- 25 Temmuz 2011
- 2.648
- 71
-
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
diyet ve spor beraber işe yarıyor,ben bir ayda 13 kg verdim.
haftanın 5 günü yürüdüm tempolu tabi.ilk gün yarım saat yürüdüm,ikinci hafta bir saate çıkardım en son 1 saat yürüyüş 30-40 dk kol bacak kalça harektleri karışık yaptım
akşam yemedim,kahvaltıyı normal yedim tuz ve şeker hariç,öğlen normal yedim ama abartmadan yine.
amelyattan sonra geri aldım 10 kiloyugeri başladım rejime:104:spor ve diyet beraber şart bence
diyet + spor ile 1 ayda çok rahat 10 kilo verilir vücut yapınız uygunsa
spor abartmadan yapılmalı
diyet artı egzersiz diyorum
ama çok uzun süreli egzersiz yapımı da kaslı bir görünüm veriyor
bacaklarınızın kaslı görünmemesi için daha çok esneme, stretching, pilates gibi sporlara yönelin derim
elbet yürüyüş de çok güzel ama yürüyüş öncesi ve sonrası stretching hareketleri kesinlikle şartmış
spor hocalarının dediğini aktarıyorum, yoksa basık ve kaslı görünüm oluşuyormuş, kadınlara ince ve uzun görünüm daha çok yakışıyor
Canım benim vücudum o kadar yumuşak ki!
Nasıl sıkılaşacağım bilmiyorum.:26:
Haklısın kadında ince ve uzun görünüm daha hoş duruyor.
vücudunda yağ oranı fazla demek ki
karbonhidrat ve şeker diyeti uygulamalısın
bu ikisinin tüketimini tamamen durduğun zaman direkt o yumuşak yağlı dokulardan tüketmeye başlayacaksın
eğer bu ikisini tüketmeye devam edersen yağların orada kalmaya devam edecektir
istediğin kadar spor yap ama bu iki zararlıyı tükettiğin sürece depoda yağlar durmaya devam eder ve yumuşak görünümden de (kasların üzerindeki yağ tabakası nedeniyle) asla kurtulamazsın
bu diyetle birlikte spor yaparsan harika bir görünüme kavuşacaksın, kavuşanlara şahit oldumbenim de amacım bu zaten, uğraşıyorum bakalım
İnternetten sadece bacak bölgesi için egzersiz hareketleri var yürüyüşten sonra 15 dk ayırarak sadece bacakların içn egzesiz yap zaten kaslarının ağrıdıgında nasıl çalıştığını göreceksin :)