Diyet

Ben akşam soslu tavuk ve salata yedim sen ne yaptın mochachocalate
1 saat yürüyüş yaptım akşam üzeri cıkınca yemeği 7 de yedim canim
Akşam 19.00
Fırında balık yaptım
Salata
Tere kuzu kulağı roka
20200103_191204.jpg

Afiyet olsun insülin direnci var mı bilmiyorum ama bir ara çıkmıştı belirtilerini biliyorum sânirim şuanda azda olsa var ama doktora gidip ilaç kullanmak istemiyorum zaten kilo verince geçen birşey ben biraz düzenli gidersem iştah vs. De geçiyor onun için istikrarlı olup kendim halletmek istiyorum

Afiyet olsun insülin direnci var mı bilmiyorum ama bir ara çıkmıştı belirtilerini biliyorum sânirim şuanda azda olsa var ama doktora gidip ilaç kullanmak istemiyorum zaten kilo verince geçen birşey ben biraz düzenli gidersem iştah vs. De geçiyor onun için istikrarlı olup kendim halletmek istiyorum
Tabi canım kendini düzene sokarsan yavaş yavaş direncin kırılır sabah akşam yemegini düzenli bide aç kalmadan yap aç kalarak verilen kilolar sonra 2 katı olarak dönüyor

Evet doğru söylüyorsun aç kalmak değilde benim problemim şuan için doğru şeyler tüketmemek senin moduna girmem lazım ben hamurisi herşeye çok meyilliyim ondan kaybediyorum ben 31 yaşındayım 2 de ufaklık var biraz spor vs. Aksatiyorum doğru yiyecekler ve spor ile yapacağımı düşünüyorum. İns. Seninle beraber yaza çok güzel gireriz mochalate

Günaydın bu arada ben sabah bira yoğurt birkaç tane de ev yapımı Küçük poğaça yedim Bugün meyve hariç birşey yemeden günü toparladım diye düşünüyorum 😥

Evet doğru söylüyorsun aç kalmak değilde benim problemim şuan için doğru şeyler tüketmemek senin moduna girmem lazım ben hamurisi herşeye çok meyilliyim ondan kaybediyorum ben 31 yaşındayım 2 de ufaklık var biraz spor vs. Aksatiyorum doğru yiyecekler ve spor ile yapacağımı düşünüyorum. İns. Seninle beraber yaza çok güzel gireriz mochalate
Günaydın canım bende çok hamur işlerini cok severdim her gün bisey yapiyordum nerdeyse dışarda yedigim fastfood tarzında ustüne tuz biber ekti ta ki bu kiloya gelene kadar bide dokunuyor artık hamurişi fastfood şeker hazir paketli gıdalar yememeye çalışıyorum artık diyete girdigimden beri lahmacun hariç inş böylede devam eder bozmam kafada bitirmeye çalış canım bunlar zararlı bunu yememeliyim diye şartlandır kendini

Sabah uyanınca
Ilık limonlu su
Sade tarçınlı türk kahvesi
20200104_112851.jpg

Sabah kahvaltısı 11.30
1 tane haşlanmış yumurta üzerine 1 kaşık tereyağı
9 tane zeytin
Peynir
2 dilim elma
2 dilim mandalina
1 dilim portakal

Limon
2 ceviz
5 fıstık
Maydanoz
Dereotu
Çay

iyi aksamlar canım bugün 1 litre limonlu tarçınlı su 5 bardak normal su ictim 1 fincan sade türk kahvesi sen naptın P pufss
20200104_185620.jpg

Akşam 18.00

3 y.k sebzeli bulgur pilavı
2 y.k barbunya
3 kaşık yoğurt
Havuç rendesi

Forumda zayıflama yarışmaları yapılıyor, kilo vermek isteyenler orada birbirini motive ediyor, menü paylaşıyor, ve her Cuma yarışıyor...

Linki paylaşıyorum

Bende köfte ve salata yedim cnm gördüm onu da çok şart olunca sevmiyorum ben o kadar çok kural vardı ki günlük paylaşım sayısı verdiğin kilo un yüzdesi vs. Baştan vazgeçtim o yüzden burada başlık açtım sen sikilmazdan ve seninle devam edebilirim

Bende köfte ve salata yedim cnm gördüm onu da çok şart olunca sevmiyorum ben o kadar çok kural vardı ki günlük paylaşım sayısı verdiğin kilo un yüzdesi vs. Baştan vazgeçtim o yüzden burada başlık açtım sen sikilmazdan ve seninle devam edebilirim
Afiyet olsun canım doğrudur canım ben bir iki gruptayım zaten burasıda benim icin iyi 3 ünede yazarım benim icin sıkıntı yok canım üstekini ben paylasmadım🤗

20200105_122557.jpg

Günaydin canım iyi pazarlar
:kahve:
:temizlik:
:KK55:

Uyanınca
Ilik limonlu su
Sabah 12.30
Tereyağlı 2 yumurta
10 zeytin
Peynir
1 kivi