- 31 Temmuz 2020
- 19.780
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya benim hiçbir şeye veya yere giresim yok sorun orda...iyi gidiyoruz böyle...
Kabak detoksu mu yapacaksınız
Detokstan sonuç aldınız mı nasıl gidiyor :) birde bu kilo cetvelini nasıl yaptınız acaba motive ediyor insanıİnstagram'da gördüğüm bir detoks: " tugbadiyet__ " kullanıcı adlı diyetisyen paylaşmış :) Karatay diyetine benziyor ama öğünlerin daha fazla olması cezbetti
Merhabalar bende yeni yıla fit girmek isteyenlerdenim. Sürekli diyet bozmaktan sıkıldım. Beraber motive oluruz inşallah. Kilom 73. Yediklerimi azaltarak diyet yapıyorum. Aynı zamanda 45dk leslie yapıyorum. Umarım haftaya kadar bozmadan devam edebilirim
Merhaba tekrar :) biraz değiştirdim ama iyi gidiyor pazartesi eklicem buraya .2 ana 2 ara öğün şeklinde yapıyorum kahvaltıdan önce kaçamak da yapıyorum ama 1 kg gitti.Detokstan sonuç aldınız mı nasıl gidiyor :) birde bu kilo cetvelini nasıl yaptınız acaba motive ediyor insanı
Bence sağlıklı gitmiş kilo daha hızlı giderse hızlı alınır gibi geliyor banaMerhaba tekrar :) biraz değiştirdim ama iyi gidiyor pazartesi eklicem buraya .2 ana 2 ara öğün şeklinde yapıyorum kahvaltıdan önce kaçamak da yapıyorum ama 1 kg gitti.
Detokstan sonuç aldınız mı nasıl gidiyor :) birde bu kilo cetvelini nasıl yaptınız acaba motive ediyor insanı
Bence sağlıklı gitmiş kilo daha hızlı giderse hızlı alınır gibi geliyor bana
Hoşgeldiniz ben de yeni üyeyim Teşekkürler katıldığınız için Nasıl bir yol izliyorsunuz? Kalori de sayıyor musunuz?