaynağı zayıf kalmak değil ama artık çok daha MUTLUYUM...

Siz de bu hayale ortak olun ve bu rüyaya beraber adım atalım.

Son düzenleme:
3. GÜN...

YİNE SABAH ERKENDEN SPORUMU YAPTIM. HENÜZ ELMA SİRKELİ SUYUMU İÇMEDİM.

SONUÇ: 72,8

ŞU AN YWNİ BAŞLADIĞIM İÇİN ÇOK HIZLI SU KAYBEDİYORUM. BİR HAFTA SONRA YAĞDAN VERMEYE BAŞLARIM HERALDE. AMA YİNE DE TARTIDAKİ RAKAMIN EKSİLMESİ İNANILMAZ GÜZEL BİR DUYGU 😍

2. günün sonu -1,2kg.
Ben sabah muhakkak yumurta yiyorum (genelde omlet formunda). Bugün çorba yapmıştım et suyu ile öğlen akşam çorba içtim.
Dün 45dk karın pilates yapıldı, bugün boş gün, yarın bacak-kalça çalışılacak

4. GÜN...
Bugün Spor yapmadım. Dinlenme günü yaptım biraz bilek ağrılarım vardı. Kilomda bir değişiklik yok. 3 günde -2,4 kg yeterliydi bence. Haftasonu kendimi çok zorlamak istemiyorum. Yarın tekrar işbaşı.:KK68::KK28:

Yaaa "bu hikayeye birlikte dalalım" kısmındaki, kızım beni masallardaki prenseslere benzettiğinde diye başlayan kısım beni çok etkiledi...
Bana da birileri "güzelsin" dediğinde çok ama çok utanıyorum. O sıfatı kendime hak görmüyorum. Nerem güzel diyorum içimden. Kendimi de hiç öyle hissetmiyorum. Ah o kiloları bi versem. Her şey o kadar güzel olucak ki 🌸

Yaaa "bu hikayeye birlikte dalalım" kısmındaki, kızım beni masallardaki prenseslere benzettiğinde diye başlayan kısım beni çok etkiledi...
Bana da birileri "güzelsin" dediğinde çok ama çok utanıyorum. O sıfatı kendime hak görmüyorum. Nerem güzel diyorum içimden. Kendimi de hiç öyle hissetmiyorum. Ah o kiloları bi versem. Her şey o kadar güzel olucak ki 🌸
Yapabiliriz, başarabiliriz. Dünya bu konuda başarılı olmuş insanlarla dolu. Biz neden yapamayalım. Sadece birkaç ay hayallerimiz için çaba göstericez. Neler için çabalamadık ki? Kimler için çaba göstermedik? Şimdi sıra kendimizde."S" beden giydiğim günü hayal ediyorum. En son üniversitedeyken giymiştim. Üzerinden 10 yıl geçti o bedene geri dönmek istiyorum. Bence sadece istemek lazım. O yediklerimizin hepsinin tadını biliyoruz, hepsini fazlasıyla yedik. Ne kattı bize MUTSUZLUK!! Şimdi biz mutlu olacağız. Etrafımızdakileri de ancak mutlu olursak mutlu edebiliriz. Ben ailemi mutlu etmek istiyorum. SİZ DE BAŞARABİLİRSİNİZ.. Sadece inanmak lazım.:KK39::KK9:

DEĞİŞİMİMİN 5. GÜNÜ...
Yine her zamanki gibi 7 gibi kalktım. Kızımın yemeğini yedirmek için bir saat kadar uğraştım ve elma sirkeli suyumu içip 45 dk leslie 3 mile yaptım. Sonra tartıldım.

Ve sonuç:72,3.

İlk hafta kolay eksiliyor tartıdaki sayılar. Ama bu sefer sonunu getireceğim. Hedefime ulaşana kadar kilom azalacak, artmayacak. Reglimin ilk günü olmasına rağmen tartıdaki rakam azalıyor. Kilo veriyorum demiyorum ama en azından ödem sorununu hızlı çözüyorum. Bakalım zaman bana ne getirecek 😊

6. Gün...
Regl dönemi şişkinliğim var. Tartıya çıktım ve bir kilo fazlalık görünüyor ama yine de sporumu yaptım.. Ocak sonuna kadar en az 10 kilo vereceğim..Asla durmak yok...Haftada bir spora ara verebilirim..Bilek ağrılarım çok oluyor bazen çünkü.

Nilay Keçecinin detoks çorbasını uyguluyorum dünden beri ben de . İki gün yapılıyormuş. Bakalım kaç kilo kaybı olacak

Nilay Keçecinin detoks çorbasını uyguluyorum dünden beri ben de . İki gün yapılıyormuş. Bakalım kaç kilo kaybı olacak
Ben de 10 dal maydanoz, yarım limon yarım çay kaşığı tarçın,bir yemek kaşığı elma sirkesi ve bir bardak sudan oluşan bir kür uygulamıştım daha önce. Şişkinliğe çok iyi gelmişti. Bugün ona başlayacağım. Bu kürün de süresi 10 gün...

Ben sismanim 170 boyum 85 kiloyum. Ne yaptıysam olmadı olmuyor şaşıyorum kendi iradesizligime tembelliğine artık 😡

Back