Bende unv öncesinde kilo alanlardan biriyim sonrasında bazı rahatsizliklarxan dolayı ilaç tedavisi ila kilo alışim arttı unv Son sınıfta 7 ayda 10 Kilo verdim bu kilomü da 2 yıl korudum fakat evlendikten sonra tekrar eski kilolu halime döndüm ve daha çocuğum yok hamile kalsam yandım bende bir haftadır yaklaşık aksam yemeklerini bıraktım sadece çay içiyorum gün içerisinde de 1 lt fazla su içiyorum hiç içmeyen biri olarak inşaallah tekrar zayıflamak istiyorum burdan birbirimizi gaza getirelimyazıyı okudum ve kendimi gördüm ben de sınav senesini yaklaşık 13 kilo alarak bitirdim maleseff... Bu sene tıp öğrencisi olarak hayatıma başlıyorum ve bu kilolarla başlamak zorunda kalıcam ama en azından bir kısmını vermek için dünden itibaren diyete başladım.Bu konuyu görmek umut verdi tebrik ederimmm
Bende unv öncesinde kilo alanlardan biriyim sonrasında bazı rahatsizliklarxan dolayı ilaç tedavisi ila kilo alışim arttı unv Son sınıfta 7 ayda 10 Kilo verdim bu kilomü da 2 yıl korudum fakat evlendikten sonra tekrar eski kilolu halime döndüm ve daha çocuğum yok hamile kalsam yandım bende bir haftadır yaklaşık aksam yemeklerini bıraktım sadece çay içiyorum gün içerisinde de 1 lt fazla su içiyorum hiç içmeyen biri olarak inşaallah tekrar zayıflamak istiyorum burdan birbirimizi gaza getirelim
Olur nerde günlüğünbir haftada 85ten 82ye düştüm bile istersek her şeyi yapabiliriz böyle devam edicem,sen de katıl banaa. Günlüğümde paylaşıyorum yaptıklarımı oraya da beklerimm
Bana ozelden atabilir misin tükettiği şeyi bir de ne kadara mal oldugunuMerhaba arkadaslar uzun zamandir forumu takip ediyordum fakat uye olmamisitim ama artik bende sizin ile faydalanicaginiz seyleri paylasmak istedim. Kisa zaman once kilolarimdan muzdarip sizler gibi ne yapabilicegimi arastirip duruyordum taa ki bu urunu buluncaya kadar.. Yaklasik 2 ayda 17 kilo verdim. urunun adini burada veremiyorum sanirim ama ilac degil kesinlikle bir baharat karisimi ve bir program ile yapiliyor porgramda hersey serbest 2 ogun bu baharat karisimini yiyorsunuz ve 1 ogunde istediginiz bir yemek.inanin hic aclik ve halsizlik cekmeden cok cok guzel bir sekilde zayifladim.Harika bir kocluk destegi zaten sahibi olan bayan cok disiplinli ve cok yardimci oluyor size kocluk anlaminda.
Bana ozelden atabilir misin tükettiği şeyi bir de ne kadara mal oldugunu
Lutfen kullandigin urunu soylermisin 1 ay sonra yegenim evleniyor 5 kilo en az vermem gerekMerhaba arkadaslar uzun zamandir forumu takip ediyordum fakat uye olmamisitim ama artik bende sizin ile faydalanicaginiz seyleri paylasmak istedim. Kisa zaman once kilolarimdan muzdarip sizler gibi ne yapabilicegimi arastirip duruyordum taa ki bu urunu buluncaya kadar.. Yaklasik 2 ayda 17 kilo verdim. urunun adini burada veremiyorum sanirim ama ilac degil kesinlikle bir baharat karisimi ve bir program ile yapiliyor porgramda hersey serbest 2 ogun bu baharat karisimini yiyorsunuz ve 1 ogunde istediginiz bir yemek.inanin hic aclik ve halsizlik cekmeden cok cok guzel bir sekilde zayifladim.Harika bir kocluk destegi zaten sahibi olan bayan cok disiplinli ve cok yardimci oluyor size kocluk anlaminda.
Ne olur Bende bilgi istiyorumSize ozelden urunun bilgilerini paylastim. ihtiyaci olan herkes istedigi kiloya gelebilicek. Ben bunu basardim ve herkesin bu urun ile bunu artik basaricagina inaniyorum.Bilgi almak isteyenlere ozelden bilgi paylasabilirim. Sevgiler
Bizede söyleseniz bilgiyi :) diyetteyim uzun zamandır ama durdu vermemBana ozelden atabilir misin tükettiği şeyi bir de ne kadara mal oldugunu
Merhaba arkadaslar uzun zamandir forumu takip ediyordum fakat uye olmamisitim ama artik bende sizin ile faydalanicaginiz seyleri paylasmak istedim. Kisa zaman once kilolarimdan muzdarip sizler gibi ne yapabilicegimi arastirip duruyordum taa ki bu urunu buluncaya kadar.. Yaklasik 2 ayda 17 kilo verdim. urunun adini burada veremiyorum sanirim ama ilac degil kesinlikle bir baharat karisimi ve bir program ile yapiliyor porgramda hersey serbest 2 ogun bu baharat karisimini yiyorsunuz ve 1 ogunde istediginiz bir yemek.inanin hic aclik ve halsizlik cekmeden cok cok guzel bir sekilde zayifladim.Harika bir kocluk destegi zaten sahibi olan bayan cok disiplinli ve cok yardimci oluyor size kocluk anlaminda.
Merhaba arkadaslar uzun zamandir forumu takip ediyordum fakat uye olmamisitim ama artik bende sizin ile faydalanicaginiz seyleri paylasmak istedim. Kisa zaman once kilolarimdan muzdarip sizler gibi ne yapabilicegimi arastirip duruyordum taa ki bu urunu buluncaya kadar.. Yaklasik 2 ayda 17 kilo verdim. urunun adini burada veremiyorum sanirim ama ilac degil kesinlikle bir baharat karisimi ve bir program ile yapiliyor porgramda hersey serbest 2 ogun bu baharat karisimini yiyorsunuz ve 1 ogunde istediginiz bir yemek.inanin hic aclik ve halsizlik cekmeden cok cok guzel bir sekilde zayifladim.Harika bir kocluk destegi zaten sahibi olan bayan cok disiplinli ve cok yardimci oluyor size kocluk anlaminda.
MerhabaBana ozelden atabilir misin tükettiği şeyi bir de ne kadara mal oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?