- 14 Temmuz 2011
- 506
- 85
-
- Konu Sahibi Yagmur9248
Doğum göbeği sadece diyetle gitmez spor şart. İlk giden o kilo yüksek ihtimalle ödem olabilir o yüzden farketmemiştir. Biraz daha sabredin farkı göreceksiniz.
Spora gitme imkanım yok evde egzersizlere başlamaya düşünüyorum ama önden 4-5 kilo vereyim başlarım diyordum. Diyetimde çok ağır değil ama bu hafta çok halsiz düşürdü beni. Halsiziliğimi üzerimden atınca evde yapmaya başlayayım en iyisi.Kilo verdiğim halde benim belim dümdüzdü doğumdan kaynaklı ama spor yaptım bel kıvrımı ortaya çıktı kalçada oluşan kıvrılmalar toplandı selülit gibi duran görüntü kayboldu sıkılaştı
Spor salonuna mı gittiniz evde mi yaptınız hamgi hareketlerden fayda gördünüz bir de kaç ay devam ettinizSpor yaparak 3 kilo verseydiniz vücudunuz yavaş yavaş şekillenirdi sporsuz maalesef kilo verirsiniz ama çok belli olmaz sıkılaşmak ve daha zayıf göstermek için spor yapmak şart 59 kiloyum ama kimse 59 kilo demez daha azım sanıyorlar çünkü spor yaptım sıkılaştım o yağı vücuttan atmak gerekiyor
Ee ben evde yaptım karşımda spor salonu var ama gitmiyorum evde yaptım hepSpora gitme imkanım yok evde egzersizlere başlamaya düşünüyorum ama önden 4-5 kilo vereyim başlarım diyordum. Diyetimde çok ağır değil ama bu hafta çok halsiz düşürdü beni. Halsiziliğimi üzerimden atınca evde yapmaya başlayayım en iyisi.
Ben 1 yıldır yapıyorum am 15 günde bile hemen gösteriyor kendini ben Ergin Kırbaç videolarıyla çalıştımSpor salonuna mı gittiniz evde mi yaptınız hamgi hareketlerden fayda gördünüz bir de kaç ay devam ettiniz