- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #1.861
12 aylik tesekkur ederim cumlemizinkini korusun rabbim.Canım geçmiş olsun zaten hastalık hali ve uykusuzluk başlı başına yağ yakimini artıran bir şey extra spora gerek yok üzülme
bebeğin kaç aylik? Allah analı babalı büyütsun inşallah
Teşekkür ederim canım. Sabahları usutuyorum galiba.Canım geçmiş olsun zaten hastalık hali ve uykusuzluk başlı başına yağ yakimini artıran bir şey extra spora gerek yok üzülme
bebeğin kaç aylik? Allah analı babalı büyütsun inşallah
Verirsin Canım sen az çünkü sıkıca asılmak gerekiyorMiyav_su canım sen de 14 temmuz ben de ise haziran ortasi önemli bir tarih o zamana kadar bu işi halletmek istiyorum ; )
Bugün itibari ile 4,5 kilom var verecek o kadar zor olmasa gerek öyle değil mi?
Verirsin Canım sen az çünkü sıkıca asılmak gerekiyorMiyav_su canım sen de 14 temmuz ben de ise haziran ortasi önemli bir tarih o zamana kadar bu işi halletmek istiyorum ; )
Bugün itibari ile 4,5 kilom var verecek o kadar zor olmasa gerek öyle değil mi?
Anladım Canım bende öyleyim senin gibi sanırım havale işler sıktı hayır ölen kedi diğer sessiz olan kedimizdi ve yavrularıda kayıpMerhaba canım , evet bu ara mevsimden midir isteksizim her konuda ve yorgun inşallah geçer.
Diyetime devam etmeye calışıyorum akşam yemeğinden sonra yediğim kabak çekirdeği ve fıstıklar hariç.
Sen nasılsın canım?Ölen kedi resmini gördüğümüz kedi miydi ?
Kazaya da çok üzüldüm , Allah rahmet eylesin.
Ayağına sıkmaz mı Canım bende dün spor salonunda yaptım sporu bugün zor gibi şuanda fırtına ve yağmur başladı burayaYürüyüş ayakkabılarımi evde unutmuşum
işten sonra yürüyüşü artık babetle yapacağım :/
Evet canım sıkıca asilmak lazım kendimi motive etmeye çalışıyorumVerirsin Canım sen az çünkü sıkıca asılmak gerekiyor
Benim de geçen hafta sonu ki tatil bütün planlarım alt üst ettiBirkaç gündür menülerim hem karışık hem yasaklı gıdalar vardı inşallah yarından itibaren tam gaz şu yeğenim gezisi bütün düzenimi bozdu
Canım bir gün yap bir gün dinlen zaten spor yediklerim iz kadar önemli değil yediklerimiz daha önemliAyağına sıkmaz mı Canım bende dün spor salonunda yaptım sporu bugün zor gibi şuanda fırtına ve yağmur başladı buraya
Canım boyum 163.5 cm kilom bu sabah itibariyle 58,85 ayniyiz yaniMenum
Sabah 6 30 1 saat yürüyus 3 tane 25 saniye wall sit bi yerde oturdum çay içtim. 10.30 da kahvaltıda lahana corbasi acı kırmızı biber yeşil çay
11.00 gibi türk kahvesi sade yanında bi çatal kabak tatlısı (tatlısız yapamıyorum )
3 gibi öğle yemeği semizotu yanında 2 köfte ve chia tohumlu yoğurt uzun zamandır ilk defa köfte yedim bugün çok canım çekti. Açligim yok gece yoğurt veya yumurta yicem acikirsam
5e 10 kala 2 erik az sonra yeşil çay içeceğim
Su 2.5 litrede daha içerim gibiyim
Bi de siyah çay 2 tane içtim
Boyu 164 civarı kilosu 55 -59 civarı olan varsa ne yiyip iciyorsunuz ne kadar surede kilo veriyorsunuz paylasirsaniz cok mutlu olurum teşviklerinizi bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?