Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende 20 yasındayım ve benimde demir eksikliginden sıcan kuyrugu kadar kaldı saclarım 14 yasımdaki gibi gür degil..
ama ilacta kullanmıyorum kilo yapıyor diye ohaoldumsmile
doktora gidiyorum bisey söylemiyorum bi cözüm önremiyor ama kansızlık oldugunu söyleyince hemen tahlil istiyor ona göre tedavi uygulayacagız diyor..
benim 30 küsür yasında bir teyzem var cok zayıf bir kadın saclarıda stres vs cok döküldü,inceldi..
doktora gitti tahliller yaptılar..
doktor sasırmıs sen nasıl ayakta duruyorsun demis.Kanları,vitaminleri cok düsük cıkmıs.
Ve kafasından 15 igne oldu valla 2 seansta cıkacagı söylenmis..
Umudumuzu kaybetmemek lazım..
Mesela ısırgan cayı falan icebilirsin ayrıca dermatolga git..
4 dermatoloğa gittim maalesef ben bütün tahlillerim yapıldı ne vitamin ne demir eksikliğim çıktı herşeyim normal sadece kanım düşük genetik kan düşüklüğü varmış o da düzgün beslenmeyle normale dönermiş 2 yıldır güzel besleniyorum saçlarımın dökülmesi ilk zaman ki gibi değil allaha şükür atlatıyorum tamamen de atlatıcam dışardan gören bu kızın çok saçı dökülmüş demez zaten yeniliyor kendini şükür..
Anladım canım insallah istedigin gibi olur!!:Saruboceq:
Dengeli beslenmek gercekten cok önemli ben hic dikkat etmiyorum bu konuda kendime.
Aynı zamanda bitkisel sampuanlarda kullanabilirsin dogal bakım kürleriyle de uygulayabilirsin.Demir eksikligi tedavisindeyken önermiyorlar ama senin öyle bir sorunun olmadıgından cinko hapıda kullanabilirsin..Tırnakları ve sacları güclendirdigi ve uzattıgı söyleniyor.Ben bir ara almıstım ama her zamanki gibi devam etmedim..