DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Kızlar bende şimdi spordan geldim çok ama çok Yorgunum
Canım tekrar başladın mi spora. Ben yorgunluktan spor da yapamıyorum. Uyuyamiyorum. Biraz usutmusum. İnşallah spor yaparım bende. Hava soguk bebekle disari da çıkamıyorum. Bisiklet sursem acaba bacaklarim kalinlasir mi acaba?

Evet başladım Canım neden uyuyamıyorsun hayırdır evet bisiklet basen yapar Canım 10 dk fazla binme bende dün başka salona gittim araştırmak için havuzda var dolap kiralama yokmuş hoşuma gitmedi bu salon haziranda bitiyor bakalım sanırım sıkıldım salondan 3 yıldır gidince baydı

Günaydın kızlar beni de alır mısınız aranıza :) bi süredir karatay diyeti yapıyorum çok şükür biraz verdim

Yok canim insallah olmaz
Cuma gününden itibaren Seyda Coskun detokslarindan uyguayacagim
Yarin de tarti paylasacagim yine

Herkese iyi aksamlar
Sende onun kitapları mı var Canım dur bende bakayım yarın yapayım belki işe yarar benimde yarından itibaren tam 2 ayım var 18 Temmuz'a

Hosbulduk canım boy 1 64 kilo 59.9 kilo yaşım 32 şu an için çalışmıyorum sizlerin grupta kuralları var mi
Aynı yaştayız Canım hayır kurallarımız Yok zaten günlük başkasına ait biz sadece devam ediyoruz ben zor veriyorum o yüzden 18 Temmuz'a kadar tartılmayı düşünmüyorum sen istersen haftalık tartılır hergün buraya yediklerimizi ve yaptığımız sporları yazıyoruz

Canım geçmiş olsun zaten hastalık hali ve uykusuzluk başlı başına yağ yakimini artıran bir şey extra spora gerek yok üzülme
bebeğin kaç aylik? Allah analı babalı büyütsun inşallah

Sende onun kitapları mı var Canım dur bende bakayım yarın yapayım belki işe yarar benimde yarından itibaren tam 2 ayım var 18 Temmuz'a
Canım kitapları yok internette listeleri var 3 günde 3 kilo listesini yapacağım ben meyveyi yemeyeli asırlar olmuştu degisiklik olur motive olmama yardimci olur diye düşündüm
Canim iki ay bekleme tartilmak için arada tartilmalisin disiplin açısından bence tabi tatlı canın bilir ; )

Yok Canım iki ay sonra sürpriz olsun istiyorum hem doktora gideceğim o gün malum şeker kontrolüm var

Bende Canım burada çok kaza oluyor malesef hayvanlarda çok çarpılıp ölüyor buradaki kedimiZde 2 gün önce çarpıldı buradan birde tur arabaları çok geçiyor
Ay deme ya minik hayvanciklarada mi carpiyolar trafik lambası filan koysalar keşke önlenebilir kazalar belki..

yenidencan nerdesin Canım kaç gündür yoksun
Merhaba canım , evet bu ara mevsimden midir isteksizim her konuda ve yorgun inşallah geçer.
Diyetime devam etmeye calışıyorum akşam yemeğinden sonra yediğim kabak çekirdeği ve fıstıklar hariç.
Sen nasılsın canım?Ölen kedi resmini gördüğümüz kedi miydi ?
Kazaya da çok üzüldüm , Allah rahmet eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…