• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Günaydin canim
Buralarda misin, sevindim ..

2 hafta önce tartilmistim, 58.5 kg cikmistim, boyum 1.63 m
Buraya biraz düzenli yazmaya basladiktan sonra tekrar tartilmak istiyorum

Sen hangi siklikta tartiliyorsun canim?

Sevgiler
Merhaba canım ben zor veriyorum biliyorsun gecen sene bıraktım başladım derken olmadı şuan kendine söz verdim 18 temmuza kadar tartılmak Yok dün 74.5 kg birlikte burada destek olalım

Merhaba canım ben zor veriyorum biliyorsun gecen sene bıraktım başladım derken olmadı şuan kendine söz verdim 18 temmuza kadar tartılmak Yok dün 74.5 kg birlikte burada destek olalım

Tamam canim bak menülerini sen de yaz burdan
Aksam yemegini erken yemeye calisalim ikimizde

İnanırmısın bende zayıflayıp beyaz elbise giymeyi düşünüyorum :KK70:hayallerimiz karşılıklı

Canim heyecanlandim simdi sen de beyaz elbise yazinca ;)
Daha önce fotograflarimi buraya koymuslugum var, sen de ben de foto paylasalim bir süre sonra burdan ;)

Hedef kilom 54.00 kg insallah

Canim heyecanlandim simdi sen de beyaz elbise yazinca :KK66:
Daha önce fotograflarimi buraya koymuslugum var, sen de ben de foto paylasalim bir süre sonra burdan :KK66:

Hedef kilom 54.00 kg insallah
Özelden mi buradan mı Canım evet 1 ekim de beyaz elbise giymek istiyorum hedefim zor ama 50 kg olmak o zaman tam tamına 48 kg vermiş olucağım benim içim çok büyük başarı

Bugün net bir menüm yoktu
Hafta sonlari biraz daginik geciyor ama bugün taskinlik yaptigimi düsünmüyorum miktar konusunda

Pazar

SABAH 8:00
- tereyaginda 2 yumurta
- süzme ev yogurduyla birlikte

ÖGLE 13:00
- izgara somon baligi
- zeytinyagli salata

AKSAM 17:00
- biraz izgara kuskonmaz
- ve 40 gr bitter cikolata (85% kakaolu) -> ben de yalan yok ;) yedim ve karatay basligi altinda paylasiyorum :KK59:

Su an acim ama
Su hic icmedim bugün..
Birazdan 1 saat yürüyüse cikacagim

Hafta arasi calistigim icin menüler cok düzenli oluyor, cok su, yesil cay iyorum hafta sonlari su tüketimim hic yok..

Sevgiler

Bugün net bir menüm yoktu
Hafta sonlari biraz daginik geciyor ama bugün taskinlik yaptigimi düsünmüyorum miktar konusunda

Pazar

SABAH 8:00
- tereyaginda 2 yumurta
- süzme ev yogurduyla birlikte

- izgara somon baligi
- zeytinyagli salata

AKSAM 17:00
- biraz izgara kuskonmaz
- ve 40 gr bitter cikolata (85% kakaolu) -> ben de yalan yok :KK66: yedim ve karatay basligi altinda paylasiyorum :KK59:

Su an acim ama
Su hic icmedim bugün..
Birazdan 1 saat yürüyüse cikacagim

Hafta arasi calistigim icin menüler cok düzenli oluyor, cok su, yesil cay iyorum hafta sonlari su tüketimim hic yok..

Sevgiler
Harika bir menü afiyet olsun canım

Özelden mi buradan mı Canım evet 1 ekim de beyaz elbise giymek istiyorum hedefim zor ama 50 kg olmak o zaman tam tamına 48 kg vermiş olucağım benim içim çok büyük başarı

O zaman canim 24 kg vermis bulunuyorsun bulundugun kilo itibariyle, öyle degil mi? Tebrikler, büyük basari, ben bir kac kiloyu veremiyorum bir senedir.. Müthis irade örnegisin ;)

Benim işte o çok zor işten geç çıkıyorum oradan spor malesef 21.00 buluyor:KK43:ama haftada 3 gün spor yapmaya çalışıyorum

Benim eve gelmem saat 20'yi buluyor isten
Ama aksam yemegimi yanimda götürüyorum is yerine ve 16 gibi yemis oluyorum
Aksam yemegim de bir kase ev yogurdundan olusuyor :cool:

O zaman canim 24 kg vermis bulunuyorsun bulundugun kilo itibariyle, öyle degil mi? Tebrikler, büyük basari, ben bir kac kiloyu veremiyorum bir senedir.. Müthis irade örnegisin :KK66:
Evet canım doğru hesapladın 24 kg verdim teşekkür ederim bu hafta çok disiplinli ve kararlıyım Canım

Benim eve gelmem saat 20'yi buluyor isten
Ama aksam yemegimi yanimda götürüyorum is yerine ve 16 gibi yemis oluyorum
Aksam yemegim de bir kase ev yogurdundan olusuyor :cool:
Ben Zaten kahvaltımı yanımda getiriyorum Canım sabah 05.00 uyanıyorum iş yerinde saat 11.00 gibi yapıyorum belki ilerleyen günlerde akşam yemeğinde yanımda getiririm turizmciyim haftanın 7 günü böyle çalışıyorum

Canim önce 65 kg da mutli bir fotograf paylasirsin ;)
Sen de biliyorsun hedef kilomuza ulasmasak bile kilo verdigimizi görmek bile mutluluk veriyor. Yarim kiloya sevindigimiz günler olmadi mi hic.. ;)

Ben Zaten kahvaltımı yanımda getiriyorum Canım sabah 05.00 uyanıyorum iş yerinde saat 11.00 gibi yapıyorum belki ilerleyen günlerde akşam yemeğinde yanımda getiririm turizmciyim haftanın 7 günü böyle çalışıyorum

Ay canim Allah yardimcimiz olsun
Ben kahvaltimi sabah 6:00'da evde yapiyorum, aksami erken kapatinca erken acikiyorum
Bu aralar ögle yemegimi de kendim hazirlayip götürüyorum is yerine daha kontrollü olmak adina. Genelde balik & salata oluyor..

Ay canim Allah yardimcimiz olsun
Ben kahvaltimi sabah 6:00'da evde yapiyorum, aksami erken kapatinca erken acikiyorum
Bu aralar ögle yemegimi de kendim hazirlayip götürüyorum is yerine daha kontrollü olmak adina. Genelde balik & salata oluyor..
En güzeli Canım evde yapıp götürmek

Merhabalar canlar

Pazartesi menüm

SABAH 6:00
- 2 haslanmis yumurta
- 35 gr 85% bitter cikolata

- izgara somon baligi
- sebze sote

AKSAM 19:00
- bir kase keten tohumlu ev yogurdu

2 litre su ve 3 saat bubble soccer. :KK59: Sirket etkinligi vardi bugün, pilim bitti resmen ;)

Sevgiler herkese :KK68:

Merhabalar canlar

Pazartesi menüm

SABAH 6:00
- 2 haslanmis yumurta
- 35 gr 85% bitter cikolata

- izgara somon baligi
- sebze sote

AKSAM 19:00
- bir kase keten tohumlu ev yogurdu

2 litre su ve 3 saat bubble soccer. :KK59: Sirket etkinligi vardi bugün, pilim bitti resmen :KK66:

Sevgiler herkese :KK68:
Afiyet olsun canım

Back