diyet önerileri

minta123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
822
453
18
kızlar öncelikle diyet yapmış biri olarak tavsiyeler vereceğim . ben kendime çoğu şeyi yasaklamıştım . önceleri kilo verdim fakat sonraları kilo vermem durdu hemen hemen aynı yememe rağmen . konuya geleyim . gördüm kii yasakla olmuyor . öncelikle kendinize hiçbir şeyi yasaklamayın tabii bilincindeyseniz ne kadar yemeniz gerektiğinizin . az az canınız ne istiyorsa yiyin . bu süreçte ara öğünlerde leblebi tüketmenizi tavsiye ediyorum .ve bol su için şişiriyor tok tutuyor acayip . sakın çok acıkmayı beklemeyin . çok acıkırsanız bu çok yemenize neden oluyor . normal acıktıgınızda yiyin ve dans edin . akşam yemeklerini erken yiyin düzenli uyuyun .

ve şunuda söyleyim iki gündür tekrar diyete başladım 1 kilo 200 gram verdim . isterseniz günlük burdan paylaşabilirim neler yediğimi

Merhaba, verdiğiniz bilgiler için çok sağolun. Umarım herkes istediği kiloya ulaşır. :)

kaç kilosun kilosu fazla olanın zayıflaması kolay oluyor ben 65 kiloyum 1 kilo aşağıya inemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…