- 25 Kasım 2014
- 133
- 124
- 103
- 40
- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #1.561
Sıkıntı ypma bende aynı rutınle gttgm hatta kuruymş bıle ymedgm hlde 57cktım bugunGÜNAYDINNN
saat 09:00 da kkk yaptım yanlız regl dönemi geldi çattı yinetartıyla küstük birbirimize...
Hoşgeldın nasldı tatılın ?:)Kızlar kızlar izinden döndüm
Acilen diyete başlamam lazım
Menü yazmaya başlayacağım Yarından itibaren inş
Canım herşeyi yemek istiyor
Tatil beni gevşetti baya ahaha
K kurtluarmut gülüm nerdesin?
Nisantoprak sen bırakmamışsın canım buraları aferin sana. Cabaların sonuç verecek elbette
Canm 2hafta surdu ıkı numarann dzelmesı dgerıde okuldan getrıp druyor gelıp opuyor sokuluyor yanına brseyde denmz cocugakumsal su canım beklemediğim kadar güzel geçti
Kızlar ne yaptı duzelebildilermi?
İki gündür tekrar yağ yakma havama girdim dünkü ve bugünkü menüm (bugün akşam da inşallah böyle okur):
Sabah
- 1 tavuk bacak
- közlenmis kırmızı biber
- yeşil salata
- 1 YK tahin
Aksam
- beyaz lahana salatası sirkeli (çok güzeldi mis )
Tavuğun en yağlı yeriyle ve tahinlr hızlı kilo verilmez balık yumurta peynir salata daha uygun ama antep te kaymak fistik aksam yemelerinden sonra ancak böyle motive olabiliyorum iki öğün yiyio akşam aç gezmip gece yağ yakmaya inşallah ; )
Senın ve K kurtluarmut un hırsı bızı sollar canm hızla berırsın emınım hıc dert etme bu ırade sendeykrn korkulurCanım benim yakın çevremdede bar iki küçük çocuk. Sürekli hastalar esen yelden alıyorlar bizde mi böyledir annelerimize sormak lazım hatırlıyorlarsa eğer o günleriveya hatırlamak istiyorlarsa ahaha kumsal su
Bu ara bugün akşamı beyaz lahanayla kapattım üzerine bir 1YK domates sosu
Ne yalan söyleyeyim kilo aldım
İnşallah önünüzdeki haftaya kadar eski Halime dönerim
Sevgiler herkese
Ewet katılıyorum burayı burdakı destegı goremeyınce br yerdn snra bıtıyor
Canım yılbaşına kadar şu işi bitirelim o zaman
Çok merak ettm bak tawukların oykusunuIyi akşamlar kızlar
Yumurtayı araştırıyordum nereden nasıl sağlıklı tavuktan çıkan sağlıklı yumurta temin edebilirim diye
Piliç endüstrisi üzerine bir çok makale okuma şansım oldu
Tavuktan iğrendim resmen
Organiklere bile şüpheyle yaklaşmak gerekiyor..
Diyorum bıldırcın yumurtası mı tüketsem fazla rağbet olmadığı için daha güvenilir olabilir mi sizce?
Yoksa onun da mı içine affedersiniz etmişlerdir paragöz insanlar?
Bir de diyorum ğiliç yerine ördek kuzu keçi kanguru artık ne varsa rağbet görmeyen onun Eti'ni mi temin etsem
Kafamda deli fikirler var şaka bir yana maddi durumu. Allah şükür el veriyor ve bedenim çöplük değil
Yarın öbür gün Allah korusun doktorun dilinden dökülen bir hastalık teşhisinin yaratacağı moral bozukluğunu hiç bir para düzeltemez şimdiden akıllı davranıp Allah'ın verdiği bu bedene iyi bakmak istiyorum
Öpüyorum sizi
Merhabalar bılgım dahılınde aydnlatmaya calısrım tbıkı tatlınkrızı baslardn oluyor ama snradan gecıyor kendını alıştrmk yerıne ılk kılo vermeyı degl sekerı brakmayı hedefle mesela kuruyemş tuket ogunlerde bı awuc yemek snrası kapanış olsn en tadı tatlmsı bna en uyan fıstıktı ıkıncısı ıclı kofte haslama olma kaydyla yenılebılır cıg koftede fakat cann hanm dıyorkı bulgr kılo vermeyı yawaslatr gunde 3yemk kasıgnı gecmemelıdır hesabını sen yap :) corbalarda un ıle terbıye kawrma ıslemlerı yok tel sehrıye gbı urunlr yok , kelle paça ıskmbe yıyebılırsın . Peynır yogrt salata sebze tuketmnde sakınca yok :)Kızlar selam ben de 10 gündür Karatay yapıyorum, 1 kilo gitti. Çok azama arada üç kez tatlı kaçamağı yaptım. Sırf tahin helvası yiyebilmek için Balık yedim o kadar duskunum tatlıya. Siz nasıl engelliyorsunuz tatlı krizlerini.
Kitabı okumadım ben, kkda diğer sayfada yazilanlara göre yapıyorum. merak ettiğim şey içli köfte çiğ köfte var mı, bir röportajda görmüştüm doyasıya yiyin diyordu canan hoca.
Yani Bulgurun yeri diyette nedir, bir de çorbalar da yasaklı olan önerilen neler var. Bilenler yazarsa çok sevinirim
Merhabalar bılgım dahılınde aydnlatmaya calısrım tbıkı tatlınkrızı baslardn oluyor ama snradan gecıyor kendını alıştrmk yerıne ılk kılo vermeyı degl sekerı brakmayı hedefle mesela kuruyemş tuket ogunlerde bı awuc yemek snrası kapanış olsn en tadı tatlmsı bna en uyan fıstıktı ıkıncısı ıclı kofte haslama olma kaydyla yenılebılır cıg koftede fakat cann hanm dıyorkı bulgr kılo vermeyı yawaslatr gunde 3yemk kasıgnı gecmemelıdır hesabını sen yap :) corbalarda un ıle terbıye kawrma ıslemlerı yok tel sehrıye gbı urunlr yok , kelle paça ıskmbe yıyebılırsın . Peynır yogrt salata sebze tuketmnde sakınca yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?