• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Kizlar olan oldu aksam yeme yoktu planda ama rahatladim ve abartmadan korka korka yedim bir kac bir sey
Bu nasil psikolojiyse yemek yiyip rahatlamak :KK66:
Ac degildim halbuki...

Bugünkü menüm

Sali
SABAH 6:00
- tere yaginda iki yumurta
- 30 gr 85% bitter cikolata

ÖGLE 12:00
- izgara alabalik
- z. yagli salata

ARA 16:00
- 1 kase keten tohumlu ev yogurdu

AKSAM 20:00
- bir avuc aycicek cekirdegi citledim
- biraz bitter cikolata yedim 85% lik
- 3-4 kasik annemin et suyuna yaptigi yuvalama köftenin suyundan ictim

Hafta sonuna kadar aksam gec yeme yok insallah tam gaz devam, 1 kilo versem 1 kilo 1 kilodur

2 litre su, 1 kupa yesil cay ictim (cok mutluyum, nefret ediyorum yesil caydan :KK59:)
Yarim saat da olsa yürüdüm bugün

Allahima sükür evde bitter kalmadi, 2-3 gündür resmen sarmistim cikolataya..

Sevgiler herkese
Yine yemişsin bitterleri Canım bari Nestle yeseydin diğerlerinin içinde soya lestini var su tüketiminde mükemmel afiyet olsun

Henüz kahvaltımı yapmadım , 3 4 gündür 2 öğün yapoyorum karnım acıkmıyor ama akşam yedikten sonra midem kazınıyor.
Dün sabah kkk
Arada Türk kahvesi sık sık
Akşam tavuk tava
Mantar tavada ızgarü
3 mercemekli köfte
Biraz kabak çekirdeği ve fıstık kavrulmuş

Günaydın kızlar
Canım yedim valla ne desen haklısın
Bu sabahta çerez yedim neler oluyor dün akşamdan beri bende belli değil
Günaydın canım aç kalıyorsun o yüzden vücudun da basit karbonhidrat istiyor biliyor Musun beynimizi bağırsaklarımız yönetiyor oradaki bakterileri iyi beslenirsek iyi gıdaya kötü beslenirsek kötü gıdaya yöneltiyor bizi o yüzdem bol bol probiyotik yoğurt ,kefir turşu tüket birde şu var magnezyum eksikliği de çikolataya yönelmemizi sağlıyor

Henüz kahvaltımı yapmadım , 3 4 gündür 2 öğün yapoyorum karnım acıkmıyor ama akşam yedikten sonra midem kazınıyor.
Dün sabah kkk
Arada Türk kahvesi sık sık
Akşam tavuk tava
Mantar tavada ızgarü
3 mercemekli köfte
Biraz kabak çekirdeği ve fıstık kavrulmuş
Salata tüket Canım yAda yoğurt o zaman o hissi yaşamazsın

Bende kaçtım kızlar müşterilerim var yoğunluk azalınca uğrarım inşallah herkesin kandili mübarek olsun

Günaydın canım aç kalıyorsun o yüzden vücudun da basit karbonhidrat istiyor biliyor Musun beynimizi bağırsaklarımız yönetiyor oradaki bakterileri iyi beslenirsek iyi gıdaya kötü beslenirsek kötü gıdaya yöneltiyor bizi o yüzdem bol bol probiyotik yoğurt ,kefir turşu tüket birde şu var magnezyum eksikliği de çikolataya yönelmemizi sağlıyor
Eylülde insallah kendi tursumu yapicam . Turşuyu da sağlıklı yapma araştırmaları yapicam

Back