Diyet listemde bana arkadaşlık etmek isteyen var mı?

Of kızlar ben napicam ya boy 1.70 kg bildigin öküz gibiyim 76 hep basladigim diyetler hüsranla bitiyo esime diyorum diyetisyene gitmem lazim oda kiziyo sadece azmin yok diye cok bunaldim bu durumdan 6li sayilar nezaman görcem ben Allah cezami verecek:KK43:

Of kızlar ben napicam ya boy 1.70 kg bildigin öküz gibiyim 76 hep basladigim diyetler hüsranla bitiyo esime diyorum diyetisyene gitmem lazim oda kiziyo sadece azmin yok diye cok bunaldim bu durumdan 6li sayilar nezaman görcem ben Allah cezami verecek:KK43:
canım ben de senin gibiyim sadece boyum biraz daha uzun, bu diyet aç da bırakmıyor sadece protein agırlıklı, protein de yag yakımını hızlandırır ama vucutta su tutar bıraz da sporla desteklersen zayıflamana yardımcı olur en azından su fazla 6 kiloyu atarsın ilk etapta. ben de 75.6 yla basladım su an 73.6 oldum, 6lı sayılara az kaldı

Arkadaşım kendisi önerdi bana bu listeyi (diyetisyene gitmeden) o da biraz bodyci dedigin gibi :) ben yumurta ve pirinci cıkardıgım icin o kadar sorun olacagını düşünmüyorum. İnşallah olmaz yani :)
75le başladım, hedefim 68. Bu sabah tartıldıgımda 74.8 çıktım zaten cok sevindim 800 gram gitmiş bile
yarin direk baslasam.süper olur cok sinirlerimi bozuyo bu durumum

yarin direk baslasam.süper olur cok sinirlerimi bozuyo bu durumum
canım gunaydın. gec yazabildim kusura bakma, basladın mı ne durumdasın? lütfen hemen basla erteledikce daha da zor olur kilo vermek. ben bugun 500 gram daha vermisim. gerci dun diyete uymadım, moralim bozuktu butun gun bir sey yemedim, aksam 9-10da makarna ve salata yedim kilom artar diye dusunmustum ama regl olmama ragmen 500 gram azalmısım. bir hafta diyet yaptım bak hic yoktan 2,5 kilo verdim. inan verdikce veresin geliyor motive olursun sen de. ustumuze bosuna agırlık tasımanın bir anlamı yok.

Durumlar nedir kızlar ben pek yazamıyorum. ( 2 çocuklu, biri bebek, anneyim) 66 ları gördüm sonunda:halay:ama devam tabiki doğum öncesi kiloma 3 kalayım hadi bakalım olcak bu iş.

Durumlar nedir kızlar ben pek yazamıyorum. ( 2 çocuklu, biri bebek, anneyim) 66 ları gördüm sonunda:halay:ama devam tabiki doğum öncesi kiloma 3 kalayım hadi bakalım olcak bu iş.
canım tebrik ederim:KK200: ben su an 72lerde seyrediyorum, maalesef grip oldum uc gundur yatıyorum o yuzden sırf sıvı beslendim corba ilac vs derken:KK1: yarın obur gun ayaga kalkınca bir tartılacagım. köpegim de var onu gezdirmek icin mecbur cıkıyorum gunde uc dort kere ve iyice sogugu yedim :KK43:

canım tebrik ederim:KK200: ben su an 72lerde seyrediyorum, maalesef grip oldum uc gundur yatıyorum o yuzden sırf sıvı beslendim corba ilac vs derken:KK1: yarın obur gun ayaga kalkınca bir tartılacagım. köpegim de var onu gezdirmek icin mecbur cıkıyorum gunde uc dort kere ve iyice sogugu yedim :KK43:
Çok geçmiş olsun. Nazardır tatlım:nazar:

Kızlar gunaydın. resmen bir aydır yediklerime dikkat etmiyorum :KK43: yani ediyorum ama disiplinli yemiyorum. dun fotograflarda yine tombul surat cıkmaya basladıgımı fark ettim ve tekrar diyete donmeye karar verdim. su an kahvaltımı yapıyorum. haslanmıs yumurta domates salatalık peynir ve cavdar ekmegi. neyse ki sadece 1 kilo almısım. allahım artık 71i 70i görmek istiyorum :KK43:

X