Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş canım baya iyi hissetiriyor açlıkta hissetmiyorum akşama kadarSen bayağı gguzel besleniyorum bende buna geçeceğim hızla ins.
İnsülin direnci falan var mi canım onlar etkiliyor bide ekmek gercekten daha cok acıktırıyorBenim dizginleyemedigim bir yeme isteğim var şuan onu durdurmaya çalışıyorum
24 yaşındayım şuan calısmıyorum canımSen çalışıyor musun yaş kaç bu arada
1 saat yürüyüş yaptım akşam üzeri cıkınca yemeği 7 de yedim canimBen akşam soslu tavuk ve salata yedim sen ne yaptın mochachocalate
Tabi canım kendini düzene sokarsan yavaş yavaş direncin kırılır sabah akşam yemegini düzenli bide aç kalmadan yap aç kalarak verilen kilolar sonra 2 katı olarak dönüyorAfiyet olsun insülin direnci var mı bilmiyorum ama bir ara çıkmıştı belirtilerini biliyorum sânirim şuanda azda olsa var ama doktora gidip ilaç kullanmak istemiyorum zaten kilo verince geçen birşey ben biraz düzenli gidersem iştah vs. De geçiyor onun için istikrarlı olup kendim halletmek istiyorum
Günaydın canım bende çok hamur işlerini cok severdim her gün bisey yapiyordum nerdeyse dışarda yedigim fastfood tarzında ustüne tuz biber ekti ta ki bu kiloya gelene kadar bide dokunuyor artık hamurişi fastfood şeker hazir paketli gıdalar yememeye çalışıyorum artık diyete girdigimden beri lahmacun hariç inş böylede devam eder bozmam kafada bitirmeye çalış canım bunlar zararlı bunu yememeliyim diye şartlandır kendiniEvet doğru söylüyorsun aç kalmak değilde benim problemim şuan için doğru şeyler tüketmemek senin moduna girmem lazım ben hamurisi herşeye çok meyilliyim ondan kaybediyorum ben 31 yaşındayım 2 de ufaklık var biraz spor vs. Aksatiyorum doğru yiyecekler ve spor ile yapacağımı düşünüyorum. İns. Seninle beraber yaza çok güzel gireriz mochalate
Afiyet olsun canım doğrudur canım ben bir iki gruptayım zaten burasıda benim icin iyi 3 ünede yazarım benim icin sıkıntı yok canım üstekini ben paylasmadımBende köfte ve salata yedim cnm gördüm onu da çok şart olunca sevmiyorum ben o kadar çok kural vardı ki günlük paylaşım sayısı verdiğin kilo un yüzdesi vs. Baştan vazgeçtim o yüzden burada başlık açtım sen sikilmazdan ve seninle devam edebilirim