diyet yapamam, spora vaktim yok, aburcubur yemeden duramam diyenler buraya.

beklerim canım.

evet ne yapıpm edip bol su içmeli ben su içmiyorum sağol arkadaşım

merhaba esther yazdıklarında kendimi buldum . bende öğretmenim ve öğlenciyim. sabah vakit yok diye akşamda yorgunum diye spor işini sürekli aksatıyorum. diyet dersen sadece öğlene kadar sürüyor. 2 yıl önce yürüyüşle ve biraz dikkat ile 60 ın altına indim. yürüyüş bandım arızalanınca ve iştah son sürat gelince şu anda 72 kg malesef. bende aranıza katılmak istiyorum en azından motivasyonum artar. 1 ocak benim içinde başlangıç olacak:79:

Öncelikle teşekkür ederim dün girmedim. Ama bu aralar çok acıkıyorum, ve midem çok kötü, eve gidip normal yediklerimden fazla yemeye başladım. İnş. Pazartesi bunu yenicem, :26:

arkadaşlar su içmek için kendinizi önceleri biraz zorlamanız gerekecek alışkanlık haline getirmeniz biraz zaman alacak pes etmeyin sonrasında farkında olmadan eliniz su şişesine gidecek. Önüme mümkün olduğunca her gün 1.5 litre su şişesi koyuyorum şişenin yarıdan çoğunu içiyorum. Sabah evden çıkmadan da koca bir bardak, akşam eve gidince de içiyorum 2.ltyi buluyor. Önceleri içemiyordum zorladım oldu.

Öncelikle teşekkür ederim dün girmedim. Ama bu aralar çok acıkıyorum, ve midem çok kötü, eve gidip normal yediklerimden fazla yemeye başladım. İnş. Pazartesi bunu yenicem, :26:

kendini diyet psikolojisine sokmuşsun, diyetteyim diye düşünme herşeyden rahatlıkla yiyebilirim diye düşünürsen kafan rahat olur

bakın şöyle bir durum var:bazı özelliklerimiz taaa taş devrinden bize miras kaldı,mesela erkeklerin ete düşkün olması onların ava çıkmasından ve ete fixlenmelerinden kaynaklanıyor.o dönemlerde kadınlar da beylerin avdan dönüşünü bekler ve bahçe işlerinle uğraşırlardı,bu da kadınların neden sebzeye daha yatkın olduğunu açıklıyor.gene kadınların tatlıya daha düşkün olma sebepleri de o döneme bağlanıyo çünkü kadınlar meyve toplama işinden de sorumluydu...bedenimiz hala o dönemin özelliklerine göre işliyor.o dönemlerde kışları insanlar mağralarına çekilirdi ve ısınmaya çalışırlardı.insan vücudu da kendini ona göre adapte ediyordu ve aldığı tüm gıdaları toplayarak yağa çeviriyor ve kendini böyle savunuyordu.şimdi de çok farklı değil,dikkat ederseniz kışın alınan kilolar çoğaldığı gibi verilmesi de güçleşiyor.çünkü bedenimizin de bir yaz saati var bir de kış saati var.şu an metabolizma minimumda çalışıyor.sizin çok acıkma sebebi de bedeninizin stok yapma ihtiyacından kaynaklanıyor.siz buna müdehale ettiğiniz vakit,vücudunuz panikleyecek ve bir üzüm tanesi yeseniz bile acaba bunu nasıl yağa çevirsem diye düşünecek...bu yüzden rahat olun,açlığınızı anlamaya çalışın.şu an ne yemek istiyorum diye kendinize sorun ve bunun cevabı içinden 1.5iskender bile olsa yiyin onu ama esther'in yöntemiyle,ona bahsettiğim şekilde.vüdudunuzla inatlaşmayın,kaybeden daima siz olursunuz.fazlalığı verseniz bile bedeniniz sizden intikam alıp katlayarak o kiloları en kısa zamanda yerine koyacaktır.strese de girmeyin çok yiyorum diye ve pişmanlık da duymayın.sadece bedeninizi dinleyin gerçekten ne istiyor diye...

ay lacey benimde kesin vermem lazım ama ben tam anlamı ile pazartesi başlıyorum canım.Eşim kilomdan memnun olduğunu söylüyor hatta 75 ol diyor ama sen mutsuz olacaksın ver zaten verdin verdin yoksa yaş ilerliyor veremiyeceksin dedi bende beni motive et dedim ne istiyosun dedi arabamı değiştir dedim tamam dedi. 9 nisana kadar 58 olursam değiştirecek Adam motivede etti ama yol uzun 71 im şu an.:18:

Şu an maxımum sağlığı izliyorum korse merkezinin kremi tanıtılıyor bu kadın beni sinir ediyor kilolu biri ve inandırıcı olmuyor dedikleri bu yüzden.15 yıllık firmayız herkese inanmayın diyor sana nasıl inanalım.Hay allah..................

laracığım aynı kilodaymışız benim eşimde kilo konusunda hiç bir şey söylemiyor. o da memnun ama kilo verince azıcık kıskançlaşıyor
o zaman beraber verelim inşallah benim hedefimde 5 ayda 20 kilo vermek. ben boydan kaybediyorum canım 50 kg benim hedefim .o zaman başlayalım pazartesi verelim kiloları:13:

Bugun sabah ilk hedef kilomu astım sabah normal kahvaltımı yaptım. Ögğlende 1 kaseden az çorba içtim salata o kadar. Akşam ne yapcam biliyorum.

herkese merhaba hatırlarmısnız bilmem AAma yılbaşından sonra ben de katılacağım size demiştim, dünden itibaren ben de diyete başladım, henüz spor yapamıyorum ama bu hafta o temeblliğimi de atacağım üzerimden. yediklerime dünden beri çok dikkat ediyorum, herşeyden yiyiorum ama az az yiyiorum, doymadan kalkıyorum bakalım şu mideyi küçltebilecekmiyim

Günaydın neden olmasın aybüke sen hele bi niyet et başla bakalım arkası gelir evelAllah
Benim direncim kırılıyor kızlar, yemekle ilgili bişey değil bu esterin dediği gibi yiyecekleri aklımdan çıkardım gitti artık ama bi türlü beslenme düzenimi oturtamıyorum.Sanırım kendimi bi türlü veremedim bunun için sürekli başarı öykülerini okuyorum aklım başıma geliyor ama bir türlü eyleme geçemiyorum. YAni vermem gereken 7-8 kg öyle aşırı fazla da değil kendime güveniyorum istesem bi yerden başlasam yaparım ama niye başlayamıyorum bir türlü??Haziran-Temmuza kadar bu işi bitirmek istiyorum ama bişey beni engelliyor öteki kötü içses mi?

Ben gayet iyi başladım herşeyi yavaş yavaş bırakıyorum işte, hayatıma bi sporu dahil etsem güzel olacak. Herkese kolay gelsin Allah yardımcımız olsun.

esther 16 aralıkta saglıklı beslenmeye başladıgımı düşünerek yola çıktım.20 gun kadarda hiç aksatmadım ancak araya adet dönemi girince çöktüm ve tekrar 16 aralık öncesindeki alışkanlıklarıma dönüverdim tabi verdiğim kilolarıda bir haftada geri aldım...

şimdi senin azmini,hevesini yaptıklarını okudukça seninle gurur duyuyorum.....inşallah istediğin kiloya kadar hiç bozulmaz azmın..

ben de 3 aylık evliyım ilk gunler eve gelen misafırlere hamaratlık olsun diye binbir çeşit hamur işi tarifi denerken şimdi hiç yapmıyorum(ki evlenmeden önce 1 kere bile hamurişi yapmayı denememiştim.)meyve sebzeylede ararm iyidir.ama abur cubur sorunu bende de var:78:bugun senın yazdıklarını okuyunca tekrar motıve oldum sankı...ama yınede 16 Aralıktaki gibi güvenemıyorum kendime.....

vermem gereken 8 kilo var...dediğin gibi giymek istediklerimi ve hatta bi zamanlar rahat rahat giyebildiğim kıyafetleri hayal ediyorum o zaman gaza geliyorum ama fazla sürmüyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…