DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

GÜNAYDINN HERKESEE
kumsal su kitabı aldım amma okuyamadım girişini okudum sebebi de tahmin edersin ki sevgili kızım, 3 gündür koşturmakdan kızımla ilgilenemedim dün akşam da patlamasını yaşadık :S

bugün sabah kahvaltım
peynir domates salatalık çay dı
10 dk önce de biraz kuru üzüm ve fındık yedim

Canım oncelıkle obemlı bırsey yoktur umarım. Kahwaltınla brlestrnelısın fındgnı uzumunu ara ogun yapmıyoruz

şeyy aslında amacım ara öğün yapmak değildi fındığım yoktu kahvaltı esnasında sonradan geldi o yuzden ara gibi oldu :)
fırça yemeye hazırım ben cünkü baya bilmediğim şey var karatay hakkında :S

Fırca işin espirisi bende burada ogrendm br cok seyı

BİR HESAPLAMA YAPAYIM DEDİM :)))

Hesaplama Sonuçları
  1. Vücut Yüzey Alanınız: 1.79 metrekare
  2. Yağsız Vücut Ağırlığınız: 51 kg
  3. İdeal Kilonuz: 60 kg
  4. Vücut Kitle İndeksiniz (BMI): 24.8 kg / metrekare
  5. Sonuç: Kilonuz tamamen normal

Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.

Tabıkı canm gayet gzel sonuclar verıyorlar bıze suan 56dayım ve 38 bedenım benmde ıdealım62 ozaman da 40 olurum yanı onlar oyle dıyor ama sen nasl hıssedıyorsun sorun orda ?

daha ideal kiloda falan hissetmiyorum kendimi hamilelikde aldığım kiloların tamamını bile veremedim henüz.Toplam 28 kg vermem gerekiyor daha ben 15 deyim

kumsal su kuzu sen kızlara bugün sebeklik yaptım yazınca ben de ah keşke ben de orada olsaydım iyi maymunluk yaparım yazacaktım sonra araya bir şey girdi

Kızlar bugün üzerimde zara nin bir kot pantolonh var iğrenç ya beni çok kilolu gösteriyor giydiğime pişman oldum pantolon vücudunun formunu alacağına o seni kendi kalbina sigdiriyor

Eve gidiyim sizinle fotoğraf paylaşacağım

Ay canm coo haklısın benmde ıkı tane oyle pantolonum war anlamadm hıc kullanmıyorum dolabın kenarında duruyor cok sınır bozuculr buyur gel canm hepbırlıkte sewelın bu tospiti

acıktım sanki ben karnım gurul gurull ara öğün yapmaya alıştığım için sanırım
Canm sen bı karataya uygun beslenmeye baslasan ara ogune grek kalmıycak ama daha yapamadgm ıcn acıkms hıssın dogaldır bırde beyın olarak hasz olman lazım

Kızlar dün ekip toplantısı vardı kutu kutu cikokatayla
şimdi gözlemlerim şöyleydi
1 ) toplantıda ne konuşuluyor kimsenin umrunda degil insanlarin aklı fikri çikolata daydi (bağımlılık)
sürekli bir gözlerin pakete kayması

2 ) bir de insanlarda suçluluk duygusu
Düşünün 3 şişman bey var iki zayıf bir de 3 bayan
Beylerin ucu yiyorlar sürekli ama kızarıp bozarmalar çikolatayı alirken kibarlikyan kırılmaya çalışmalar (okuyorlar filan güya Seçici davraniyorlar)
Muhtemelen herkesin evet belli tipinizden çikolata sevdiğiniz demelrinden korkuyorlar (aslında kimse içi rahat rahat yemiyor bunları bunu anladim ama karşıda gelemiyorlar çünkü beyin yönetiyor ye ye çok güzel ye diye ) şeker eşittir uyuşturucu en tatlı zehir
baynaları es geçiyorum çünkü beyler bile böyle vicdan azabı çekiyorsa yerken ...

3 ) Digger iki zayıf bey biri boylu ve tiringiz derler ya diğeri orta boylu yemeyi sever ama sağlıklı olmasına özen gösterir bunun ikisi üç degiisik çikolata paketinden toplam bir tane yediler (beyler bole o kas kitlesiyle dikkat ediyorsa hanımlar bizim hayvan gibi paket paket çikolataya dalmamiz apttalliktan fiziğe suikassten başka birşey değil ki ben boyleydim kendimize gelelim lütfen daha kendine gelemeyen kkaldiysa

Ve dün annemler ciftlikten süt getirmişler .. ineklerin ne yediği meçhul ama süt işlem görmemiş ne homojenize ne pastorize olmuş ...

Sütü kaynatın gözlerime inanamadım bir parmak kalınlığında kaymak
paket sütte kaymaği mikroskoplla ararsın

Bir de sütun heryer bembeyaz değil parça parça bir şey görüyorsunuz yağ muhtemelen etrafı da sanki şu var beyaz değil şu böyle ilginç baştan sona kadar beyaz değil yani

Ben bunu gördüm ya diyorum paket süt alma işi benim için bitmiştir başka süt bulamiyorsan da hiç içme ölmesin ya..

Bir de kızlar bizim bahçede salatalık yetişiyorMuş annem bir tane getirdi soklara girdim evlerden ırak iştahım kaçtı çünkü yamuk yumuk büyümüş dışında sanki dikiş izleri var dedim organigi batsin bu yenilir mi ama alkali diye yedim ve tadı çok güzeldi ya

Beni çok Düşündürdü bu kizlar... doğal ne utumussuz vucutarımız iyi dayaniyor valla

Selam kızlar menümü paylaşayım
7 00
Yumurta kaşar peyniri zeytin
1 avuç fındık 2 tane ceviz
12 00
Bulgur pilavı
Tavuk sote
Ciğer
Bunların hepsi bir servis tabagindaydi

18 00
Karnibahar yemeği
Domates çorbası

C cerulean olabilir arkadaşım ya turşu yemistim belki de odur ya :)
Pazartesiyi bekleyeyim bakalım

Evet hala bir kütüz halim var ya popo ve üst bacak
Pantolonda biraz ***tan ama yaaaa, yeri kalin vucudformunu almiyor
14 kilo ver arkadas hala böyle olsun...
Disarda ne kizlar var

Bır cok marka byle kotu kumas satabılıyor brde bazen dar pacalar baldr popo kısmını daha cok bellı edıyor bende sewerm ama bazen gyerken kendımı kotu hıssedebılıyorum sankı cok kalcalıymısım gbı cıkıyor ama canım coook ıyısın coookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…