ama şöyle bi konu daha varki uzmanlar bir ayda kilonuzun % 10 nu verebilirsiniz diyorlar ..80 kiloyum 8 kilo verebilirim demek oluyo bu ..öte yandan ayda 5 kilodan fazla vermeyin deniliyo..tam bi karmaşa
Eki Görüntüle 179615 Eki Görüntüle 179614 sagdakı once soldakı sonra :)
benim de başıma gelmişti aynı şey.çok az proteinsiz beslenerek spor yapmayarak çok kısa sürede 23 kg vermiştim.her yerim ama her yerim sarkmıştı.giyinince muhteşem bi vücuut ama soyununca bi felaketti..ama sen gayet güzelgörünüyosun canım sporda yapıyomuşsun bakEki Görüntüle 179615 Eki Görüntüle 179614 sagdakı once soldakı sonra :)
aktarda inceltici yağ adıyla içinde yedi sekiz çeşit yağ olan bi karışım satılıyo.her sabah yürüyüşe çıkmadan onu bolca masajla sürüp streç folyoyla sarıyoum.terleyip geliyoum.sarkan göbeğim ayağa kalktı..derimin görünüşü süper oldu.çatlaklar var ama görünmüyo öle düzeldi ki görünüş.yap bak bana teşekkür ediceksin.masör bi arkadaşıdan öğrenmiştim bunu..sevgilerlebebe yağını yenı duydum.denıycem :)
ama şöyle bi konu daha varki uzmanlar bir ayda kilonuzun % 10 nu verebilirsiniz diyorlar ..80 kiloyum 8 kilo verebilirim demek oluyo bu ..öte yandan ayda 5 kilodan fazla vermeyin deniliyo..tam bi karmaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?