Diyet + Spor mu? Diyet ve sonrasında spor mu?

PrincesaDeLosCielos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
2.648
71
Herkese merhabalar.
Ben geçtiğimiz yıl kasım ayında diyete başladım ve mayıs ayına kadar diyet yaptım.
Diyet yapıp aynı zamanda ek olarak günde 80 dakika yürüyordum.
84 kilodan 67 kiloya düştüm.
Ama o kadar yürüyüş yapmama rağmen bacaklarımda hiçbir sıkılaşma olmadı.
Sonra diyeti bıraktım.
Şimdi 2-3 kilo aldım.
Tekrardan başlamayı düşünüyorum diyete.
Sorum şu;

Sizce diyet yaparken spor da yapayım mı?
Yoksa istediğim kiloya indikten sonra mı diyet yapıp sıkılaşayım?
Yürüyüşü çok fazla yapmak istemiyorum çünkü diz kapaklarım çok ağrıyor ve sürekli çıtlıyor.
Kireçlenme olmasından korkuyorum.

diyet ve spor beraber işe yarıyor,ben bir ayda 13 kg verdim.

haftanın 5 günü yürüdüm tempolu tabi.ilk gün yarım saat yürüdüm,ikinci hafta bir saate çıkardım en son 1 saat yürüyüş 30-40 dk kol bacak kalça harektleri karışık yaptım

akşam yemedim,kahvaltıyı normal yedim tuz ve şeker hariç,öğlen normal yedim ama abartmadan yine.

amelyattan sonra geri aldım 10 kiloyu geri başladım rejime:104:spor ve diyet beraber şart bence

Spor elbette şart ama dizimde bir problem var. Yürüdükçe çıtlıyor. Ağrıyor. Açıkçası spor yapmaya da korkuyorum.
Ama spor yapmazsam olmaz çünkü bacaklarım kalın ve basenlerim var. Etlerim çok yumuşak. Kollarımdaki etlerim sallanıyor.
Sıkılaşmam şart.
Doktora gideceğim dizim için. Dans etsem sizce o da spor sayılır mı?

diyet + spor ile 1 ayda çok rahat 10 kilo verilir vücut yapınız uygunsa

Evet vücut yapım uygun çok şükür.
Etlerim de yumuşak olduğu için kilolarımdan normal şekilde gidiyor.
Ben 1 ayda 3-4 kilo vermeye de razıyım. 70 kiloya çıktım. 12-14 kilo arası vermek istiyorum. Ve yavaş yavaş gitsin istiyorum kilolarım ki kalıcı olsun.
Ama dizim beni korkutuyor. Ağrıyor ve yürüdükçe çıtlıyor. Ben de evde dans etmeyi düşünüyorum. Sizce işe yarar mı?

spor abartmadan yapılmalı
diyet artı egzersiz diyorum
ama çok uzun süreli egzersiz yapımı da kaslı bir görünüm veriyor
bacaklarınızın kaslı görünmemesi için daha çok esneme, stretching, pilates gibi sporlara yönelin derim
elbet yürüyüş de çok güzel ama yürüyüş öncesi ve sonrası stretching hareketleri kesinlikle şartmış
spor hocalarının dediğini aktarıyorum, yoksa basık ve kaslı görünüm oluşuyormuş, kadınlara ince ve uzun görünüm daha çok yakışıyor

Canım benim vücudum o kadar yumuşak ki!
Nasıl sıkılaşacağım bilmiyorum.:26:
Haklısın kadında ince ve uzun görünüm daha hoş duruyor.

Canım benim vücudum o kadar yumuşak ki!
Nasıl sıkılaşacağım bilmiyorum.:26:
Haklısın kadında ince ve uzun görünüm daha hoş duruyor.

vücudunda yağ oranı fazla demek ki
karbonhidrat ve şeker diyeti uygulamalısın
bu ikisinin tüketimini tamamen durduğun zaman direkt o yumuşak yağlı dokulardan tüketmeye başlayacaksın
eğer bu ikisini tüketmeye devam edersen yağların orada kalmaya devam edecektir
istediğin kadar spor yap ama bu iki zararlıyı tükettiğin sürece depoda yağlar durmaya devam eder ve yumuşak görünümden de (kasların üzerindeki yağ tabakası nedeniyle) asla kurtulamazsın

bu diyetle birlikte spor yaparsan harika bir görünüme kavuşacaksın, kavuşanlara şahit oldum benim de amacım bu zaten, uğraşıyorum bakalım

İnternetten sadece bacak bölgesi için egzersiz hareketleri var yürüyüşten sonra 15 dk ayırarak sadece bacakların içn egzesiz yap zaten kaslarının ağrıdıgında nasıl çalıştığını göreceksin :)

Yani sadece karbonhidrattan ve şekerden uzak durarak da kilo verme imkanı var mı?
Demek yağ oranından dolayı etlerimiz yumuşaktı. Yani yağların gidebilmesi için şeker+karbonhidrat tüketimi durdurulacak ve bunların tüketiminin durdurulması etlerimiz sıkılaşmasını sağlayacak.

Canım 4-5 kadar hareket var. Geçen yıl yürüyüşten gelince yapıyordum. Çok işe yarıyordu. Dur ben tekrar başlayayım yapmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…