- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
Olsun kız yarışma için bir öğün diyet yapiverYa ben kilomdan memnunum kilo sorunum yok sadce sikilasmam lazim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun kız yarışma için bir öğün diyet yapiverYa ben kilomdan memnunum kilo sorunum yok sadce sikilasmam lazim![]()
Evet bencede bende arada değişik şeyler arıyorum ama süper olduDöngel aynı yemekleri ye dur olmuyordu böyle harika oldu. Pizza 1, borek 2 bakalim neler neler gelecekHem artık insanlar diyete ön yargılı yaklaşmaz, miss gibi çeşit çeşit yer ilerleriz
![]()
Teşekkür ederim ablamnanacım ellerine sağlık süper olmuş hamarat kuzum benim başarılar diliyorum hepinize![]()
Ön yargılar hep bunlarBen diyeti yanlış anlamışım sanırım
Ellerinize sağlık, harika görünüyor.
Yarışmada başarılar.
Tesekkur ederim ablacımEline sağlık nanam . Harikaa ...
Malzemeler aynı önemli olan bunu değerlendirme ile sunuş aslında, burada bunu gosteriyoruzAl işte diyet var haşlanmış tavuk göğüsü koyar önüne ... sevimsiz
Diyet var böyle hem göze hem mideye
Ellerinize sağlık
Başarılar dilerim....
Teşekkür ederim :)Ellerinize sağlık, başarılar dilerim.:)
Teşekkür ederim ablamnanacım çok güzel bir tarif ve çok şık bir sunum kutlarım ellerine sağlık canım tek kelimeyle harika
Çok teşekkür ederimEllerinize sağlık harika bir menü olmuş. Yarışmada başarılar dilerim.![]()