arkadaşlar ben diyet yapmak istiyorum ve ilk kez diyet uygulayacagım kendim tek başıma yapamam gibi geliyor bunun için diyet yapmak isteyen arkadaşlar hep beraber yapalım.
Yani ben karbonhidrat tarzı şeyleri çıkardım hayatımdan (ekmek makarna prinç vs, , ) akşam 5 den sonra yemek yemiyorum dikkat ediyorum yediğime içtiğime.gerisi kafama göre çünkü diyet listelerine uyamıyorum
arkadaşlar ben diyet yapmak istiyorum ve ilk kez diyet uygulayacagım kendim tek başıma yapamam gibi geliyor bunun için diyet yapmak isteyen arkadaşlar hep beraber yapalım.
Ben de hep bir ayı geçik diyetteyim hem eğleniyorum hem zayıflıyorum destek morel vs yardımcı olurum
Yaptıgın bir diyet listesi var mı çünkü ben tek başıma zayıflayamıyorum şuan 61 kilo olmuşum ama ben biraz hızlı zayıflamak istiyorum
[QUOTE="Eda0909090909, post: 61874784, member:
kendimde fayda bulduğum çok harika bir detoks su tarifim var hem çok tuvalete çıkartıyor hem ödem attırıyor 2.5 lt sudan ayrı tüketiyorum
-1 kabuk tarçını 2lt su ile kaynatıyorum. Ocağın altını kapattığım zaman biraz ılıyınca bir limon, bir yeşil elma, bir salatalık koyuyorum sabaha kadar dinlendiriyorum sabah süzüyorum. 1lt bir gün 1lt diğer gün içiyorum
[QUOTE="Eda0909090909, post: 61874784, member:
kendimde fayda bulduğum çok harika bir detoks su tarifim var hem çok tuvalete çıkartıyor hem ödem attırıyor 2.5 lt sudan ayrı tüketiyorum
-1 kabuk tarçını 2lt su ile kaynatıyorum. Ocağın altını kapattığım zaman biraz ılıyınca bir limon, bir yeşil elma, bir salatalık koyuyorum sabaha kadar dinlendiriyorum sabah süzüyorum. 1lt bir gün 1lt diğer gün içiyorum