- 4 Mayıs 2023
- 74
- 32
- 8
- 25
- Konu Sahibi vibiasabina
-
bir iç hastalıkları uzmanına görünmeniz, insülin direnci için kullanmıyorsanız ilaç kullanmanız ve bir diyetisyenle bu konular üzerine görüşmenizi tavsiye ederim, kilo verme sürecini çok hızlandıracak adımlardır bunlar. dediklerimi uygularsanız zaten pcos da etkisini azaltacaktır, kilolarınız da gidecektir. sevgiler <3ara öğünüm iki tane kuru kayısı iki badem iki antep fıstığı üç adet de fındık
akşam yemeğine balık ve çorba yapıcam
bugün hastaneye gidicem ordan dönüşte eve yürüyerek dönerim yani toplamda bugün 2 saat yürümüş olacağım
çok teşekkürler yorumun için, defalarca gittim fakat endokrin uzmanı bana ilaç verdi ama kullanamadım çok kötü oluyordum işe gelirken afedersin ama su gibi ishalbir iç hastalıkları uzmanına görünmeniz, insülin direnci için kullanmıyorsanız ilaç kullanmanız ve bir diyetisyenle bu konular üzerine görüşmenizi tavsiye ederim, kilo verme sürecini çok hızlandıracak adımlardır bunlar. dediklerimi uygularsanız zaten pcos da etkisini azaltacaktır, kilolarınız da gidecektir. sevgiler <3
çok haklısın, yaşadıklarını anlayabiliyorum mutlu ya da mutsuz anlarımızda yemekten çare istiyoruz ama dışardan durup objektif baktığımızda yemekler bizim sağlığımızı gitgide kötü etkileyip bizi daha çok depresyona sokuyor. Ben de bunun önüne geçmek için akşam olduğunda kendime zaman veriyorum saat sekizde meyveni ye diyorum ilk haftalarda zorlama kendini sadece yediğin içtiğine dikkat et. 16/8 olmadı mı 14/10 yap ya da bunları da boşver dikkatli beslen. Kendini diyet kafasından çıkarıp sağlıklı beslenmeliyim sebzeler benim dostum protein benim dostum bu akşam ne yemek yapsam şöyle proteini güzel olsun diye şeyler düşünüp kendini tamamen uzak etmen gerek. Gerekmedikçe markete gitme gittiğinde o abur cburları görünce şunu de kendine ben şuan da sizi yiyebilirim çünkü diyet kafasında değilim ama sizin yerinize meyve aldım diyerek beynini de kandırabilirsin.Merhababen de geçen hafta aralıklı oruca niyet etmiştim. Üç gün yapabildim duygusal yeme bozukluğum var. Ben de tıpkı sizin gibi gece kendime engel olamıyorum.. hep abur cubur
68 kiloyum. Ve normal kilom 59 60 di. Ben 60 Ken bile hafif baliketli duruyordum vücut yapımdan. Şimdi 68 olunca iyice şişmiş gösteriyorum. Hiçbir kıyafetim düzgün durmuyor, üzerime yapışıyor. Üstelik 70 e doğru gidiyorum. Foruma sürekli giremiyorum ufak bir çocuğum var. Sizinle beraber diyet yapmak isterdim yoksa
öyle mi bana söyleyebilir misin bende bakmak isterim.Yeme bozuklugunuzla ilgili psikoterapi alabilirsiniz belki. Sorun kaynagindan cozulmedikce, aynı surec tekrar tekrar yaşaniyor malesef.
Bir de Trabzon'daymissiniz, merkezdeyseniz, diyetle birlikte andulasyon terapi uygulayan bir diyetisyen önerebilirim. Kendim deneyimlemedim ama sosyal medya hesabından takip ettiğim kadariyla olumlu dönüşleri var.
rica ederim ne demek <3çok teşekkürler yorumun için, defalarca gittim fakat endokrin uzmanı bana ilaç verdi ama kullanamadım çok kötü oluyordum işe gelirken afedersin ama su gibi ishaldahiliyeye gittim sonra bana senin şuanki değerlerin için ilaca gerek yok dedi vitamin verdi diyetisyene yolladı ama malesef devlet hastanesindekiler al bu listeyi uygula bir ay sonra gel dedikleri için gitmedim onun listesinde çıkartıp ettiği şeyler var o listeyi hayatıma uyarlamaya çalışıyorum. Yakında kontrole gideceğim. Kilom düşükken pcos un belirtileri bu kadar fazla değildi, dediğin gibi her şey kilolardan sonra başladı
Tavsiyen için teşekkürlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?