DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Kızlar bu akşam taşkınlık yaparım diyordum ama çok şükür olmadı
50 dakika yürüyüş yaptım pilim bitti belki ondan dalmadım yemeklere
Mönümü birazdan paylaşacağım
Herkesin kandilini ben de kutlarım

Bugünkü menüm

Carsamba
SABAH 6:00
- 2 has. yumurta
- cig fistik/badem

ÖGLE 12:00
- izgara alabalik
- z. yagli salata

AKSAM 16:00
- 1 kase ev yogurdu

1.5 litre su, 1 kupa yesil cay
50 dakika yürüyüs

Iyi aksamlar beybiler

Süpersin canım taşkınlığı sen değil malesef ben yaptım sormayın

Bugünkü menüm

Carsamba
- 2 has. yumurta
- cig fistik/badem

- izgara alabalik
- z. yagli salata

- 1 kase ev yogurdu

50 dakika yürüyüs

Iyi aksamlar beybiler
Akşam açıkmadın mı afiyet olsun canım

Benim menüm kahvaltıda kabak sote,yoğurt ,semizotu ve dereotu,kuruyemiş akşam açıkma olmadı taki avm gidene kadar saat 20.30 dükkanı kapattım 21.30 avm işimi hallettim aslında hiç ama h açıkmamıştım sanırım psikolojik yufka arasında et dürüm ve birde haşlanmış içli köfte yedim şuan midem tıka basa oldu

Evde aç kalmaktan ve gece yemek yemekten korktum daha önceleri gece yemek yerdim tamamen psikolojime yenildim kızlar kahvaltım 10.30 akşam yemeğim 22.00 tam 12 saat tok kalmıştım çok kısa bir if ( intermittent fasting)Olmuştu bozdum

Canım moralini bozma sabah kahvaltıda dengelersin yarın akşama kadar da bir şey kalmaz üzerinde
Uzun sürelik bir açlık var hem de akşam yemeğinden önce o bile önden dengelemeye yetmiştir

Canım moralini bozma sabah kahvaltıda dengelersin yarın akşama kadar da bir şey kalmaz üzerinde
Uzun sürelik bir açlık var hem de akşam yemeğinden önce o bile önden dengelemeye yetmiştir
İnan açıkma yok öyle yedim ya şuan acayip rahatsız oldum kızdım kendime

Bir de canım ben ramazanda mesela uzun süre aç kalınca iyice gözüm dönüyor yemek yerken maalesef
Acaba bu önceki açlık süresi seni de tetiklemiş olabilir mi?
Bir de canım kahvaltının üzerindeymişsin avm de zaten
Üzerinde gram kalacağını düşünmüyorum
Bütün. Gün bir şey yememişsin ki

Cuma günü yeğenimin okul gezisi var düşün oralarda birşey yememek için yanımda taşımayı düşünüyorum yiyeceklerimi tamamen psikolojik oldu evde aç kalıcam diye

Açıkma yoktu Canım tamamen saldırdım ya inanamıyorum.

Cuma günü yeğenimin okul gezisi var düşün oralarda birşey yememek için yanımda taşımayı düşünüyorum yiyeceklerimi tamamen psikolojik oldu evde aç kalıcam diye
Canım yarın kahvaltıyı geç yap dengelersin
Canım ben yiyeceklerimi sürekli yanımda taşıyorum
Bir öğün bir öğündür kaçamaksız her öğün kardır
Bunda anormal bir şey yok
İyi yapıyorsun

Kesinlikle canım bir öğün bir öğündür
Eve kofte yapsana dondurucuya hazir yemek sen üzerini elini yikayansiya pişer. Yanina da ayran yogurt yeşillik zeytin ohh.mis gibi ögün. Bir kereden birşey olmaz açken gitme yemekli yerlere kesin yersin bunun yok .açlık hissetmezsin ama miden boş .

Bugünkü menüm

Carsamba
- 2 has. yumurta
- cig fistik/badem

- izgara alabalik
- z. yagli salata

- 1 kase ev yogurdu

50 dakika yürüyüs

Iyi aksamlar beybiler
Afiyet olsun cokguz el menü. İyice eridin gece desene.

Yaptım Canım işte bazen unutuyorum yaz gelse patlıcan biber közler götürürüm yanımda

Yaptım Canım işte bazen unutuyorum yaz gelse patlıcan biber közler götürürüm yanımda
Bu kadar yoğunlukta unutmakta çok normal. İnsanın gürültüden beyni duruyor resmen. Eve geldiğimde benim çocukların ne dediğini bile zor anliyorum bazen.

Bu kadar yoğunlukta unutmakta çok normal. İnsanın gürültüden beyni duruyor resmen. Eve geldiğimde benim çocukların ne dediğini bile zor anliyorum bazen.
İşte bende öyleyim dün avm gittim herkes Rusça konuşuyormuş gibi geldi beynim durmuş çantayı aldığım gibi çıktım eve 23.00 vardım çamaşırı kurutucuya zor attım uyudum sabah 05.00 uyandım bugün birde sabaha karşı yola çıkacağız yeğenimin okul gezisi var dalyana gideceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…