• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyete başlıyorum kızlar

nn272

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Mart 2025
2
1
1
24
Merhabalar kızlar kilolarından çok sıkıldım yarından itibaren diyete başlıyorum tek öğün şeklinde iftarda çorba ve salata yemeği olucak bir hafta hamur işi asla kulanmicam sahurdada sadece su icicem
Pazartesi
Kilo :69.91
Boy :165
Hedef kilom 60
Her gün günceli cem buradan

Salı
Kilo:68.58
Hedef kilom:60
Bugün biraz fazla kaçırdım fatli be ekmek tüketim🤫 yarın tartıya çok yansımaz umarim

Son düzenleme:
Merhabalar kızlar kilolarından çok sıkıldım yarından itibaren diyete başlıyorum tek öğün şeklinde iftarda çorba ve salata yemeği olucak bir hafta hamur işi asla kulanmicam sahurdada sadece su
Kilo :69.91
Boy :165
Hedef kilom 60
Her gün günceli cem buradan
Hadi kolay gelsin size de . Ama sahurda sadece suyla yapabilecek misiniz gün içinde. Sanki biraz zorlar gibi. Bence iki yumurta yiyin.

Hadi kolay gelsin size de . Ama sahurda sadece suyla yapabilecek misiniz gün içinde. Sanki biraz zorlar gibi. Bence iki yumurta yiyin.
O kadar çok sıkıldım ki kilolardan aslında yemeden dura biliriz kendimizi yemeye alıştırmışız sade granül kahve tüketiyorum o çok tok tutup iştahı kapatıyor

Öyle mi. Yani bünyeyi sarsmadan yapmak daha iyi olur. Keyfiyen yiyoruz maalesef çoğu zaman. Arada menulerinizi atarsaniz ben de yararlanmak isterim. Ama ramazan bi iyi geldi gibi şimdilik 😊

Back