Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Diyet listeleriyle kilo verilmez.1.5 ayda 15 kılo verdim.buyurun...
- Konu Sahibi mrymm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Mart 2014
- 293
- 72
- 98
yazıyı okudum ve kendimi gördüm ben de sınav senesini yaklaşık 13 kilo alarak bitirdim maleseff... Bu sene tıp öğrencisi olarak hayatıma başlıyorum ve bu kilolarla başlamak zorunda kalıcam ama en azından bir kısmını vermek için dünden itibaren diyete başladım.Bu konuyu görmek umut verdi tebrik ederimmm
- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.342
- 108
- 36
Bende unv öncesinde kilo alanlardan biriyim sonrasında bazı rahatsizliklarxan dolayı ilaç tedavisi ila kilo alışim arttı unv Son sınıfta 7 ayda 10 Kilo verdim bu kilomü da 2 yıl korudum fakat evlendikten sonra tekrar eski kilolu halime döndüm ve daha çocuğum yok hamile kalsam yandım bende bir haftadır yaklaşık aksam yemeklerini bıraktım sadece çay içiyorum gün içerisinde de 1 lt fazla su içiyorum hiç içmeyen biri olarak inşaallah tekrar zayıflamak istiyorum burdan birbirimizi gaza getirelimyazıyı okudum ve kendimi gördüm ben de sınav senesini yaklaşık 13 kilo alarak bitirdim maleseff... Bu sene tıp öğrencisi olarak hayatıma başlıyorum ve bu kilolarla başlamak zorunda kalıcam ama en azından bir kısmını vermek için dünden itibaren diyete başladım.Bu konuyu görmek umut verdi tebrik ederimmm
- 11 Mart 2014
- 293
- 72
- 98
Bende unv öncesinde kilo alanlardan biriyim sonrasında bazı rahatsizliklarxan dolayı ilaç tedavisi ila kilo alışim arttı unv Son sınıfta 7 ayda 10 Kilo verdim bu kilomü da 2 yıl korudum fakat evlendikten sonra tekrar eski kilolu halime döndüm ve daha çocuğum yok hamile kalsam yandım bende bir haftadır yaklaşık aksam yemeklerini bıraktım sadece çay içiyorum gün içerisinde de 1 lt fazla su içiyorum hiç içmeyen biri olarak inşaallah tekrar zayıflamak istiyorum burdan birbirimizi gaza getirelim
bir haftada 85ten 82ye düştüm bile istersek her şeyi yapabiliriz böyle devam edicem,sen de katıl banaa. Günlüğümde paylaşıyorum yaptıklarımı oraya da beklerimm
- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.342
- 108
- 36
Olur nerde günlüğünbir haftada 85ten 82ye düştüm bile istersek her şeyi yapabiliriz böyle devam edicem,sen de katıl banaa. Günlüğümde paylaşıyorum yaptıklarımı oraya da beklerimm
- 11 Mart 2014
- 293
- 72
- 98
- 31 Ağustos 2015
- 32
- 16
- 3
- 42
Merhaba arkadaslar uzun zamandir forumu takip ediyordum fakat uye olmamisitim ama artik bende sizin ile faydalanicaginiz seyleri paylasmak istedim. Kisa zaman once kilolarimdan muzdarip sizler gibi ne yapabilicegimi arastirip duruyordum taa ki bu urunu buluncaya kadar.. Yaklasik 2 ayda 17 kilo verdim. urunun adini burada veremiyorum sanirim ama ilac degil kesinlikle bir baharat karisimi ve bir program ile yapiliyor porgramda hersey serbest 2 ogun bu baharat karisimini yiyorsunuz ve 1 ogunde istediginiz bir yemek.inanin hic aclik ve halsizlik cekmeden cok cok guzel bir sekilde zayifladim.Harika bir kocluk destegi zaten sahibi olan bayan cok disiplinli ve cok yardimci oluyor size kocluk anlaminda.
- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.342
- 108
- 36
Bana ozelden atabilir misin tükettiği şeyi bir de ne kadara mal oldugunuMerhaba arkadaslar uzun zamandir forumu takip ediyordum fakat uye olmamisitim ama artik bende sizin ile faydalanicaginiz seyleri paylasmak istedim. Kisa zaman once kilolarimdan muzdarip sizler gibi ne yapabilicegimi arastirip duruyordum taa ki bu urunu buluncaya kadar.. Yaklasik 2 ayda 17 kilo verdim. urunun adini burada veremiyorum sanirim ama ilac degil kesinlikle bir baharat karisimi ve bir program ile yapiliyor porgramda hersey serbest 2 ogun bu baharat karisimini yiyorsunuz ve 1 ogunde istediginiz bir yemek.inanin hic aclik ve halsizlik cekmeden cok cok guzel bir sekilde zayifladim.Harika bir kocluk destegi zaten sahibi olan bayan cok disiplinli ve cok yardimci oluyor size kocluk anlaminda.
- 31 Ağustos 2015
- 32
- 16
- 3
- 42
Bana ozelden atabilir misin tükettiği şeyi bir de ne kadara mal oldugunu
Size ozelden urunun bilgilerini paylastim. ihtiyaci olan herkes istedigi kiloya gelebilicek. Ben bunu basardim ve herkesin bu urun ile bunu artik basaricagina inaniyorum.Bilgi almak isteyenlere ozelden bilgi paylasabilirim. Sevgiler
Lutfen kullandigin urunu soylermisin 1 ay sonra yegenim evleniyor 5 kilo en az vermem gerekMerhaba arkadaslar uzun zamandir forumu takip ediyordum fakat uye olmamisitim ama artik bende sizin ile faydalanicaginiz seyleri paylasmak istedim. Kisa zaman once kilolarimdan muzdarip sizler gibi ne yapabilicegimi arastirip duruyordum taa ki bu urunu buluncaya kadar.. Yaklasik 2 ayda 17 kilo verdim. urunun adini burada veremiyorum sanirim ama ilac degil kesinlikle bir baharat karisimi ve bir program ile yapiliyor porgramda hersey serbest 2 ogun bu baharat karisimini yiyorsunuz ve 1 ogunde istediginiz bir yemek.inanin hic aclik ve halsizlik cekmeden cok cok guzel bir sekilde zayifladim.Harika bir kocluk destegi zaten sahibi olan bayan cok disiplinli ve cok yardimci oluyor size kocluk anlaminda.
Ne olur Bende bilgi istiyorumSize ozelden urunun bilgilerini paylastim. ihtiyaci olan herkes istedigi kiloya gelebilicek. Ben bunu basardim ve herkesin bu urun ile bunu artik basaricagina inaniyorum.Bilgi almak isteyenlere ozelden bilgi paylasabilirim. Sevgiler
Bizede söyleseniz bilgiyi :) diyetteyim uzun zamandır ama durdu vermemBana ozelden atabilir misin tükettiği şeyi bir de ne kadara mal oldugunu
- 5 Ekim 2015
- 1
- 0
- 1
- 39
Merhaba arkadaslar uzun zamandir forumu takip ediyordum fakat uye olmamisitim ama artik bende sizin ile faydalanicaginiz seyleri paylasmak istedim. Kisa zaman once kilolarimdan muzdarip sizler gibi ne yapabilicegimi arastirip duruyordum taa ki bu urunu buluncaya kadar.. Yaklasik 2 ayda 17 kilo verdim. urunun adini burada veremiyorum sanirim ama ilac degil kesinlikle bir baharat karisimi ve bir program ile yapiliyor porgramda hersey serbest 2 ogun bu baharat karisimini yiyorsunuz ve 1 ogunde istediginiz bir yemek.inanin hic aclik ve halsizlik cekmeden cok cok guzel bir sekilde zayifladim.Harika bir kocluk destegi zaten sahibi olan bayan cok disiplinli ve cok yardimci oluyor size kocluk anlaminda.
merhaba ürün ile ilgili banada bilgi verebilirmisin..çok mutlu olurum 86 kiloyum
Bu ürünün adını banada mesaj atarmısınız rica etsem?
Sürekli d,kkat etmek gerekiyor, sporsuz olmuyorda uzun yürümek yazın oluyorda sonbahar kış hasta ediyor. Benm sinizütim var rüzgarda yürüyeyim yarım gün baş ağrısı tıkanık burun mahvediyor çocuğu okula bırakıp spor salonuna gidiyorum artık işi bilen hocalarla yapıyorum kısa sürede yağ yaktırıyor vucudum şekilendi sizde öneririm kadınlar için bfiti.
MerhabaBana ozelden atabilir misin tükettiği şeyi bir de ne kadara mal oldugunu
Kullanılan ürünü size ozel den bilgisini verdiğini belirtmiş hanım efendi. Şu an üyeliği pasif görünüyor kendisine soramadim. Rica etsem bana da ürünün bilgisini paylasirmisiniz