DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Selam hatunlar tam gaza gelmişken dün hastanelik oldum su cicegi cikariyormusum ateşler içind e yatıyorum bi süre yokum maalesef

Afiyet olsun canım maşallah ne kadar güzel bir gün olmuş

Maşallah canım

Canım boyum 163.5 cm kilom bu sabah itibariyle 58,85 ayniyiz yani
Bir zamanlar 53/54 kilo bir çıtır cerezdim tekrar o günlere döneceğim doğum günümü kadar dolabimda çok güzel kıyafetler beni bekleeer

Aynen canım ya dolapta dar kotlar beni bekler günlük en fazla 400 gram gidiyor bakalm yarın nolcak .kilo almak ne kolay vermekse iskence

Selam hatunlar tam gaza gelmişken dün hastanelik oldum su cicegi cikariyormusum ateşler içind e yatıyorum bi süre yokum maalesef

Geçmiş olsun çok

Afiyet olsun canım maşallah ne kadar güzel bir gün olmuş

Teşekkürler canım akşam da acıkmadım henüz :) ama ders çalışmak beni çok yoruyor

Canım boyum 163.5 cm kilom bu sabah itibariyle 58,85 ayniyiz yani
Bir zamanlar 53/54 kilo bir çıtır cerezdim tekrar o günlere döneceğim doğum günümü kadar dolabimda çok güzel kıyafetler beni bekleeer

Canım senin diyet nasıl kaç günde ne kadar veriyorsun

Canım senin diyet nasıl kaç günde ne kadar veriyorsun
Canım aynen kilo almak çok kolay vermek işkence vücüt resmen direniyor
Sabah haşlanmış yumurta taze H. Cevizi
Öğle balık salata
Akşam yoğurt

Gidiyorum şu aralar günde 500 gr gidiyor yürüyüşle beraber
diğer mesajlara yatın cevap vereceğim ölüyorum yorgunluktan hasta olan arkadaşımıza geçmiş olsun çabucak iyileşip sahalara dönersin canım inşallah

Herkese iyi akşamlar <3

Teşekkürler canım benim de benzer ama bazen akşam çok acıkmış oluyorum :)

Günaydın kızlar
dünden bugüne 50 gr vermişim
Biri bana anlatsın salı çarşamba menüsü aynı sadece salı yürüyüş yok çarşamba 1,5 saat yürüyüş var
salı 550 gr gidiyor çarşamba 50 gr ahaha ; )
İlginç ama olsun yarın detoksa asilacagim

Günaydın kızlar

Günaydın kızlar.
@minerva1988 geçmiş olsun canım,doktora gittin mi ?

Dün akşam yemeğim,
1 TABAK TAVUK CİĞERİ sote
1 koca tabak bulgursuz mercimek kısırı
Bol asma yaprağı,kara lahana haşlaması.

Sabah kahvaltım,
2 adet haşlanmış yumurta
10-12 yeşil zeytin.
Çay.

Canım işte ben de onu diyorum kilo verdikçe vermek zorlaşıyor önceden 500 gidiyordu bende şimdi 300 400 arası bugün 400 gitmiş 59.5 oldum sabah da yürüyüş yaptım ama yarım saat

Canım işte ben de onu diyorum kilo verdikçe vermek zorlaşıyor önceden 500 gidiyordu bende şimdi 300 400 arası bugün 400 gitmiş 59.5 oldum sabah da yürüyüş yaptım ama yarım saat
Günde 300-400gr süper bir rakam aslında ben hiç görmedim bu rakamları.Haftada 1 kilo versem şükredecem.Ama ben genelde günde 3 öğün yapıyorum ve miktar sınırlaması yapmıyorum tıka basa yiyorum.

Günde 300-400gr süper bir rakam aslında ben hiç görmedim bu rakamları.Haftada 1 kilo versem şükredecem.Ama ben genelde günde 3 öğün yapıyorum ve miktar sınırlaması yapmıyorum tıka basa yiyorum.

Canım karataya gore en az 5 saat ara olacak ki leptin hormonu çalışsın diyor ve akşam 6 dan sonra hiç bir katı tuketmemek lazım. Bir de asla doyup kalkma sofradan ben hep açken kalkıyorum . Bir de herseyim yağsız sebzeler falan gerçekten açlığımı hissederek verebiliyorum . Ne acelen var dersen bırakırsam tekrar başlayamam diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…