Diyet kısır tarifi.............

Diyet kısır diye okuyunca hemen geldim. İşin sırrı az yağ ve az tuzmuş. Yapar yeriz

Diyet kısır diye okuyunca hemen geldim. İşin sırrı az yağ ve az tuzmuş. Yapar yeriz

aynen öyle canım
zaten yağın 1 gramında 9 kcal var yani yağı azaltınca otomatikman kalorinin büyük kısmı da azalmış oluyor
Tuza gelince... kendim az tuzlu beslendiğimden tariflerim de öyle haliyle...
ama sen dikkat et bebiş için, tansiyonun da düşmesin

kızlar bu diyet kısırı öğle yemeği niyetine yiyebilirmiyiz
Tabii ki yenebilir. Öğle yemeği en uygun öğün olurdu zaten.
En fazla 4-5 yemek kaşığı bulgur içeren bol salatası olan bir tabak kısır yanında 1 bardak ayranla süper bir öğün olur.
Bu arada ben de dün ne zamandır kısır yemiyorum dedim kendi kendime

Bence diğer üye arkadaşın bahsettiği nar ekşisi sosu. Nar ekşisi oldukça sağlıklıyken nar ekşisi sosu yüksek kalorilidir ve şeker değeri yüksektir. Yoksa nar ekşisinin hiçbir zararı yok.

Bu arada ben kısır yapmayı hiç beceremiyorum

Kuzenim çok güzel yapar. Yanındayken dikkatlice bakıyorum nasıl yaptığına ama yine de bir türlü aynı lezzeti yakalayamıyorum

Halbuki ne kadar çok severim kısırı

Bence diğer üye arkadaşın bahsettiği nar ekşisi sosu. Nar ekşisi oldukça sağlıklıyken nar ekşisi sosu yüksek kalorilidir ve şeker değeri yüksektir. Yoksa nar ekşisinin hiçbir zararı yok.

Dediğin gibi yüksek ihtimalle nar ekşisi sosudur - ben kaynak sorarken de bunu düşünerek sormuştum yani nar ekşisi olduğundan ne kadar emin diye... Nar ekşisinin tabii ki zararı yok Biz kendimiz yaparız pek bi zahmetli ama...

Öğrenirsin canım yaa biraz kendine zaman ver - deneye yanıla öğrendim ben de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…