- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #1.881
Tatil gezi insanı hemen bozuyor ya ama çok eğlendin bence :)Birkaç gündür menülerim hem karışık hem yasaklı gıdalar vardı inşallah yarından itibaren tam gaz şu yeğenim gezisi bütün düzenimi bozdu
Evet eğlendim ve yoruldum Canım kesinlikle ya mahvetti beni tatil daha toparlanamadımTatil gezi insanı hemen bozuyor ya ama çok eğlendin bence :)
İyi akşamlar canım ay geçmiş olsun çocuklardan mı geçti kiSelam hatunlar tam gaza gelmişken dün hastanelik oldum su cicegi cikariyormusum ateşler içind e yatıyorum bi süre yokum maalesef
Afiyet olsun canım maşallah ne kadar güzel bir gün olmuşMenum
Sabah 6 30 1 saat yürüyus 3 tane 25 saniye wall sit bi yerde oturdum çay içtim. 10.30 da kahvaltıda lahana corbasi acı kırmızı biber yeşil çay
11.00 gibi türk kahvesi sade yanında bi çatal kabak tatlısı (tatlısız yapamıyorum )
3 gibi öğle yemeği semizotu yanında 2 köfte ve chia tohumlu yoğurt uzun zamandır ilk defa köfte yedim bugün çok canım çekti. Açligim yok gece yoğurt veya yumurta yicem acikirsam
5e 10 kala 2 erik az sonra yeşil çay içeceğim
Su 2.5 litrede daha içerim gibiyim
Bi de siyah çay 2 tane içtim
Boyu 164 civarı kilosu 55 -59 civarı olan varsa ne yiyip iciyorsunuz ne kadar surede kilo veriyorsunuz paylasirsaniz cok mutlu olurum teşviklerinizi bekliyorum :)
Maşallah canımEvet babetle 1,5 saat yürüyüşümu yaptım
hem babete kıydım (ofiste giydiğim pahali bir babetti ) hem kendime (ayaklarım ağrıdı ) ama hedefe giden her yol mubahtir
Bakalim hain tartı yarın sabah ne gösterecek
tekrar tartı paylaşacağım yarın sabah inşallah
Evet yediklerimiz daha önemli canımda sporsuz vücudum sarkar diye korkuyorum benCanım bir gün yap bir gün dinlen zaten spor yediklerim iz kadar önemli değil yediklerimiz daha önemli
Canım boyum 163.5 cm kilom bu sabah itibariyle 58,85 ayniyiz yani
Bir zamanlar 53/54 kilo bir çıtır cerezdim tekrar o günlere döneceğim doğum günümü kadar dolabimda çok güzel kıyafetler beni bekleeer
Selam hatunlar tam gaza gelmişken dün hastanelik oldum su cicegi cikariyormusum ateşler içind e yatıyorum bi süre yokum maalesef
Afiyet olsun canım maşallah ne kadar güzel bir gün olmuş
Canım boyum 163.5 cm kilom bu sabah itibariyle 58,85 ayniyiz yani
Bir zamanlar 53/54 kilo bir çıtır cerezdim tekrar o günlere döneceğim doğum günümü kadar dolabimda çok güzel kıyafetler beni bekleeer
Aynen okulda salgın var canım keyifsizdim vs diyordum buymuş demekki nedeni . Çok sagolİyi akşamlar canım ay geçmiş olsun çocuklardan mı geçti ki
Ay kıyamam ben sana çok ama çok geçmiş olsunAynen okulda salgın var canım keyifsizdim vs diyordum buymuş demekki nedeni . Çok sagol
60kiloyum canım merhaba ben artık buradan devam ediyorum istersen burayada yazabilirsin
Canım aynen kilo almak çok kolay vermek işkence vücüt resmen direniyorCanım senin diyet nasıl kaç günde ne kadar veriyorsun
Canım aynen kilo almak çok kolay vermek işkence vücüt resmen direniyor
Sabah haşlanmış yumurta taze H. Cevizi
Öğle balık salata
Akşam yoğurt
Gidiyorum şu aralar günde 500 gr gidiyor yürüyüşle beraber
diğer mesajlara yatın cevap vereceğim ölüyorum yorgunluktan hasta olan arkadaşımıza geçmiş olsun çabucak iyileşip sahalara dönersin canım inşallah
Herkese iyi akşamlar <3
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar.Günaydın kızlar
dünden bugüne 50 gr vermişim
Biri bana anlatsın salı çarşamba menüsü aynı sadece salı yürüyüş yok çarşamba 1,5 saat yürüyüş var
salı 550 gr gidiyor çarşamba 50 gr ahaha ; )
İlginç ama olsun yarın detoksa asilacagim
Günaydın kızlar
dünden bugüne 50 gr vermişim
Biri bana anlatsın salı çarşamba menüsü aynı sadece salı yürüyüş yok çarşamba 1,5 saat yürüyüş var
salı 550 gr gidiyor çarşamba 50 gr ahaha ; )
İlginç ama olsun yarın detoksa asilacagim
Günde 300-400gr süper bir rakam aslında ben hiç görmedim bu rakamları.Haftada 1 kilo versem şükredecem.Ama ben genelde günde 3 öğün yapıyorum ve miktar sınırlaması yapmıyorum tıka basa yiyorum.Canım işte ben de onu diyorum kilo verdikçe vermek zorlaşıyor önceden 500 gidiyordu bende şimdi 300 400 arası bugün 400 gitmiş 59.5 oldum sabah da yürüyüş yaptım ama yarım saat
Günde 300-400gr süper bir rakam aslında ben hiç görmedim bu rakamları.Haftada 1 kilo versem şükredecem.Ama ben genelde günde 3 öğün yapıyorum ve miktar sınırlaması yapmıyorum tıka basa yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?