- 20 Eylül 2015
- 368
- 252
- 18
- 36
- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #1.461
Canım oncelıkle obemlı bırsey yoktur umarım. Kahwaltınla brlestrnelısın fındgnı uzumunu ara ogun yapmıyoruzGÜNAYDINN HERKESEE
kumsal su kitabı aldım amma okuyamadım girişini okudum sebebi de tahmin edersin ki sevgili kızım, 3 gündür koşturmakdan kızımla ilgilenemedim dün akşam da patlamasını yaşadık :S
bugün sabah kahvaltım
peynir domates salatalık çay dı
10 dk önce de biraz kuru üzüm ve fındık yedim
Fırca işin espirisi bende burada ogrendm br cok seyışeyy aslında amacım ara öğün yapmak değildi fındığım yoktu kahvaltı esnasında sonradan geldi o yuzden ara gibi oldu :)
fırça yemeye hazırım ben cünkü baya bilmediğim şey var karatay hakkında :S
Tabıkı canm gayet gzel sonuclar verıyorlar bıze suan 56dayım ve 38 bedenım benmde ıdealım62 ozaman da 40 olurum yanı onlar oyle dıyor ama sen nasl hıssedıyorsun sorun orda ?BİR HESAPLAMA YAPAYIM DEDİM :)))
Hesaplama Sonuçları
- Vücut Yüzey Alanınız: 1.79 metrekare
- Yağsız Vücut Ağırlığınız: 51 kg
- İdeal Kilonuz: 60 kg
- Vücut Kitle İndeksiniz (BMI): 24.8 kg / metrekare
- Sonuç: Kilonuz tamamen normal
Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.
Ay canm coo haklısın benmde ıkı tane oyle pantolonum war anlamadm hıc kullanmıyorum dolabın kenarında duruyor cok sınır bozuculrkumsal su kuzu sen kızlara bugün sebeklik yaptım yazınca ben de ah keşke ben de orada olsaydım iyi maymunluk yaparım yazacaktım sonra araya bir şey girdi
Kızlar bugün üzerimde zara nin bir kot pantolonh var iğrenç ya beni çok kilolu gösteriyor giydiğime pişman oldum pantolon vücudunun formunu alacağına o seni kendi kalbina sigdiriyor
Eve gidiyim sizinle fotoğraf paylaşacağım
Canm sen bı karataya uygun beslenmeye baslasan ara ogune grek kalmıycak ama daha yapamadgm ıcn acıkms hıssın dogaldır bırde beyın olarak hasz olman lazımacıktım sanki ben karnım gurul gurull ara öğün yapmaya alıştığım için sanırım
Bır cok marka byle kotu kumas satabılıyor brde bazen dar pacalar baldr popo kısmını daha cok bellı edıyor bende sewerm ama bazen gyerken kendımı kotu hıssedebılıyorum sankı cok kalcalıymısım gbı cıkıyorEvet hala bir kütüz halim var ya popo ve üst bacak
Pantolonda biraz ***tan ama yaaaa, yeri kalin vucudformunu almiyor
14 kilo ver arkadas hala böyle olsun...
Disarda ne kizlar var
Eki Görüntüle 1659664 Eki Görüntüle 1659665 Eki Görüntüle 1659666
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?