- 20 Eylül 2015
- 368
- 252
- 18
- 36
- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #1.441
Zamanı gelınce burdan gzel kısmetlerle ugurlıycas senı bebeklerını gorces emınım bızden daha akılllı cocukların olcak cnkı bızden coook once basladn vucudundakı hersey temzlendı ohhhAy canım sabah sabah çok duyguladım valla
Sizi seviyorum kızlar
inşallah şöyle ates parçası zeka küpü çocuklarınız olur ; )
Gözünü seveyim canım kacamak yapitorsan meyve kaçamağı yap serbetlilerden çok cok masum ; )
Gercekten cok haklısın onun sayesınde burayı kesfettım bende daha sık gormek ısterızK kurtluarmut canım inş senin de 55 olduğun günleri hep beraber göreceğizbu sene bence bu iş tamamdır. Kiloları bu yılda bırakalım ve unutalım. Gönül istiyorku bize bu güzel sayfayla kilo vermemize/korumamıza vesile olan canım arkadaşımız LadyInGray e yüklerinden kurtulmasına yardımcı olabilelim
@hera_ canım buraları boşladın dün kuzum sen yazmadığın gün ben üzülüyorum vallahiDeniz mi müsaade etmedi ne oldu
Merhaba canm hosgeldıncümleten mrb:)
Yeme canm bırkaç gun sabret snra aramıyorsun smdı vıcudunun bı tepkısı elbet olucak anıden kestgın ıcın ama basarıcaksın ben sana guwenıyorun .arkadaslar S snecrin benm tanıdıgım dedgm gbı 7 yıl 6/7 ogune alısmıs bırı olarak 10kg kadar bu arkadasımızada bu ogun parcalama ıslemıyle kılo vermesıne yardımcı oldum ama karatayla tanısınca onuda tanıstrmak ıstedm tabı ben sızler kadar tecrubelı olmadgm ıcın buraya cagırdımsabah poğaça, un kurabiyesi hemde sıcak sıcak öğleden sonra tamda tatlı bişeyler aranırken un helvası sıcak sıcak aman allahımmmm YEMİYORUMM
ağırlık derken , evde mesela yürüyüşün yanında nasıl ağırlık çalışmalıyım haftanın kaç gunu bunu anlatırmısnız acaba
Canm ewet kesınlıkle cokta az bakınca menun sade ve gzel bence moralını bozma acaba wc sıkıntısı olabılırmı ? Bılmıyorum ama bu ara bende kılo artısı war goruyorsunuz ne yı nasl nekdr yıyoum anlamadm nerde yalns yaptımMenümü paylaşayım
Sabah
Yumurta peynir zeytin
12 30
2 ayran
18 30
Domates çorbası
Karnabahar yemeği
Ama bu sabah tartildim 60.7 çıktı çok moralim bozuldu ya kaç gündür tam yapıyorum neyi yanlış yapıyorum neden neden
Haha dgru babayıda tanstgnda karatayla tanşyrmaktan baska secenk yok :) bu ıdeal kıloyu ınternetten buluyorsn canm ıdeal kılo hesaplama :)Kizlar Dün sabah 6 akşam 7'de geldim, ofisten eve gelmem 1,5 saat sürüne çileden çıktım resmen
gelince bilmiyorum ne oldu banatravma seentomlari herhalde 2 saat uyudum o saatte sonra kalk kahvaltı hazırla duş al kıyafet hazırla islerimi gördüm ...
E engeneer canım sabah bir küçük kase zeytinyağlı sebze çorbası bir de salatayı taktım şu sıralar içine biraz kuru soğan sarmsak turşusu ve kırmızı acı biber dogruyorum onlar yakıyor herhalde beni...
kumsal su canım çocuk iki taraflı baba muhtemelen çöple beslenen türden olacak erkekleri biliyorsun ondan dünyanın en aptal çocuğuna da gebe kalabilirim babanın durumuna bağlı
Kuzu 62 kiloya çok güldüm ya onu paylaşsana buradan bizim boylarimiza göre ideal kilomuz neymiş
Haha bende kuruyemısı kestm kılo alıyorum hahhahahahK kurtluarmut kuzu menülerin çok iyi duruyor neden öyle oldu ki
ama sakın demotive olma bak
hergün tartil şu sıralar insan böylece çok bilgi ediniyor hangi gıdaya vücud ne reaksiyon veriyor
mesela bana kırmızı et hiç iyi gelmiyor beyaz ve balık etine nazaran
biraz kilo aldığımı hissettiğimde kırmızı eti biraz azalmaya çalışıyorum
.kuzu bir de tuz ve ödem çok üç kagitci
tuz su tutuyor ve tartida tuhaf şeyler oluyor mesela turşu yiyorsan
Birden kilo aldım zannediyor insan ama tursunun tuzun oranina bağlı ödem yapıyor
tartida gördüğün şu tutmayla alakali bir seyde olabilir
moral bozma sakin devam
yeni yıla 55 le gireceksin inşallah
ben buna inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?