- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #1.841
Canım tekrar başladın mi spora. Ben yorgunluktan spor da yapamıyorum. Uyuyamiyorum. Biraz usutmusum. İnşallah spor yaparım bende. Hava soguk bebekle disari da çıkamıyorum. Bisiklet sursem acaba bacaklarim kalinlasir mi acaba?Kızlar bende şimdi spordan geldim çok ama çok Yorgunum
Evet başladım Canım neden uyuyamıyorsun hayırdır evet bisiklet basen yapar Canım 10 dk fazla binme bende dün başka salona gittim araştırmak için havuzda var dolap kiralama yokmuş hoşuma gitmedi bu salon haziranda bitiyor bakalım sanırım sıkıldım salondan 3 yıldır gidince baydıCanım tekrar başladın mi spora. Ben yorgunluktan spor da yapamıyorum. Uyuyamiyorum. Biraz usutmusum. İnşallah spor yaparım bende. Hava soguk bebekle disari da çıkamıyorum. Bisiklet sursem acaba bacaklarim kalinlasir mi acaba?
Günaydın canım hoşgeldin aramızaGünaydın kızlar beni de alır mısınız aranıza :) bi süredir karatay diyeti yapıyorum çok şükür biraz verdim
Sende onun kitapları mı var Canım dur bende bakayım yarın yapayım belki işe yarar benimde yarından itibaren tam 2 ayım var 18 Temmuz'aYok canim insallah olmaz
Cuma gününden itibaren Seyda Coskun detokslarindan uyguayacagim
Yarin de tarti paylasacagim yine
Herkese iyi aksamlar
Günaydın canım hoşgeldin aramıza
Aynı yaştayız Canım hayır kurallarımız Yok zaten günlük başkasına ait biz sadece devam ediyoruz ben zor veriyorum o yüzden 18 Temmuz'a kadar tartılmayı düşünmüyorum sen istersen haftalık tartılır hergün buraya yediklerimizi ve yaptığımız sporları yazıyoruzHosbulduk canım boy 1 64 kilo 59.9 kilo yaşım 32 şu an için çalışmıyorum sizlerin grupta kuralları var mi
Günaydın canım ne kazası geçmiş olsunGünaydın kızlar güne kötü bir başlangıç yaptık ay yine kaza olmuş burada
Canım geçmiş olsun zaten hastalık hali ve uykusuzluk başlı başına yağ yakimini artıran bir şey extra spora gerek yok üzülmeCanım tekrar başladın mi spora. Ben yorgunluktan spor da yapamıyorum. Uyuyamiyorum. Biraz usutmusum. İnşallah spor yaparım bende. Hava soguk bebekle disari da çıkamıyorum. Bisiklet sursem acaba bacaklarim kalinlasir mi acaba?
Günaydın canım hoşgeldin buralar ne kadar senlenirse o kadar iyiGünaydın kızlar beni de alır mısınız aranıza :) bi süredir karatay diyeti yapıyorum çok şükür biraz verdim
Sorma Canım benim dükkan anayol üstü birde burada gece klüpleri çok hep kaza oluyor motorlu sürücü sanırım sarhoşmuş ölmüşGünaydın canım ne kazası geçmiş olsun
Canım kitapları yok internette listeleri var 3 günde 3 kilo listesini yapacağım ben meyveyi yemeyeli asırlar olmuştu degisiklik olur motive olmama yardimci olur diye düşündümSende onun kitapları mı var Canım dur bende bakayım yarın yapayım belki işe yarar benimde yarından itibaren tam 2 ayım var 18 Temmuz'a
Ay canım çok üzüldümSorma Canım benim dükkan anayol üstü birde burada gece klüpleri çok hep kaza oluyor motorlu sürücü sanırım sarhoşmuş ölmüş
Yok Canım iki ay sonra sürpriz olsun istiyorum hem doktora gideceğim o gün malum şeker kontrolüm varCanım kitapları yok internette listeleri var 3 günde 3 kilo listesini yapacağım ben meyveyi yemeyeli asırlar olmuştu degisiklik olur motive olmama yardimci olur diye düşündüm
Canim iki ay bekleme tartilmak için arada tartilmalisin disiplin açısından bence tabi tatlı canın bilir ; )
Bende Canım burada çok kaza oluyor malesef hayvanlarda çok çarpılıp ölüyor buradaki kedimiZde 2 gün önce çarpıldı buradan birde tur arabaları çok geçiyorAy canım çok üzüldüm
Ay deme ya minik hayvanciklarada mi carpiyolarBende Canım burada çok kaza oluyor malesef hayvanlarda çok çarpılıp ölüyor buradaki kedimiZde 2 gün önce çarpıldı buradan birde tur arabaları çok geçiyor
Merhaba canım , evet bu ara mevsimden midir isteksizim her konuda ve yorgun inşallah geçer.yenidencan nerdesin Canım kaç gündür yoksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?