DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Hanı su sekersız tahın heşwaları warya tatlım dıyabetler ıcın cokta hoş arada almalı bı ara denemstm tahın sonucta sındrımı en zor besnlerdendır ınsan kolay acıkmaz tahın pekmez yıyınce sonucta susam kuruyemıstır dmı

Bende bır kaç tarıf verıyım karatay mutfagı kıtabından ben mesela denedm bu kekı cokta gzel walla elmalı ıncırlı kek kızlar tatıfımız : 2yumrta 1.5cay brdgı sut 1cay brdagı cewız (havanda ezlmıs) 4elma 4kuru ıncr1yemk kasıgı keten t. 1cay kasgı tarcn yarım su brdagı un( unun bugdaymı normalmı olması gerektgnı yazmamıs tam bugday adm ben ) 1cay kasıgı kbrtma tozu
Yapılısı : elmalar ve ıncrler zar seklınde dogranır.1kasede ıncr elma tarcın cewız keten t. Karstrın dıger taraftan baska kasede yumrta cırpın we un kabartma tozu sut ekleyerek karstrmaya dewam edın elmalı karısımı ıcın ekleyıp karstrın yaglanmıs tepsıye dokup 180 derecede pisirın yazıyor afyet olsun

Kabak tatlısı : 2dılım balkabagı 1 elma 2portakal 1cay brdgı cewız 1/2cay brdagı kuru uzum 1cubuk tarcın 1yemek kasıgı tereyag
Yapımı: kabakları sıyun temzleyıp 3e bolun elmalarıda 8 e bolun portakallları soyup (arzuya gore kabuklu) tum malzemelerı fırın kabuna koyun uzlerıne tereyagnı kuck kucuk bolusturun 180 derecede 40/45dk pişirin

Incır tatlısı : ıstenılen mıktarda ıncır , her ıncır ıcınde 1adet cewız , sut
Yapımı: ıncırlerın saplarını temızleyıp tencereye dızın uzerıne kaynar sut dokup yumusayıncaya kadar bekletın yumusadıkları zaman sap kısmından oarmak yardımıyla acarak cewız koyun oda ısısında sut katılasıncaya kadar 1 gece bekletın afyet ılsun

Yanı kızlar ıncır olayını kayısı ıle sut yerıne au koyarak yapıp yenılebılıyorda anlasılan su kı kendınızı cok kasmayın byle tarıflerde yapıp yıyebılırsınız karatayda bu kaçamaklarda war

C cerulean bamya hakikaten mucize sindirim sistemini harika çalıştırıyor köfte fırında pişmişti canım içinde patates de vardı sadece köftelerini aldım :)
kumsal su bel çevresi için karın egzersizleri yapabilirsin günde 20 dk nı ayırırsan farkı göreceksin diye düşünüyorum.
tarifler için teşekkürler ben şerbetli tatlı sevmiyorum ama sütlü tatlılara ve dondurmaya bayılırım... dün öğle yemek menüsünde sütlaç da vardı ama elimi sürmedim
bu arada kızlar benim işim daha zor özel bir şirketin yemekhane sorumlusuyum bir bilseniz gün boyu neler üretiliyor neler poğaçalardan tatlılara kızartmalardan pilavlara ama hiç canım çekmiyor. böyle diyorum da bazen üretim alanını koklarken buluyorum kendimi

Canm esm tanıdgmdan berı sporcu spor sıkıntm yok anca nasl oluyor ıs yaparkn cocuklarn pesnde koştrup oyunlr oynarkn 3 5 brsey yapma frsatm oluyor yoksa ımkansz zamn syırmm suan belkı 1ay snra

kumsal su canım tarifler güzel duruyor bal kabağı sezonu deneyebilirim kabak tatlısını hep merak ediyordum nasıl yapılıyor diye ama tatlı canım sıfır istiyor inan kastığımdan değil. Canım istemediği halde yemenin de manası yok. Bana salata tarifleri verin
Hocanın bir kitabını okudum diğerleri ben de almak istiyorum

Kızlar cok agrım var onceden bu gbı deumlarda nutella ws tatlı ne warsa gotrrdum bugun bı cay kasıgı nutella aldım damak tadım nasl degsmışşş o delısı oldugum seyı vucudum almıyor way karatay way sen nelere kadırsın

Ahaha ben gördüm bunu ya
Bana da teyzem kiloluyken yakınıyordum kızım senin kemiklerin iri diyordu teselli olsun diye

KIZLAR affınıza sığınıyorum bir tane orta boy kıpkırmızı elma yedim
çok severim 3 haftadır hiç meyve yememiştim. masum bir kaçamak di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…